If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
На някой много му се иска да я качи до където иска.
При всички положения ако ще и двойно да се чака, че ще заработи за първото тримесечие на 2008 спрямо сегашната ситуация покачването е изкуствено стимулирано от някого за мен.
Признавам, че е ценна но не чак толкова за да се изкарва по ценна от приоритетни акции и позиции в SOFIX и BG40.
Не обичам да давам негативни коментари но в момента съм в такова настроение
Не е препоръка.
...
Спокойно ... няма страшно...
купи си тривестан..
:P
Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
На някой много му се иска да я качи до където иска.
При всички положения ако ще и двойно да се чака, че ще заработи за първото тримесечие на 2008 спрямо сегашната ситуация покачването е изкуствено стимулирано от някого за мен.
Признавам, че е ценна но не чак толкова за да се изкарва по ценна от приоритетни акции и позиции в SOFIX и BG40.
Не обичам да давам негативни коментари но в момента съм в такова настроение
Инсайдер, предвид падащия пазар акцията на Билборд е вече достатъчно скъпа..Ако се обърне тренда тук ще има още по-доволни лица. Но на този етап мисля, че кой каквото имаше да взема, би трябвало да го е взел..Като изключим Монбат мисля, че няма компания на БФБ с ИПО за последните две години, която да е с цена от над 50% върху емисионната. А Билборд далеч не е Монбат..Така, че 11 лв. чудесно и заслужено, но тръбене, че акцията въпреки това е силно подценена мисля за прекалено пресилено и честно казано леко дразнещо..
Странен подход имаш. Химко като е паднало от 3 лв. на 12 ст. трябва да е най-подценената компания на БФБ-София? ДА ама НЕ. Защо според теб Билбоард върви нагоре ВЪПРЕКИ негативния тренд? Знаеш ли какво ще се случи когато настроенията се сменят? Аз ще ти кажа - направи ще изригне ;-)
НЕ Е ПРЕПОРЪКА!
МНЕНИЕТО МИ (в никакъв случай) НЕ Е ПРЕПОРЪКА ЗА ПОКУПКА ИЛИ ПРОДАЖБА НА ЦЕННИ КНИЖА
Инсайдер, предвид падащия пазар акцията на Билборд е вече достатъчно скъпа..Ако се обърне тренда тук ще има още по-доволни лица. Но на този етап мисля, че кой каквото имаше да взема, би трябвало да го е взел..Като изключим Монбат мисля, че няма компания на БФБ с ИПО за последните две години, която да е с цена от над 50% върху емисионната. А Билборд далеч не е Монбат..Така, че 11 лв. чудесно и заслужено, но тръбене, че акцията въпреки това е силно подценена мисля за прекалено пресилено и честно казано леко дразнещо..
Какви Капмани-Мапмани те гонят Пантероооо. Как няма да купуват хората? Гледай какво става:
Агенцията по вписванията вписа „Хиитсет” ЕООД в търговския регистър. Дружеството е еднолична собственост на „Билборд” АД. „Хиитсет” е с основен капитал в размер на 5 000 лева, разпределен в 50 дяла, със стойност от 100 лева всеки.
Новосъздадената компания ще се занимава с проекта в Костинброд и има за основен предмет на дейност: офсетов ролен печат, дигитален печат, реклама, сделки с интелектуална собственост, лизинг, внос, износ, както и всякакви други сделки, които не са забранени със закон. В „Костинброд” се изгражда печатна нова печатна база. Дружеството е със седалище и адрес на управление в гр. София 1463, район Триадица, НДК, пл. България 1, вх. АИ4. Управител на дружеството е Стефан Генчев
През месец февруари „Билборд” АД представи консолидираният си счетоводен отчет за 2007 година. Веднага се забелязва, че дружеството работи при много висока рентабилност, измерена през нетната възвръщаемост на продажбите (ROS) и брутната възвръщаемост (EBITmargin и EBITDAmargin).
Дружеството отчита ръст от 55.69% на консолидираните нетни приходи от дейността, които към края на 2007 година възлизат на 26 447 хил.лева, спрямо 16 987 хил.лева към края на 2006 година. Разходите за дейността на консолидирана основа са нараснали с 33.87% през 12-те месеца на миналата година и възлизат в размер на 19 045 хил.лева. За разглеждания период разходите за амортизации са нараснали с 41.57% до 4 318 хил.лева.
Оперативната печалба (EBITDA) през изминалата година е нараснала със 101.72% до 11 720 хил.лева. Нетната печалба е нараснала с впечатляващите 198.84% за периода 31.12.2006-31.12.2007 година. Към края на 2007 година нетната печалба е в размер на 5 173 хил.лева.
Консолидираните активи към края на 2007 година възлизат на стойност от 38 521 хил.лева, а собствения капитал е нараснал до 22 526 хил.лева
МНЕНИЕТО НЕ Е ПРЕПОРЪКА ЗА НИЩО! АВТОРА ПРИТЕЖАВА АКЦИИ ОТ ДРУЖЕСТВОТО!
МНЕНИЕТО МИ (в никакъв случай) НЕ Е ПРЕПОРЪКА ЗА ПОКУПКА ИЛИ ПРОДАЖБА НА ЦЕННИ КНИЖА
Мноооого сме далеч от корекция тук Батка Wink Може би от 18 лв. до 16,50 лв. Smile
Не е препоръка за корекции, ерекции и други екции Smile
insider-a, sega ne se oplakwash ot kapman, hahaha
shtom e "stabilna" akciata kupuwaite da q zakarate na 18, wmesto da podwikwate uplasheni, hahaha
ne e preporyka za kakwoto i da e, hahaha
Аз от Капман не се оплаквам пантеро ;-) Само фондовете им не струват хахахахаха :-) Не е препоръка за каквото и да е хахахаха :-)
Мноооого сме далеч от корекция тук Батка Wink Може би от 18 лв. до 16,50 лв. Smile
Не е препоръка за корекции, ерекции и други екции Smile
insider-a, sega ne se oplakwash ot kapman, hahaha
shtom e "stabilna" akciata kupuwaite da q zakarate na 18, wmesto da podwikwate uplasheni, hahaha
ne e preporyka za kakwoto i da e, hahaha
Много стабилна акция бе! Ни кризи, ни борсови сривове могат да я бутнат. Голям интерес, а продавачите все по-малко и по-малко.
Но нормално, както много пъти съм казвал качеството не може дълго време да е евтино, просто защото е дефицитна стока на БФБ.
Коментар