Първоначално изпратено от Милетиев
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Билборд АД (BBRD / BOARD)
Collapse
X
-
Брей брей брей, клас А, а?
Голям залък лапни, голяма инвестиция не прави.
Три пъти мери, един път харчи.
Доходността се брои наесен.
Спекулант купува, спекулант продава, спекулант патки пасе.
С две думи някой виждал ли е каква ще да е тази инвестиция за 70 млн при капитализация на цялото 85 млн и продажби за 27 млн? Направо си е за изтръпване като видя Малчо самолет да се учи да кара за моя сметка. А и КОЛКО ще е капацитета, как мислят да го товарят и КОГА ще го натоварят.
Някой от вас давил ли се е с морска вода?
Коментар
-
Първоначално изпратено от радитова щото си insider-A ли го подчертаваш :-)
Първоначално изпратено от INSIDER-AДо
Комисия за финансов надзор
До
БФБ – София АД
Уважаеми Дами и Господа,
С настоящото Ви представяме следната информация относно “БИЛБОРД” АД:
Съветът на директорите на “БИЛБОРД” АД уведомява акционерите, всички инвеститори и заинтересовани лица, че “ХИИТСЕТ” ЕООД – 100% собственост на “БИЛБОРД” АД е представило необходимите документи в Българска Агенция за Инвестиции за получаване на сертификат за инвестиция – клас “А”, съгласно изискванията на Закона за насърчаване на инвестициите /ЗНИ/ с оглед предстоящото реализиране на проекта за изграждане на нова печатна база в гр. Костинброд.
За “БИЛБОРД” АД
/Стефан Генчев – Изпълнителен директор/МНЕНИЕТО МИ (в никакъв случай) НЕ Е ПРЕПОРЪКА ЗА ПОКУПКА ИЛИ ПРОДАЖБА НА ЦЕННИ КНИЖА
Коментар
-
това щото си insider-A ли го подчертаваш :-)
Първоначално изпратено от INSIDER-AДо
До
БФБ – София АД
Уважаеми Дами и Господа,
Съветът на директорите на “БИЛБОРД” АД уведомява акционерите, всички инвеститори и заинтересовани лица, че “ХИИТСЕТ” ЕООД – 100% собственост на “БИЛБОРД” АД е представило необходимите документи в Българска Агенция за Инвестиции за получаване на сертификат за инвестиция – клас “А”, съгласно изискванията на Закона за насърчаване на инвестициите /ЗНИ/ с оглед предстоящото реализиране на проекта за изграждане на нова печатна база в гр. Костинброд.
За “БИЛБОРД” АД
/Стефан Генчев – Изпълнителен директор/
Коментар
-
До
До
БФБ – София АД
Уважаеми Дами и Господа,
За “БИЛБОРД” АД
/Стефан Генчев – Изпълнителен директор/МНЕНИЕТО МИ (в никакъв случай) НЕ Е ПРЕПОРЪКА ЗА ПОКУПКА ИЛИ ПРОДАЖБА НА ЦЕННИ КНИЖА
Коментар
-
Първоначално изпратено от rozova panterainsider-a, mai trqbwa da stqgash i redicite pri HDPAT, (ako se kilne, moje da otneme ot resursa za Boarda, lichnoto mi mnenie ne e preporyka za kakwoto i da e, hahaha)МНЕНИЕТО МИ (в никакъв случай) НЕ Е ПРЕПОРЪКА ЗА ПОКУПКА ИЛИ ПРОДАЖБА НА ЦЕННИ КНИЖА
Коментар
-
Първоначално изпратено от rozova panterainsider-a, redicite pri CORP sa se razhlabili, nqma li da powdignesh i tam duha na akcionerite,
ili weche si bez Corp, hahahaМНЕНИЕТО МИ (в никакъв случай) НЕ Е ПРЕПОРЪКА ЗА ПОКУПКА ИЛИ ПРОДАЖБА НА ЦЕННИ КНИЖА
Коментар
-
Първоначално изпратено от Колчо СлепецаПървоначално изпратено от AladdinНа някой много му се иска да я качи до където иска.
При всички положения ако ще и двойно да се чака, че ще заработи за първото тримесечие на 2008 спрямо сегашната ситуация покачването е изкуствено стимулирано от някого за мен.
Признавам, че е ценна но не чак толкова за да се изкарва по ценна от приоритетни акции и позиции в SOFIX и BG40.
Не обичам да давам негативни коментари но в момента съм в такова настроение
Не е препоръка.
...
Спокойно ... няма страшно...
купи си тривестан..
:PМНЕНИЕТО МИ (в никакъв случай) НЕ Е ПРЕПОРЪКА ЗА ПОКУПКА ИЛИ ПРОДАЖБА НА ЦЕННИ КНИЖА
Коментар
Коментар