IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Билборд АД (BBRD / BOARD)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Милетиев
    Брей брей брей, клас А, а?

Голям залък лапни, голяма инвестиция не прави.
    Три пъти мери, един път харчи.
    Доходността се брои наесен.
    Спекулант купува, спекулант продава, спекулант патки пасе.

С две думи някой виждал ли е каква ще да е тази инвестиция за 70 млн при капитализация на цялото 85 млн и продажби за 27 млн? Направо си е за изтръпване като видя Малчо самолет да се учи да кара за моя сметка. А и КОЛКО ще е капацитета, как мислят да го товарят и КОГА ще го натоварят.
    Някой от вас давил ли се е с морска вода?
    Явно ти си се давил :-) Сори ама пишеш пълни глупости! Извинявай ама не се стърпях :-) хахахахаха
    МНЕНИЕТО МИ (в никакъв случай) НЕ Е ПРЕПОРЪКА ЗА ПОКУПКА ИЛИ ПРОДАЖБА НА ЦЕННИ КНИЖА

Коментар

• Брей брей брей, клас А, а?

Голям залък лапни, голяма инвестиция не прави.
      Три пъти мери, един път харчи.
      Доходността се брои наесен.
      Спекулант купува, спекулант продава, спекулант патки пасе.

С две думи някой виждал ли е каква ще да е тази инвестиция за 70 млн при капитализация на цялото 85 млн и продажби за 27 млн? Направо си е за изтръпване като видя Малчо самолет да се учи да кара за моя сметка. А и КОЛКО ще е капацитета, как мислят да го товарят и КОГА ще го натоварят.
      Някой от вас давил ли се е с морска вода?

Коментар

• Първоначално изпратено от ради
        това щото си insider-A ли го подчертаваш :-)

Първоначално изпратено от INSIDER-A
        До
        Комисия за финансов надзор

До
        БФБ – София АД

Уважаеми Дами и Господа,

С настоящото Ви представяме следната информация относно “БИЛБОРД” АД:

Съветът на директорите на “БИЛБОРД” АД уведомява акционерите, всички инвеститори и заинтересовани лица, че “ХИИТСЕТ” ЕООД – 100% собственост на “БИЛБОРД” АД е представило необходимите документи в Българска Агенция за Инвестиции за получаване на сертификат за инвестиция – клас “А”, съгласно изискванията на Закона за насърчаване на инвестициите /ЗНИ/ с оглед предстоящото реализиране на проекта за изграждане на нова печатна база в гр. Костинброд.

За “БИЛБОРД” АД
        /Стефан Генчев – Изпълнителен директор/
        Ахъ, Ахъ :-)
        МНЕНИЕТО МИ (в никакъв случай) НЕ Е ПРЕПОРЪКА ЗА ПОКУПКА ИЛИ ПРОДАЖБА НА ЦЕННИ КНИЖА

Коментар

• това щото си insider-A ли го подчертаваш :-)

Първоначално изпратено от INSIDER-A
          До

До
          БФБ – София АД

Уважаеми Дами и Господа,

Съветът на директорите на “БИЛБОРД” АД уведомява акционерите, всички инвеститори и заинтересовани лица, че “ХИИТСЕТ” ЕООД – 100% собственост на “БИЛБОРД” АД е представило необходимите документи в Българска Агенция за Инвестиции за получаване на сертификат за инвестиция – клас “А”, съгласно изискванията на Закона за насърчаване на инвестициите /ЗНИ/ с оглед предстоящото реализиране на проекта за изграждане на нова печатна база в гр. Костинброд.

За “БИЛБОРД” АД

Коментар

• До

До
            БФБ – София АД

Уважаеми Дами и Господа,

За “БИЛБОРД” АД

Коментар

• ... аз да питам.. по-окатите...
              нали недовиждам...
              :P
              Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• с кое какво става ))
                с добрите нива за пазар ли )

Коментар

• Всичко си е наред...

Коментар

• коко става тука бе ?
                    Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Първоначално изпратено от rozova pantera
                      insider-a, mai trqbwa da stqgash i redicite pri HDPAT, (ako se kilne, moje da otneme ot resursa za Boarda, lichnoto mi mnenie ne e preporyka za kakwoto i da e, hahaha)
                      добро попадение ))

Коментар

insider-a, mai trqbwa da stqgash i redicite pri HDPAT, (ako se kilne, moje da otneme ot resursa za Boarda, lichnoto mi mnenie ne e preporyka za kakwoto i da e, hahaha)
                        хахахахаха :-) много смешно :-) хахахаха

Коментар

• insider-a, mai trqbwa da stqgash i redicite pri HDPAT, (ako se kilne, moje da otneme ot resursa za Boarda, lichnoto mi mnenie ne e preporyka za kakwoto i da e, hahaha)

Коментар

insider-a, redicite pri CORP sa se razhlabili, nqma li da powdignesh i tam duha na akcionerite,
                            ili weche si bez Corp, hahaha
                            хахахахах, пантероооооо сега е момента да се пълни за без пари ;-) Аз да не се казвам Пепи :-)))) хахахахахаха

Коментар

• insider-a, redicite pri CORP sa se razhlabili, nqma li da powdignesh i tam duha na akcionerite,
                              ili weche si bez Corp, hahaha

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца
                                Първоначално изпратено от Aladdin
                                На някой много му се иска да я качи до където иска.

При всички положения ако ще и двойно да се чака, че ще заработи за първото тримесечие на 2008 спрямо сегашната ситуация покачването е изкуствено стимулирано от някого за мен.

Признавам, че е ценна но не чак толкова за да се изкарва по ценна от приоритетни акции и позиции в SOFIX и BG40.

Не обичам да давам негативни коментари но в момента съм в такова настроение

Не е препоръка.
                                хахахаха :-) Така ще удариш едно рамо и на Софарма :-) хахаха
                                ...
                                Спокойно ... няма страшно...
                                купи си тривестан..
                                :P

Коментар

Working...
                                X