IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Билборд АД (BBRD / BOARD)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Dr.Tren4eff Разгледай мнение
    Някой има ли идея през кой посредник е големият купувач тук?
    Питах брокера когато се бяха развихрили по едно време. Тогава ми каза че по-големите покупки са от ПФБК и Юг Маркет.
    Last edited by Хосе; 17.01.2011, 10:10.

Коментар

• Някой има ли идея през кой посредник е големият купувач тук?

Коментар

• Първоначално изпратено от Dr.Tren4eff Разгледай мнение
        Тук май ще има позитив новини, я добър отчет, я нещо друго. Засилващите се обеми и покачващия се бид са доста съмнителни, инсайдерчетата ли са това, или просто обичайното изпомпване на нисколиквидни позиции?
        Не е просто помпане на цената. Целта е да се купи мах обем. Така че сценария за скорошна добра новина е твърде вероятен.
        Или пък някой див инвеститор изведнъж се е присетил, че твърде много е поевтиняла

Коментар

• Първоначално изпратено от Хосе Разгледай мнение
          Днес изглежда тази ми позиция е наред да прави рали
          Тук май ще има позитив новини, я добър отчет, я нещо друго. Засилващите се обеми и покачващия се бид са доста съмнителни, инсайдерчетата ли са това, или просто обичайното изпомпване на нисколиквидни позиции?

Коментар

• Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
              Борда не е никак лоша компания, проблемът при нея са собствениците - не ги знаеш кога ще пуснат големия самосвал, както и част от миноритарите - познавам хора, които си държат от ИПО-то акции и така им се ще да ги разкарат, ама чакат поне левче, че за стинки някак си е обидно
              Успех на компанията - страхотен потенциал има, ама....
              Какъв самосвал? Собствениците са продавали лични акции миналата година, но са ги продавали на контролирано от тях дружество, което е увеличило дела си в борд-а, така че реално мажоритарите въобще не са сипали на пазара... ПФБК (по спомен) разтоварваха тук, но вече нямат акции. А акционерната струкутра тук е много симпатична с пенсионни фондове и инвестиционни фондове за съакционери...

Коментар

Днес изглежда тази ми позиция е наред да прави рали
                Борда не е никак лоша компания, проблемът при нея са собствениците - не ги знаеш кога ще пуснат големия самосвал, както и част от миноритарите - познавам хора, които си държат от ИПО-то акции и така им се ще да ги разкарат, ама чакат поне левче, че за стинки някак си е обидно
                Успех на компанията - страхотен потенциал има, ама....
                Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• няКой изкупува?

Коментар

• Днес изглежда тази ми позиция е наред да прави рали

Коментар

Предлагането изглежда изтъняло. Ако наистина продавачите тук са поизчерпали наличностите може да видим бързо възстановяване на цената
                      Макар от октомври, постът ти е доста актуален и сега, три месеца по-късно... Нещо става при борда, прехвърлиха се пакети, някой засили бида...

Коментар

• Предлагането изглежда изтъняло. Ако наистина продавачите тук са поизчерпали наличностите може да видим бързо възстановяване на цената

Коментар

• От една година не е излизало съобщение за продажба на акции от мажоритаря. Защо милите, че те са продавали? Вероятно си говорите да се намирате на приказка.

Коментар

• Първоначално изпратено от VBT Разгледай мнение

Иначе на Можоритаря и 51% му стигат да си гласува каквито си иска заплати и решения (ако бъркам някой да ме поправи).
                            Не бъркаш. И Този мажоритар може да си гласува премия като Черепа, за добро управление!
                            И после да увеличи фрийфлуота до 100%.
                            Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от frei1974 Разгледай мнение
                              Ами то тука големият продавач е Мажо-кога ще свършат само той си знае.
                              Според мен много разкият спад тука се дължи на спада на доверието на миноритарните акционери към Мажоритарните собственици. Сантимента много се обърна. От една скъпа акция стана една от другите " " с недобра репутация. За съжаление в онзи период преди около година когато мажо продаваше аз купувах (около 1.40) и сега ми една от най-губещите позиции.

Иначе на Можоритаря и 51% му стигат да си гласува каквито си иска заплати и решения (ако бъркам някой да ме поправи).

Коментар

• Първоначално изпратено от frei1974 Разгледай мнение
                                Ами то тука големият продавач е Мажо-кога ще свършат само той си знае.
                                ohoooo, и тука ли увеличават фрифлоута , да не са решили да я пратят при "чистите акции"
                                Я всегда буду твоим поводом напиться.

Коментар

Working...
                                X