Първоначално изпратено от Dr.Tren4eff
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Билборд АД (BBRD / BOARD)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Dr.Tren4eff Разгледай мнениеТук май ще има позитив новини, я добър отчет, я нещо друго. Засилващите се обеми и покачващия се бид са доста съмнителни, инсайдерчетата ли са това, или просто обичайното изпомпване на нисколиквидни позиции?
Или пък някой див инвеститор изведнъж се е присетил, че твърде много е поевтиняла
Коментар
-
Първоначално изпратено от Хосе Разгледай мнениеДнес изглежда тази ми позиция е наред да прави рали
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеБорда не е никак лоша компания, проблемът при нея са собствениците - не ги знаеш кога ще пуснат големия самосвал, както и част от миноритарите - познавам хора, които си държат от ИПО-то акции и така им се ще да ги разкарат, ама чакат поне левче, че за стинки някак си е обидно
Успех на компанията - страхотен потенциал има, ама....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Хосе Разгледай мнениеДнес изглежда тази ми позиция е наред да прави рали
Успех на компанията - страхотен потенциал има, ама....Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Хосе Разгледай мнениеПредлагането изглежда изтъняло. Ако наистина продавачите тук са поизчерпали наличностите може да видим бързо възстановяване на ценатаНещо става при борда, прехвърлиха се пакети, някой засили бида...
Коментар
-
Първоначално изпратено от VBT Разгледай мнение
Иначе на Можоритаря и 51% му стигат да си гласува каквито си иска заплати и решения (ако бъркам някой да ме поправи).
И после да увеличи фрийфлуота до 100%.Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от frei1974 Разгледай мнениеАми то тука големият продавач е Мажо-кога ще свършат само той си знае..
Иначе на Можоритаря и 51% му стигат да си гласува каквито си иска заплати и решения (ако бъркам някой да ме поправи).
Коментар
-
Първоначално изпратено от frei1974 Разгледай мнениеАми то тука големият продавач е Мажо-кога ще свършат само той си знае., да не са решили да я пратят при "чистите акции"
Я всегда буду твоим поводом напиться.
Коментар
Коментар