Продадох всичко на последното увеличение на капитала(не че беше много) и очаквам спад.Забелязал съм в началото пазара винаги дава кредит на доверие и когато излязат на печалба следва отрезвяване.Така че ще чакам да видя печалбата и тогава може и пак да вляза.Ако дружеството си върви добре ще се окаже че съм изтървал малко от движението,но би ми дало някакво относително спокойсвие за бъдещето.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Wiser Technology/Бианор АД (5BI / BIANOR)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение
За целта трябва да ковнем едно реперче;-
15,10,24г. ФФ =4037149акц. + бр. акционери=579
Скромничко е! Не се получи в този тираж, но следващия ще го допълни служебно;-
05,11,24г. ФФ =6907293акц. + бр. акционери=617
Е, не само аз мисля така;- " „AI кирки и лопати“ печелят. „...https://www.investor.bg/a/538-pazari...ovratna-tochkaLast edited by inta53; 07.11.2024, 20:15.
Коментар
-
Първоначално изпратено от smeh Разгледай мнение
Още януари'25 ще е над 6.50....но това се вижда по придобиванията и желанието на компанията да се развива..! Не е препоръка за пазаруване, нито е препоръка да се връзват хората на негативните Ви "пожелания"!
По добре да бяха им раздали 500000 лв.
По без болезнено за останалите акционери, щеше да е ако платят по 3-4 лева за акция вместо по 1 лв.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 1984- Разгледай мнение
Няма невъзможни неща
И все пак е въпрос на вероятности
Коментар
-
Първоначално изпратено от BSEtrader Разгледай мнениеБианор колко време мислите, че ще задържи под последната емисионна, на която набраха близо 25 млн лева?
АТЕРА направи увеличение есента 2008 на 1.90, записа се от сериозни инвеститори.
Малко по-късно имаше достатъчно бройки на 90 стинки.
Не сме 2008, слава Богу
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от riddle* Разгледай мнение
чакаме на 3.50 тук всичко е възможно
Коментар
-
Първоначално изпратено от BSEtrader Разгледай мнениеБианор колко време мислите, че ще задържи под последната емисионна, на която набраха близо 25 млн лева?
Тази "гатанка" ще се нуждае и чака вътрешен "джокер"...януари- февруари се надъм да е видно
Коментар
-
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
Е как, добри самаряни ни пазят да не загубим пари. При увеличението на 3,70 нали също ни обясняваха, че няма смисъл да се записват акции
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеЕ как, добри самаряни ни пазят да не загубим пари. При увеличението на 3,70 нали също ни обясняваха, че няма смисъл да се записват акции
Звучиш също както в Агрия на 30лв ,когато обещаваше 100
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнениеНямащите акции най-активни в темата.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнениеНямащите акции най-активни в темата.
- 1 like
Коментар
Коментар