IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Трейс Груп Холд (T57 / TRACE)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Bill-bg Разгледай мнение
    Тук дали няма да се решат на дивидент....при това недоверие и разочарование, което е хартията последните години, това е единствения шаст малко да се подкрепи.
    Лично мнение.
    Те тук регулярно си даваха, с изключение на миналата година. И аз смятам че ще има дивидент, ама ми е по-интересно какво ще става в сектора. Смятам че няма много години до края на програмния период и трябва бая търгове да тръгнат, за да може да се реализират проектите.

Коментар

• Тук дали няма да се решат на дивидент....при това недоверие и разочарование, което е хартията последните години, това е единствения шаст малко да се подкрепи.
      Лично мнение.

Коментар

• „Трейс Груп Холд“ АД започва строителството на обект: „Изграждане на северно платно на бул. „Тодор Каблешков” от ул. „Луи Айер” до ул. „Емилиян Станев” и изпълнение на строително-монтажни работи по бул. „Тодор Каблешков” от бул. „България” до ул. „Луи Айер” и от ул. „Емилиян Станев” до бул. „Черни връх”.
        Договорът с Възложителя - Столична община, бе подписан на 30.03.2018 г. Проектирането и строителството на обекта се финансира от бюджета. Според функционалното си предназначение бул. „Тодор Каблешков” принадлежи към първостепенната улична мрежа – градска магистрала ІІ клас.
        С изпълнението на предмета на настоящата обществена поръчка се цели да се осигури ширина от 12 m на пътното платно на бул. „Тодор Каблешков” по цялото протежение на участъка от бул. „Цар Борис ІІІ“ до бул. „Черни връх”.
        При направата на идейния проект са взети предвид одобрените регулационни планове за м. „Манастирски ливади”-изток , м. „Кръстова вада” и м. „Южен парк“ .
        В проекта е предвидена асфалтобетонова настилка за много тежко автомобилно движение, като общата дебелина на настилката ще бъде 73 cm. Ще бъдат изградени тротоари както по северното, така и по южното платно.
        Срокът за изграждане на северното платно на бул.“ Тодор Каблешков“ е 167 календарни, като изпълнението започва след осигуряване на финансирането на проекта.
        Стойността на договора е 10 180 925,32 лева с включен ДДС.

Коментар

• Отдавна нямам, но все пак да попитам ;- тия 18мил. от цесии къде им е обяснението (от къде идват)?- че без тях .....

Коментар

• Първоначално изпратено от спекуланта Разгледай мнение

Аз лично не знам.....
            кой какво знае и кой какво не знае си е негова работа ............... затова всеки си търгува както си иска...

успех на всички
            fuск the bеаr - give me the bееr

Коментар

• Първоначално изпратено от polki Разгледай мнение

не знам кои акции на кой холдинг искаш да хвърляш в кофата ................. аз име на компания не съм посочил никъде и не препоръчвам на никой да си хвърля акциите на когото и да било...

не знам кои са "вашите", но знам за фирми подизпълнители които със собствени средства започнаха да строят магистрала, след това теглиха и заеми от банки, а накрая фалираха защото " някои от вашите" не платиха дължимото

много пъти съм казвал, че фирми които нямат ресурс за изпълнение на поръчки да не им се възлагат такива

не е препоръка за продажба на акции - нямам акции на трейс и нямам намерение да притежавам техни акции, дори и да знам, че ще подпишат договор за асфалтиране на пътя до луната
              Аз лично не знам случай на някой да не му е било платено,ако беше така Трейса щяха да го сринат от съдебни дела.Друг е въпроса ако има договори между възложител и изпълнител които не са изпълнени както е описано,но и така да е пак щеше да има спорове.Знам само че накрая със собствени средства оправяха бакиите на подизпълнителите ,имаше изявление от компанията тогава.....
              Last edited by спекуланта; 10.03.2018, 09:37.

Коментар

• Първоначално изпратено от спекуланта Разгледай мнение

Като те чете човек направо ми идва да си хвърля в кофата всички акции на холдинга
                не знам кои акции на кой холдинг искаш да хвърляш в кофата ................. аз име на компания не съм посочил никъде и не препоръчвам на никой да си хвърля акциите на когото и да било...

Първоначално изпратено от спекуланта Разгледай мнение
                А ти задавал ли си въпроса дали пък тези участъци не са строени от фирми подизпълнителки а нашите трябваше да оправят бакиите им?
                не знам кои са "вашите", но знам за фирми подизпълнители които със собствени средства започнаха да строят магистрала, след това теглиха и заеми от банки, а накрая фалираха защото " някои от вашите" не платиха дължимото

много пъти съм казвал, че фирми които нямат ресурс за изпълнение на поръчки да не им се възлагат такива

не е препоръка за продажба на акции - нямам акции на трейс и нямам намерение да притежавам техни акции, дори и да знам, че ще подпишат договор за асфалтиране на пътя до луната

Коментар

• Първоначално изпратено от polki Разгледай мнение

А ти задавал ли си си въпросът, защо с едни и същи пари на км. някои фирми си постриха лотовете качествено, а една фирма имаше проблеми и гаранционно си оправяше участъка?

За съжаление същата фирма не можа и след ремонта да си оправи поразиите и сега преминаването по нейния лот си е цяло приключение...

ХДПАТ които фалираха по време на строежа си изпълниха участъка перфектно, а някои други?!?!?

Като стана на въпрос за фалити, то желая да фалират всички фирми които строят некачествено и се надявам да се сбъднат мечтите ми
                  Като те чете човек направо ми идва да си хвърля в кофата всички акции на холдинга А ти задавал ли си въпроса дали пък тези участъци не са строени от фирми подизпълнителки а нашите трябваше да оправят бакиите им?

Коментар

• Първоначално изпратено от Bivol Разгледай мнение

А задавал ли си си въпроса, защо се строи некачествено?
                    А ти задавал ли си си въпросът, защо с едни и същи пари на км. някои фирми си постриха лотовете качествено, а една фирма имаше проблеми и гаранционно си оправяше участъка?

За съжаление същата фирма не можа и след ремонта да си оправи поразиите и сега преминаването по нейния лот си е цяло приключение...

ХДПАТ които фалираха по време на строежа си изпълниха участъка перфектно, а някои други?!?!?

Като стана на въпрос за фалити, то желая да фалират всички фирми които строят некачествено и се надявам да се сбъднат мечтите ми

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                      Не са много , ако Никиту купува..
                      Днес ли трябва да кажат от БФБ за Софикса?

Коментар

• Не са много , ако Никиту купува..

Коментар

• Доста аскове гледам строени на Трейс от кандидат продавачи. Макар че доста-доста ако го видим в индекса то ще им трябва със сигурност 6-цифрена бройка акции. Интересни 2 седмици предстоят според мен.

Коментар

• Чакай, да не забравяме за БФБ, че пак може да направят грешка ))
                            Мнението има аналитичен характер и НЕ ПРЕДСТАВЛЯВА препоръка за ВЗИМАНЕ на инвестиционно решение!

Коментар

• И по мои

Коментар

• ай честито, по мои изчисления трябва да влезне в кочината.
                                Мнението има аналитичен характер и НЕ ПРЕДСТАВЛЯВА препоръка за ВЗИМАНЕ на инвестиционно решение!

Коментар

Working...
                                X