Първоначално изпратено от Bill-bg
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Трейс Груп Холд (T57 / TRACE)
Collapse
X
-
„Трейс Груп Холд“ АД започва строителството на обект: „Изграждане на северно платно на бул. „Тодор Каблешков” от ул. „Луи Айер” до ул. „Емилиян Станев” и изпълнение на строително-монтажни работи по бул. „Тодор Каблешков” от бул. „България” до ул. „Луи Айер” и от ул. „Емилиян Станев” до бул. „Черни връх”.
Договорът с Възложителя - Столична община, бе подписан на 30.03.2018 г. Проектирането и строителството на обекта се финансира от бюджета. Според функционалното си предназначение бул. „Тодор Каблешков” принадлежи към първостепенната улична мрежа – градска магистрала ІІ клас.
С изпълнението на предмета на настоящата обществена поръчка се цели да се осигури ширина от 12 m на пътното платно на бул. „Тодор Каблешков” по цялото протежение на участъка от бул. „Цар Борис ІІІ“ до бул. „Черни връх”.
При направата на идейния проект са взети предвид одобрените регулационни планове за м. „Манастирски ливади”-изток , м. „Кръстова вада” и м. „Южен парк“ .
В проекта е предвидена асфалтобетонова настилка за много тежко автомобилно движение, като общата дебелина на настилката ще бъде 73 cm. Ще бъдат изградени тротоари както по северното, така и по южното платно.
Срокът за изграждане на северното платно на бул.“ Тодор Каблешков“ е 167 календарни, като изпълнението започва след осигуряване на финансирането на проекта.
Стойността на договора е 10 180 925,32 лева с включен ДДС.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от спекуланта Разгледай мнение
Аз лично не знам.....
успех на всичкиfuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от polki Разгледай мнение
не знам кои акции на кой холдинг искаш да хвърляш в кофата ................. аз име на компания не съм посочил никъде и не препоръчвам на никой да си хвърля акциите на когото и да било...
не знам кои са "вашите", но знам за фирми подизпълнители които със собствени средства започнаха да строят магистрала, след това теглиха и заеми от банки, а накрая фалираха защото " някои от вашите" не платиха дължимото
много пъти съм казвал, че фирми които нямат ресурс за изпълнение на поръчки да не им се възлагат такива
не е препоръка за продажба на акции - нямам акции на трейс и нямам намерение да притежавам техни акции, дори и да знам, че ще подпишат договор за асфалтиране на пътя до лунатаLast edited by спекуланта; 10.03.2018, 09:37.
Коментар
-
Първоначално изпратено от спекуланта Разгледай мнение
Като те чете човек направо ми идва да си хвърля в кофата всички акции на холдинга
Първоначално изпратено от спекуланта Разгледай мнениеА ти задавал ли си въпроса дали пък тези участъци не са строени от фирми подизпълнителки а нашите трябваше да оправят бакиите им?
много пъти съм казвал, че фирми които нямат ресурс за изпълнение на поръчки да не им се възлагат такива
не е препоръка за продажба на акции - нямам акции на трейс и нямам намерение да притежавам техни акции, дори и да знам, че ще подпишат договор за асфалтиране на пътя до лунатаfuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от polki Разгледай мнение
А ти задавал ли си си въпросът, защо с едни и същи пари на км. някои фирми си постриха лотовете качествено, а една фирма имаше проблеми и гаранционно си оправяше участъка?
За съжаление същата фирма не можа и след ремонта да си оправи поразиите и сега преминаването по нейния лот си е цяло приключение...
ХДПАТ които фалираха по време на строежа си изпълниха участъка перфектно, а някои други?!?!?
Като стана на въпрос за фалити, то желая да фалират всички фирми които строят некачествено и се надявам да се сбъднат мечтите миА ти задавал ли си въпроса дали пък тези участъци не са строени от фирми подизпълнителки а нашите трябваше да оправят бакиите им?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bivol Разгледай мнение
А задавал ли си си въпроса, защо се строи некачествено?
За съжаление същата фирма не можа и след ремонта да си оправи поразиите и сега преминаването по нейния лот си е цяло приключение...
ХДПАТ които фалираха по време на строежа си изпълниха участъка перфектно, а някои други?!?!?
Като стана на въпрос за фалити, то желая да фалират всички фирми които строят некачествено и се надявам да се сбъднат мечтите миfuск the bеаr - give me the bееr
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеНе са много , ако Никиту купува..
Коментар
Коментар