Първоначално изпратено от Bobi75
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Трейс Груп Холд (T57 / TRACE)
Collapse
X
-
Bobi75
ще го помнят някои хора да
това ИПО е абсолютна подигравка с големите инвеститори и те това няма да го забравят
и да тръгне емисията добре отначало, то това ще е заради нуждата да се отърват от нея
после яко надолу
Коментар
-
Bobi75
така е, не си давай много зор
не ти се удава
много "експерти" се навъдихте
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bobi75Първоначално изпратено от vikitoria
според мен никой нищо няма да разследва и проврява!! няма да има какво да проверяват!!щото ти парите не ги внасяш,защото ги нямаш!това са слуховете на фондове,посредници които наистина биха взели цялата емисия,а ще им е доста трудно да вземат и 1/100 от нея.та колкото по-вече хора са откажат и се насметът,токлова по-вече ще има за тях!!
Данъчните и АФР трябва да си изоставят цялата работа,да зарежат мафиоти,измамници и всякакви други,който правят реални нарушения и престъпления и да се захванат с 5000 физ. и юридически лица,ЗА КОИТО СА НАЯСНО ЧЕ използват някаква дупка в неуреден закон и играят по правилата на КФН,защото по проспект не ти искат парите предварително,а този проспект е одобрен!!
И ТОВА НАИСТИНА Е ПРАВИЛНИЯ НАЧИН за да могат и дребните играчи да взимат по някоя друга акциика и да направят някой лев!защото иначе всичко ще отиде в 10 фонда които ще движат цената и ще я качат до небесата поради малкото предлагане и тн...
НЕ ДАВАМ СЪВЕТ ЗА НИЩО!! ВСЕКИ СИ НОСИ ОТГОВОРНОСТ САМ ЗА СЕБЕ СИ
А и не знаеш как се перат пари. Защото ИПО-тата са ИДЕАЛНАТА ПЕРАЧНИЦА.
Ако умните финасови експерти гледат някъде, то това ще е тука при ИПО-тата.
Всеки си вика то мене няма да ме хване. Да де, то и земно притегляне няма ....и за това знам,колко е трудно да уличиш някого в такова нещо.тук с презаписването ПРЕСТЪПЛЕНИЕ НЕ ВЪРШИШ,дори за нарушение мове доста да се спори,но не вярвам някой да се заеме!!
защото при пране на пари трябва да има пари или нещо закупено с тях,после да доказаваш за колко си го купил и от къде са ти парите и тн...те да ти ги намерат парите които евентуално би прал!!)тук подаваш поръчката и няма кой да ти каже,че може би ще "переш пари''!!
а ще ми каже ли някои от вас ''финансови експерти'' по прането на пари,като търгуваш с акции как се перат пари,като всичко ти минава през сметките в банката и в депозитара се знае кое за колко си купил и за колко го продаваш.това е все едно да переш пари като си ги държиш на депозит на твое име и печелиш от лихва!!вкараш ли мръсни пари в банката вече си го загазил!
а дали от там с акции търгуваш,или са ти на депозит или някакви други сделки правиш е едно и също!!
ГОЛЕМИ СТЕ ИГРАЧИ,ама много фантазията ви работи,покраи модернистичното пране на пари.
прането на пари е в строителство,хотелиерство,услуги,движимо имущество ако щете,ама в акции кадето всичко се знае кое колко струва,ше ме прощавате ама ми беше забавно да попиша!!
p.s обикновенно не си давам толкова зор да пиша във форуми
Коментар
-
Първоначално изпратено от cooliceвижте какво получих в една от пощите си
.....Thank you for your loan request, which we recieved yesterday, your refinance application has been accepted
Good Credit or Not, We are ready to give you a $346,000 loan, after further review........:wink: до сега от поне 20 тина места съм получавал такива (веднъж даже за 2 млн получих
) така че си прегледаите пощите може още някои да го е получил/получавал
не е препоръка
но този имеил отива за принтене за всеки случаи
тебе да не те гледаме по новините как се жалваш че са ти изтоючили сметкатаThere is much to be said for not saying much
Коментар
-
Дата за подаване на заявки: 26.10.2007
Дата за обявяване на резултатите: 29.10.2007
Период за плащане: 30.10 - 02.11.2007
http://www.somonifb.com/files/57d963...bfb0dcacb8.pdf
Първоначално изпратено от pnkВъпрос: До коя дата най-късно трябва да се платят акциите? 5тия ден след 26ти (т.е.31ви)? Или 5тия работен ден след 26ти (т.е.2ри)?
Коментар
-
вижте какво получих в една от пощите си
.....Thank you for your loan request, which we recieved yesterday, your refinance application has been accepted
Good Credit or Not, We are ready to give you a $346,000 loan, after further review........:wink: до сега от поне 20 тина места съм получавал такива (веднъж даже за 2 млн получих
) така че си прегледаите пощите може още някои да го е получил/получавал
не е препоръка
но този имеил отива за принтене за всеки случаиBusiness as Usual
Коментар
-
Ние тука във форума принципно по основна дейност съвети не даваме и не се бъркаме - това е работа на мениджмънта и експертитеСамо за борсата и за източниците на финансиране на основната дейност от време на време си позволяваме да дадеме някой съвет - и то само така леко и ненатрапчиво
Иначе мениджмънта си решава
Коментар
Коментар