IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Трейс Груп Холд (T57 / TRACE)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Империята
    Първоначално изпратено от Bully
    Първоначално изпратено от Hakkinen
    Не ми се иска да се замислям колко от подаващите поръчки за 7-цифрени суми са направили някакъв анализ на "Трейс груп холд" АД и колко от тях са чули приятелите им да говорят: "Абе, знаеш ли, че тия дни пускат нещо на борсата... Много щяло да се печели, ама трябва да се играе с много пари, за да се класираш."
    аз за себе си сьм го направил мога много да ти говоря за projected cash flows and terminal value калкулирани в проспекта, ама айде след като мине IPO-то
    Ее-х,кой като теб?!
    Щастливец!
    Това ще се види утре

Коментар

• Първоначално изпратено от Bully
      Първоначално изпратено от Hakkinen
      Не ми се иска да се замислям колко от подаващите поръчки за 7-цифрени суми са направили някакъв анализ на "Трейс груп холд" АД и колко от тях са чули приятелите им да говорят: "Абе, знаеш ли, че тия дни пускат нещо на борсата... Много щяло да се печели, ама трябва да се играе с много пари, за да се класираш."
      аз за себе си сьм го направил мога много да ти говоря за projected cash flows and terminal value калкулирани в проспекта, ама айде след като мине IPO-то
      Ее-х,кой като теб?!
      Щастливец!

Коментар

• Първоначално изпратено от Hakkinen

Коментар

• Не ми се иска да се замислям колко от подаващите поръчки за 7-цифрени суми са направили някакъв анализ на "Трейс груп холд" АД и колко от тях са чули приятелите им да говорят: "Абе, знаеш ли, че тия дни пускат нещо на борсата... Много щяло да се печели, ама трябва да се играе с много пари, за да се класираш."
          "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• Първоначално изпратено от ivan61
            Казвах на жената да заложим къщата и колата, ама тя не!
            "Други като теб вече плакаха" :-)

Коментар

• Казвах на жената да заложим къщата и колата, ама тя не!

Коментар

• И аз да се изкажа по въпроса: от една позната с която говорих вчера и работи в тези среди ми каза за 100 пъти презаписване и аз се ошашках щото не бях чел последните постинги тука. След прочетеното във форума съм сигурен че презаписването ще е огромно. Само клиентите на един не много голям посредник ще да презапишат 3-4 пъти емисията.

Коментар

• Първоначално изпратено от destroyer
                  Извинявам се тъпия въпрос, но някой може ли да ми каже как стои въпросът със закръглението след като излезнат резултатите от презаписването? Примерно, колко акции ще се вземат ако успееш да се класираш за 20.3 или 20.7 акции?
                  ИП-то ще ти ги закръгли...ако въобще се стигне до там!;-)

п.с - Успех!

Коментар

• Извинявам се тъпия въпрос, но някой може ли да ми каже как стои въпросът със закръглението след като излезнат резултатите от презаписването? Примерно, колко акции ще се вземат ако успееш да се класираш за 20.3 или 20.7 акции?

Коментар

• Първоначално изпратено от KOSTJUMAR
                      Първо е пиянството, после е махмурлука, накрая е изтрезвяването. И тук си мисля, че ще се развият така нещата. Отрасъла е добър и се опияняваме от мечти пред переспективите в строителството, удря ме махмурлука в главата като гледам как обират здраво ГАГБТ, а аз имам кеш и стискам за Трейс, въпреки че мога да обера, а изтрезвявам като гледам прогнозните печалби в проспекта за 2007г. Мнението ми не е препоръка.
                      точно и аз това си мислех, братле .
                      Мнението не е препоръка за сделки!

Коментар

• Първоначално изпратено от KOSTJUMAR
                        Първо е пиянството, после е махмурлука, накрая е изтрезвяването. И тук си мисля, че ще се развият така нещата. Отрасъла е добър и се опияняваме от мечти пред переспективите в строителството, удря ме махмурлука в главата като гледам как обират здраво ГАГБТ, а аз имам кеш и стискам за Трейс, въпреки че мога да обера, а изтрезвявам като гледам прогнозните печалби в проспекта за 2007г. Мнението ми не е препоръка.
                        Човече, това ти мнение малко тревясало ми се чини!:-D

п.с - ...а аз залагам на мин. 100 пре/за/писвания на едно и също нещо от тази тема до 30.10...;-)

Коментар

• :-) :-) презаписах го мамка му, вярно е :-)

Първоначално изпратено от chernech
                          Първоначално изпратено от Alan Greenspan
                          22 МИЛИАРДА първи път ... :-)
                          стига де грийнспан, това 22 милиарда е презаписано поне пет пъти вече във форума ..
                          изразеното мнение не представлява препоръка за покупка или продажба на ЦК.

Коментар

• Първоначално изпратено от chernech
                            Първоначално изпратено от Alan Greenspan
                            22 МИЛИАРДА първи път ... :-)
                            стига де грийнспан, това 22 милиарда е презаписано поне пет пъти вече във форума ..
                            грийнспан, дигни му на 44 да млъкне!
                            *Не е предложение за покупко-продажба на ценни книжа.

Коментар

• Първо е пиянството, после е махмурлука, накрая е изтрезвяването. И тук си мисля, че ще се развият така нещата. Отрасъла е добър и се опияняваме от мечти пред переспективите в строителството, удря ме махмурлука в главата като гледам как обират здраво ГАГБТ, а аз имам кеш и стискам за Трейс, въпреки че мога да обера, а изтрезвявам като гледам прогнозните печалби в проспекта за 2007г. Мнението ми не е препоръка.

Коментар

• В Капман как е положението? Срещу дялове за обезпечение дават ли презаписване?

Коментар

Working...
                                X