Първоначално изпратено от KIKO
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Трейс Груп Холд (T57 / TRACE)
Collapse
X
-
Момчета докаде стигнахте с прогнозите за презаписване днес, не ми се чете подробно, ама май чувам, че някои инвестиционни посредници днес правили записване за 5 и 6 цифрени суми без да вкараш и един лев. Честно ако бях разбрал навреме това и аз щах да хвърля тук няколко стотин хиляди лева
Тук вече май няма значение, каква е компанията и какви резултатите, важното е да запишеш акции, питам се дали това не е признак за някаква сериозна корекция, не вярвам. Обаче според това не говори добре за нашия пазар и дава повод да се позамислим.
Коментар
-
Първоначално изпратено от KIKOпърво големите инвеститори досега бяха най-привилегированите от това безумие наречено куха поръчка, така че е много нагло точно те да се обадят.
второ по въпроса с КФН, да трябва да се намесят, за да се върне добрият стар технически анализ при желание за инвестиция в ИПО и да се спре с това безумие
трето реакцията най-вероятно ще е регулация за в бъдеще, тъй като мъдри хора, в момента ако има куха поръчка то отговорността е в ИП-то. А пък що се отнася до кредитите и оправдания откъде даден инвеститор ще намери пари, ами зад една поръчка може да не е сам човек а 100 близки приятели, доказвай нещо!!!
И така ще свалят презаписа от 2600 на 26 пъти да речем ...Мнението в никакъв случай не е препоръка за покупка или продажба на акции, права и други ценни книги
Коментар
-
първо големите инвеститори досега бяха най-привилегированите от това безумие наречено куха поръчка, така че е много нагло точно те да се обадят.
второ по въпроса с КФН, да трябва да се намесят, за да се върне добрият стар технически анализ при желание за инвестиция в ИПО и да се спре с това безумие
трето реакцията най-вероятно ще е регулация за в бъдеще, тъй като мъдри хора, в момента ако има куха поръчка то отговорността е в ИП-то. А пък що се отнася до кредитите и оправдания откъде даден инвеститор ще намери пари, ами зад една поръчка може да не е сам човек а 100 близки приятели, доказвай нещо!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от koko_chipПървоначално изпратено от ПесMeне жокер ми не требе...да дойде КФН да ме пита.Щото тия заплати по 2500 на депутат трябва да се осигурят
Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ПесMeне жокер ми не требе...да дойде КФН да ме пита
10% = 2-5 милиарда !!! ще има и за докторята и за даскалятаМнението в никакъв случай не е препоръка за покупка или продажба на акции, права и други ценни книги
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.GrahamПървоначално изпратено от koko_chipПървоначално изпратено от B.GrahamПървоначално изпратено от ПесПървоначално изпратено от kifимаш право на 1 единствена поръчка в размер на до 200,000 бр.Кажи сега кой освен тебе ще арестува КФН-то?
Зависи какъв натиск ще окажат крупните инвеститори ще зависи изхода и един от двата варианта. Но ако го отложат дали ще е пак на тази цена при този интерес едва ли някой знае.
Мирише ми на изгорело и на голям сеир и още по голям скандал.Мнението в никакъв случай не е препоръка за покупка или продажба на акции, права и други ценни книги
Коментар
Коментар