IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Трейс Груп Холд (T57 / TRACE)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от KIKO
    Покажи ми закон, който забранява на някой да ти даде пари на заем
    Няма такива закони. Но ако данъчните поканят на кафе този дето ти е дал 22 милиона назаем да го питат откъде са му ...
    Мнението в никакъв случай не е препоръка за покупка или продажба на акции, права и други ценни книги

Коментар

• Покажи ми закон, който забранява на някой да ти даде пари на заем

Коментар

• Момчета докаде стигнахте с прогнозите за презаписване днес, не ми се чете подробно, ама май чувам, че някои инвестиционни посредници днес правили записване за 5 и 6 цифрени суми без да вкараш и един лев. Честно ако бях разбрал навреме това и аз щах да хвърля тук няколко стотин хиляди лева
        Тук вече май няма значение, каква е компанията и какви резултатите, важното е да запишеш акции, питам се дали това не е признак за някаква сериозна корекция, не вярвам. Обаче според това не говори добре за нашия пазар и дава повод да се позамислим.

Коментар

• Първоначално изпратено от KIKO
          първо големите инвеститори досега бяха най-привилегированите от това безумие наречено куха поръчка, така че е много нагло точно те да се обадят.
          второ по въпроса с КФН, да трябва да се намесят, за да се върне добрият стар технически анализ при желание за инвестиция в ИПО и да се спре с това безумие
          трето реакцията най-вероятно ще е регулация за в бъдеще, тъй като мъдри хора, в момента ако има куха поръчка то отговорността е в ИП-то. А пък що се отнася до кредитите и оправдания откъде даден инвеститор ще намери пари, ами зад една поръчка може да не е сам човек а 100 близки приятели, доказвай нещо!!!
          А ако натиснат да се изключат тези с кухите а големите покажат кинтите?
          И така ще свалят презаписа от 2600 на 26 пъти да речем ...
          Мнението в никакъв случай не е препоръка за покупка или продажба на акции, права и други ценни книги

Коментар

• Ха, така ли - на 100 близки приятели ??? Ай стига бе, че на поръчката май пише само твоето име а ???

Коментар

• Тук работат заприлича на МОНОПОЛИ..........:-)))

Коментар

• първо големите инвеститори досега бяха най-привилегированите от това безумие наречено куха поръчка, така че е много нагло точно те да се обадят.
                второ по въпроса с КФН, да трябва да се намесят, за да се върне добрият стар технически анализ при желание за инвестиция в ИПО и да се спре с това безумие
                трето реакцията най-вероятно ще е регулация за в бъдеще, тъй като мъдри хора, в момента ако има куха поръчка то отговорността е в ИП-то. А пък що се отнася до кредитите и оправдания откъде даден инвеститор ще намери пари, ами зад една поръчка може да не е сам човек а 100 близки приятели, доказвай нещо!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от koko_chip
                  Първоначално изпратено от Пес
                  Meне жокер ми не требе...да дойде КФН да ме пита
                  Само да не тръгнат данъчните после по веригата, че има да взимат данъци за 20-50 милиарда лева
                  Интересно ще е .Щото тия заплати по 2500 на депутат трябва да се осигурят
                  Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от Пес
                    Meне жокер ми не требе...да дойде КФН да ме пита
                    Само да не тръгнат данъчните после по веригата, че има да взимат данъци за 20-50 милиарда лева

10% = 2-5 милиарда !!! ще има и за докторята и за даскалята

Коментар

• При всички положения нашата борса вече няма да е същата
                      Life won't wait for you.

Коментар

• Meне жокер ми не требе...да дойде КФН да ме пита

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham
                          Първоначално изпратено от koko_chip
                          Първоначално изпратено от B.Graham
                          Първоначално изпратено от Пес
                          Първоначално изпратено от kif
                          имаш право на 1 единствена поръчка в размер на до 200,000 бр.
                          Не съм казал, че и трите са на мое име
                          Значи не си пуснал ти три Кажи сега кой освен тебе ще арестува КФН-то?
                          Що бре, баба му и дядо му да не би да нямат право да запишат по един път Трейса. Да не би да има закони забраняващи на пенсионери да се дават кредити за по 22 милиона?
                          Ми май няма.Ама един колега ходи на спявка в КФН за нещо което навсякъде по света се нарича разумна инвестиция.Тук не знам какво ще измислят.
                          КФН или ще писне и ще наложи правила за следващите ИПОта според мен или ще анулира ИПОто на Трейса и ще наложи правила.
                          Зависи какъв натиск ще окажат крупните инвеститори ще зависи изхода и един от двата варианта. Но ако го отложат дали ще е пак на тази цена при този интерес едва ли някой знае.

Мирише ми на изгорело и на голям сеир и още по голям скандал.

Коментар

• Леле, лелееее, като гледам к'во ства с трейсианците, не ми се мисли к'во

го чака Maestro-HDPAT от понеделник! :-))

Коментар

• Ще бием китайците момчета - те затова идват насам...:-)
                              Интересно, ама много интересно ще е другата седмица...:-) :-) :-)

Коментар

• А и много се бъркате с тия кредити със задна дата и прочие глупости.
                                Life won't wait for you.

Коментар

Working...
                                X