IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Трейс Груп Холд (T57 / TRACE)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• И ко се оказа сега...???? Никой няма акции на Трейса??? Ми кой прозава ... и пише за светлото бъдеще тук???

Коментар

• Първоначално изпратено от БанкрутЪ
      Първоначално изпратено от voda
      Първоначално изпратено от БанкрутЪ
      честито на всички репаджии
      И на Вас също.
      ние продадохме - ама на 260....
      Верно си се прекарал - ние на 380

Коментар

• Първоначално изпратено от voda
        Първоначално изпратено от БанкрутЪ
        И на Вас също.
        ние продадохме - ама на 260....

Коментар

• Първоначално изпратено от БанкрутЪ
          И на Вас също.

Коментар

• честито на всички репаджии

Коментар

• Първоначално изпратено от Фaкушка
              Първоначално изпратено от luckyboy
              слушайте и изпълнявайте какво ви казва инвеститор, който взима инвестиционните си решения на база "жена ми каза" в леглото
              иначе е много силен по форумите )))))))))))))))))))))))))))))))))))
              по-добре пусни жена си и ние да понаучим нещо
              тя явно добре се справя с материала и едва ли е толкова заядлива като мъжа си, който явно е хванал бог за шлифера
              Ако си слушал луковата глава и другите палячовци сигурно и ти си бълбукнал здраво
              По 200 -300 купи, нали? Което означава, че не си чак толкова лъки бой,, а по скоро нещастно момченце...
              ...
              И всичко това - защото жена ми навремето пишеше тук, но балъците я оплюха... сега тя няма да пише повече, но аз съм тук.
              А на балъците им е виновен... А сетете се де!
              Ха-ха-хаааа
              след фарса с ИПО-то тази акция за мен е табу
              дишай спокойно и много поздрави на жената ;-)

Коментар

• Първоначално изпратено от Storm
                Първоначално изпратено от Repoman
                Днес трябва да успеем да се задържим на ниво над 60лв., че надолу няма нищо хубаво. Поне да останем на 60лв. докато премине бурята, а после да растем.
                Не е препоръка.
                Бе може още надолу ... не ми е ясно кой продава на тия цени, то е ясно, че се продава на загуба ... ама ...

Луда работа е това !
                Луда работа не ами ....
                Защо паднахме на 56лв.?
                Тук май няма дъно

Коментар

• Ей има един бастун, дето от 10 дена слага тия 104 бр. Ебати бастуна, ако ги беше изръсил преди 5 дена сега щеше да седи и да се хили, обаче страха е голямо шубе. Айде да ги ръси и да си ходи, че зе да ме дразни и ще ги взема май накрая.

Коментар

• Първоначално изпратено от Repoman
                    Днес трябва да успеем да се задържим на ниво над 60лв., че надолу няма нищо хубаво. Поне да останем на 60лв. докато премине бурята, а после да растем.
                    Не е препоръка.
                    Бе може още надолу ... не ми е ясно кой продава на тия цени, то е ясно, че се продава на загуба ... ама ...

Луда работа е това !

Коментар

• Днес трябва да успеем да се задържим на ниво над 60лв., че надолу няма нищо хубаво. Поне да останем на 60лв. докато премине бурята, а после да растем.
                      Не е препоръка.

Коментар

• Първоначално изпратено от luckyboy
                        слушайте и изпълнявайте какво ви казва инвеститор, който взима инвестиционните си решения на база "жена ми каза" в леглото
                        тя явно добре се справя с материала и едва ли е толкова заядлива като мъжа си, който явно е хванал бог за шлифера
                        Ако си слушал луковата глава и другите палячовци сигурно и ти си бълбукнал здраво
                        По 200 -300 купи, нали? Което означава, че не си чак толкова лъки бой,, а по скоро нещастно момченце...
                        ...
                        И всичко това - защото жена ми навремето пишеше тук, но балъците я оплюха... сега тя няма да пише повече, но аз съм тук.
                        А на балъците им е виновен... А сетете се де!
                        Ха-ха-хаааа

Коментар

• слушайте и изпълнявайте какво ви казва инвеститор, който взима инвестиционните си решения на база "жена ми каза" в леглото

Коментар

• Първоначално изпратено от Фaкушка
                            Първоначално изпратено от Люк Скайуокър
                            Първоначално изпратено от slavikd
                            Не така за "НАЙ-ПОДЦЕНЕНАТА" компания на БФБ.Скоро Трейса ще строят и ... въжен лифт до Луната.
                            За въжен лифт не съм чул. Явно ти знаеш повече неща от мен.
                            НО метро и магистралата...
                            Поне за въже си чул. Може да го използваш да се об... . есиш на некой стълб построен от българска пътна компания. :lol:
                            Едва ли.
                            Омръзна ми да ти чета глупостите.

Коментар

• Първоначално изпратено от Люк Скайуокър
                              Първоначално изпратено от slavikd
                              Не така за "НАЙ-ПОДЦЕНЕНАТА" компания на БФБ.Скоро Трейса ще строят и ... въжен лифт до Луната.
                              Поне за въже си чул. Може да го използваш да се об... . есиш на некой стълб построен от българска пътна компания. :lol:

Коментар

• Първоначално изпратено от slavikd

Коментар

Working...
                                X