И ко се оказа сега...???? Никой няма акции на Трейса??? Ми кой прозава ... и пише за светлото бъдеще тук???
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Трейс Груп Холд (T57 / TRACE)
Collapse
X
-
БанкрутЪ
Първоначално изпратено от vodaПървоначално изпратено от БанкрутЪчестито на всички репаджии
Коментар
-
БанкрутЪ
честито на всички репаджии
Коментар
-
Първоначално изпратено от ФaкушкаПървоначално изпратено от luckyboyслушайте и изпълнявайте какво ви казва инвеститор, който взима инвестиционните си решения на база "жена ми каза" в леглото
иначе е много силен по форумите)))))))))))))))))))))))))))))))))))
по-добре пусни жена си и ние да понаучим нещо
тя явно добре се справя с материала и едва ли е толкова заядлива като мъжа си, който явно е хванал бог за шлифера
По 200 -300 купи, нали? Което означава, че не си чак толкова лъки бой,, а по скоро нещастно момченце...
...
И всичко това - защото жена ми навремето пишеше тук, но балъците я оплюха... сега тя няма да пише повече, но аз съм тук.
А на балъците им е виновен... А сетете се де!
Ха-ха-хаааа
дишай спокойно и много поздрави на жената ;-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от StormПървоначално изпратено от RepomanДнес трябва да успеем да се задържим на ниво над 60лв., че надолу няма нищо хубаво. Поне да останем на 60лв. докато премине бурята, а после да растем.
Не е препоръка.
Луда работа е това !
Защо паднахме на 56лв.?
Тук май няма дъно
Коментар
-
Първоначално изпратено от RepomanДнес трябва да успеем да се задържим на ниво над 60лв., че надолу няма нищо хубаво. Поне да останем на 60лв. докато премине бурята, а после да растем.
Не е препоръка.
Луда работа е това !
Коментар
-
Първоначално изпратено от luckyboyслушайте и изпълнявайте какво ви казва инвеститор, който взима инвестиционните си решения на база "жена ми каза" в леглото
тя явно добре се справя с материала и едва ли е толкова заядлива като мъжа си, който явно е хванал бог за шлифера
По 200 -300 купи, нали? Което означава, че не си чак толкова лъки бой,, а по скоро нещастно момченце...
...
И всичко това - защото жена ми навремето пишеше тук, но балъците я оплюха... сега тя няма да пише повече, но аз съм тук.
А на балъците им е виновен... А сетете се де!
Ха-ха-хаааа
Коментар
-
слушайте и изпълнявайте какво ви казва инвеститор, който взима инвестиционните си решения на база "жена ми каза" в леглото
Коментар
-
Първоначално изпратено от ФaкушкаПървоначално изпратено от Люк СкайуокърПървоначално изпратено от slavikdНе така за "НАЙ-ПОДЦЕНЕНАТА" компания на БФБ.Скоро Трейса ще строят и ... въжен лифт до Луната.
НО метро и магистралата...
Омръзна ми да ти чета глупостите.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Люк СкайуокърПървоначално изпратено от slavikdНе така за "НАЙ-ПОДЦЕНЕНАТА" компания на БФБ.Скоро Трейса ще строят и ... въжен лифт до Луната.
НО метро и магистралата...
Коментар
Коментар