IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Трейс Груп Холд (T57 / TRACE)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Тук голяма тишина нещо. Въпреки че печалбата на годишна база достигна 10.9млн лв и ЕБИТДА 20 млн. ... кеша стигнал 31 млн лв (авансите играят голяма роля за това предполагам). EV/EBITDA на мен 3.41 ми излиза, което доста добре изглежда. Ако не сега, може би на следващия отчет вече ще му се обърне внимание смятам.

Коментар

• Първоначално изпратено от viktornfs Разгледай мнение
      Ами виж този, който излиза дали е дългосрочно или краткосрочно инвестиращ, защото ако е краткосточно е нормално да излиза. от Декември до Април строителите не работят.
      Публикуваната информация в отчета, че от 23.08 е започнало раздаването на акции като бонуси за добре свършена работа на служителите на дружеството съвсем не странно съвпада с времето на спад на цените на акциите. Явно тук ще да е заровено кучето..

Коментар

• Първоначално изпратено от abc Разгледай мнение
        Тук някой бавно и методично излиза.
        Дали не знае нещо, което ние не?!
        Ами виж този, който излиза дали е дългосрочно или краткосрочно инвестиращ, защото ако е краткосточно е нормално да излиза. от Декември до Април строителите не работят.
        домоуправител

Коментар

• Евалата!

Коментар

• Първоначално изпратено от abc Разгледай мнение
            Тук някой бавно и методично излиза.
            дали?според мен просто си натискат цената.

Коментар

• Тук някой бавно и методично излиза.

Коментар

• Трейс Груп Холд(Т57/ТRACE)

Ааааа и аз се чудя кой излизал тук.....Ама няма да му помагам вечно и аз си имам някакви лимити.http://www.investor.bg/novini-i-anal...s-grup,160097/ (Не е препоръка да се купуват акции тук или другаде на БФБ-то,че знае ли човек може да спечелите после.)

Коментар

• Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнение
                  С тази "РЕДКО" къмпани ми напомнят за едно ... Синистро ли беше, Молесто, от испански не значеха добре. Не че завършека с участието им беше добър.
                  Няма се плашиш Жека,то всичко у нас е с етикет "РЕДКО".

Коментар

• С тази "РЕДКО" къмпани ми напомнят за едно ... Синистро ли беше, Молесто, от испански не значеха добре. Не че завършека с участието им беше добър.

Коментар

• Първоначално изпратено от dex Разгледай мнение
                      Какво обратно, какви 5 лева...беше прах в очите. Ако не се лъжа, купиха има няма 2000 акции.
                      5 лева са 5.Ама що трябва и ти да си разбрал????

Коментар

• Първоначално изпратено от olimpiec Разгледай мнение
                        Тук май по-добре да не бяха започвали обратно изкупуване........Купих и аз 2кила и половина,ама стига толкова.....(Не е препоръка да се набутвате и вие тук.)
                        Какво обратно, какви 5 лева...беше прах в очите. Ако не се лъжа, купиха има няма 2000 акции.

Коментар

• Първоначално изпратено от strol Разгледай мнение
                          Тук май по-добре да не бяха започвали обратно изкупуване........Купих и аз 2кила и половина,ама стига толкова.....(Не е препоръка да се набутвате и вие тук.)

Коментар

• http://www.investor.bg/novini-i-anal...-katar,159265/

Коментар

• Трейс Груп Холд

"Вътрешна информация

Вътрешна информация по чл. 4 от Закона срещу пазарните злоупотреби с финансови инструменти

Годишната среща с инвеститорите на „Трейс Груп Холд” АД ще се проведе на 08.10.2012г. от 12.00ч. в офиса на дружеството – гр. София 1408, ул. Никола Образописов № 12, заседателна зала “S”.

Прикачени файлове
                              sresta_investitori_2013.pdf Не срещи а търговия трябва тук!еАко някой иде да сподели все пак.Ама се съмнявам,то само аз май купувам тук......... (Не е препоръка за нищо,дори за търговия с тия или други акции на "Б.Ф.Б"-то.)

Коментар

• Първоначално изпратено от viktornfs Разгледай мнение
                                То само тука ли?
                                Целия живот в България се състои в това кой е котка и кой мишок.
                                Е не е само тук,ама мишоците много си стискат акциите.(Не е препоръка да ми ги продадат все пак,и аз си имам някакъв лимит.)

Коментар

Working...
                                X