IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Трейс Груп Холд (T57 / TRACE)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Аз пък не мога да разбера как са ги продали на 3,90, като сделки на това ниво за такова количество изобщо не е имало? Малко над 3к има на 3,80 и 1500 на 3,93, но на 3,90 със сигурност няма 3к, нито в този ден, нито в предишните и следващите.

Коментар

• Първоначално изпратено от dex Разгледай мнение
      Тия почнаха да правят обратно на обратното
      Поредната пазарна манипулацийка на дребничко по българскидай да клатиме цената и ако може да си ги изкупиме на левче

Коментар

• Първоначално изпратено от dex Разгледай мнение
        Тия почнаха да правят обратно на обратното
        А бе, тези какво почнаха да разцъкват някакъв трейдинг за по 10-11к. Несериозно изглежда.

Коментар

• Тия почнаха да правят обратно на обратното

На 06.12.2013г. бяха продадени 3 000 броя собствени акции от капитала на „Трейс Груп Холд” АД с единична цена 3.90 лв. на обща стойност 11 700 лева.

Коментар

• Първоначално изпратено от Joz Разгледай мнение
            Доста безсмислена акция, чудя се защо ли е още на БФБ :-)

Не е препоръка
            Оооо...да,прав си,вероятно защото е безмислена на IPO-то беше презаписана 1460 пъти

Коментар

• Тук от обратното изкупуване ли се сетиха или са "посъветвали" някой чужденец да си купи?

Коментар

• За трета поредна година България ще бъде домакин на финалния кръг за сезона в Световния шампионат по мотокрос фрийстайл – Night of the Jumps (Вечерта на скоковете).

За Организационния комитет за Grand Prix Bulgaria, Българска Федерация по Мотоциклетизъм и изпълнителите на проекта от „Трейс Груп Холд“ АД това бе първото голямо предизвикателство в мотоциклетния спорта извън дисциплините мотокрос и СуперМото, в които България отдавна е номер едно в целия света.

След големият успех на Вечерта на скоковете в България през 2011, второто издание, отново финален кръг, през 2012, постави нови предизвикателства пред организаторите и строителите от „Трейс Груп Холд“ АД: истинска софийска зимна приказка с температури от -17 градуса по време на строежа, замръзнала почва и закъснял концерт на не чак толкова популярен гръцки изпълнител.

Въпреки това обаче, благодарение на вече натрупания опит и сътрудничество между екипа на промоутъра, Българска Федерация по Мотоциклетизъм и „Трейс Груп Холд“ АД, България постави нови рекорди сред организаторите на Светонвия шампионат по мотокрос фристайл – рекорди за най-бързо построяване на състезателното трасе и най-бързо прибиране и почистване на самата Арена.

Не е препоръка за нищо!

Коментар

• Първоначално изпратено от BSEtrader Разгледай мнение
                  Така е и въздуха супер безмислен изглежда, нит го виждаш, нит го пипаш ... пътищата и те безмислена работа, камъни, петролни деривати-отпадъци не става за ядене ... пък акциите съвсем, дори не са налични да можеш да ги ползваш по предназначение на едното място
                  хахахах, амчи тъй си е при назе у наше село....
                  .....ноо ще дойде и тук момента, ама тогиз ша мойм ли са вреди от купувачи туканка
                  Нищо не препоръчвам на никого, нали всеки си има глава над рамената.

Коментар

• Ай трейсето, ъп ъп!
                    Custodite sortem vestram

Коментар

• Първоначално изпратено от Joz Разгледай мнение
                      Доста безсмислена акция, чудя се защо ли е още на БФБ :-)

Не е препоръка
                      Така е и въздуха супер безмислен изглежда, нит го виждаш, нит го пипаш ... пътищата и те безмислена работа, камъни, петролни деривати-отпадъци не става за ядене ... пък акциите съвсем, дори не са налични да можеш да ги ползваш по предназначение на едното място

Коментар

• Доста безсмислена акция, чудя се защо ли е още на БФБ :-)

Не е препоръка

Коментар

• И аз съм с вас на кораба...

Хаирлия да е.
                          Мнението има аналитичен характер и НЕ ПРЕДСТАВЛЯВА препоръка за ВЗИМАНЕ на инвестиционно решение!

Коментар

Първо казваш че проблема е че е малък фрий флоута, т.е. има малко акции, после казваш че проблема е че някой сипва много ... няма как и двете да са факт

Ще го види народа, сега са заети с Хим, с Петрол и т.н.
                            Големите го искат тоя фрйй флоут,не аз.А,че сипват телетата е техен проблема,както казваш ще се сетят и големите някой ден,ама кога ли.....??? (Не препоръка за нищо пак.)

Коментар

• Първоначално изпратено от olimpiec Разгледай мнение
                              Малък free float,това е проблема. И аз си го мисля това,което и ти....ама не и не.Купих доста и няма намерение да продавам.Не мога да разбера кой сипва толкова.Дали е вярно и това,че им дават на работещите там безплатни акции и те ги сипват....абе много въпросителни има,но търпение му е майката. (Не е препоръка за нищо,дори за покупко продажба на акции,)
                              Първо казваш че проблема е че е малък фрий флоута, т.е. има малко акции, после казваш че проблема е че някой сипва много ... няма как и двете да са факт

Ще го види народа, сега са заети с Хим, с Петрол и т.н.

Коментар

Тук голяма тишина нещо. Въпреки че печалбата на годишна база достигна 10.9млн лв и ЕБИТДА 20 млн. ... кеша стигнал 31 млн лв (авансите играят голяма роля за това предполагам). EV/EBITDA на мен 3.41 ми излиза, което доста добре изглежда. Ако не сега, може би на следващия отчет вече ще му се обърне внимание смятам.
                                Малък free float,това е проблема. И аз си го мисля това,което и ти....ама не и не.Купих доста и няма намерение да продавам.Не мога да разбера кой сипва толкова.Дали е вярно и това,че им дават на работещите там безплатни акции и те ги сипват....абе много въпросителни има,но търпение му е майката. (Не е препоръка за нищо,дори за покупко продажба на акции,)

Коментар

Working...
                                X