Аз пък не мога да разбера как са ги продали на 3,90, като сделки на това ниво за такова количество изобщо не е имало? Малко над 3к има на 3,80 и 1500 на 3,93, но на 3,90 със сигурност няма 3к, нито в този ден, нито в предишните и следващите.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Трейс Груп Холд (T57 / TRACE)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от dex Разгледай мнениеТия почнаха да правят обратно на обратнотодай да клатиме цената и ако може да си ги изкупиме на левче
Коментар
-
Първоначално изпратено от dex Разгледай мнениеТия почнаха да правят обратно на обратното
Коментар
-
Първоначално изпратено от Joz Разгледай мнениеДоста безсмислена акция, чудя се защо ли е още на БФБ :-)
Не е препоръка
Коментар
-
За трета поредна година България ще бъде домакин на финалния кръг за сезона в Световния шампионат по мотокрос фрийстайл – Night of the Jumps (Вечерта на скоковете).
За Организационния комитет за Grand Prix Bulgaria, Българска Федерация по Мотоциклетизъм и изпълнителите на проекта от „Трейс Груп Холд“ АД това бе първото голямо предизвикателство в мотоциклетния спорта извън дисциплините мотокрос и СуперМото, в които България отдавна е номер едно в целия света.
След големият успех на Вечерта на скоковете в България през 2011, второто издание, отново финален кръг, през 2012, постави нови предизвикателства пред организаторите и строителите от „Трейс Груп Холд“ АД: истинска софийска зимна приказка с температури от -17 градуса по време на строежа, замръзнала почва и закъснял концерт на не чак толкова популярен гръцки изпълнител.
Въпреки това обаче, благодарение на вече натрупания опит и сътрудничество между екипа на промоутъра, Българска Федерация по Мотоциклетизъм и „Трейс Груп Холд“ АД, България постави нови рекорди сред организаторите на Светонвия шампионат по мотокрос фристайл – рекорди за най-бързо построяване на състезателното трасе и най-бързо прибиране и почистване на самата Арена.
Не е препоръка за нищо!
Коментар
-
Първоначално изпратено от BSEtrader Разгледай мнениеТака е и въздуха супер безмислен изглежда, нит го виждаш, нит го пипаш ... пътищата и те безмислена работа, камъни, петролни деривати-отпадъци не става за ядене ... пък акциите съвсем, дори не са налични да можеш да ги ползваш по предназначение на едното място
.....ноо ще дойде и тук момента, ама тогиз ша мойм ли са вреди от купувачи туканкаНищо не препоръчвам на никого, нали всеки си има глава над рамената.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Joz Разгледай мнениеДоста безсмислена акция, чудя се защо ли е още на БФБ :-)
Не е препоръка
Коментар
-
Първоначално изпратено от BSEtrader Разгледай мнениеПърво казваш че проблема е че е малък фрий флоута, т.е. има малко акции, после казваш че проблема е че някой сипва много ... няма как и двете да са факт
Ще го види народа, сега са заети с Хим, с Петрол и т.н.(Не препоръка за нищо пак.)
Коментар
-
Първоначално изпратено от olimpiec Разгледай мнениеМалък free float,това е проблема. И аз си го мисля това,което и ти....ама не и не.Купих доста и няма намерение да продавам.Не мога да разбера кой сипва толкова.Дали е вярно и това,че им дават на работещите там безплатни акции и те ги сипват....абе много въпросителни има,но търпение му е майката.(Не е препоръка за нищо,дори за покупко продажба на акции,)
Ще го види народа, сега са заети с Хим, с Петрол и т.н.
Коментар
-
Първоначално изпратено от BSEtrader Разгледай мнениеТук голяма тишина нещо. Въпреки че печалбата на годишна база достигна 10.9млн лв и ЕБИТДА 20 млн. ... кеша стигнал 31 млн лв (авансите играят голяма роля за това предполагам). EV/EBITDA на мен 3.41 ми излиза, което доста добре изглежда. Ако не сега, може би на следващия отчет вече ще му се обърне внимание смятам.(Не е препоръка за нищо,дори за покупко продажба на акции,)
Коментар
Коментар