IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Корпоративна ТБ (6C9 / CORP) (архив до 17.10.2014 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от benchmark
    Първоначално изпратено от Robin Hut
    Първоначално изпратено от benchmark
    Първоначално изпратено от al4en
    Перфектна акция, силно подценена и с добър фундамент
    Страхотно подценена,..... това в момента е най скьпата банка на БФБ.. може ли да ми кажете колко трябва да й бъде ROE за да оправдае P|B 3.
    ХАХАХАХАХА СМЕШЕН СИ ХАХАХАХА ВИЖ БАКБ НА КАКВО Р/В СЕ ТЪРГУВА ХАХАХАХАХАХА СМЕШНИК

НЯКОЙ ГО БЕШЕ КАЗАЛ - КАЧЕСТВОТО СТРУВА ПАРИ!

КОЛКО Е Р/В НА ХДПАТКИТЕ??? А НА МОСТСА???

ХАХАХАХАХАХАХА
    Смешко, а колко е ROE на БАКБ...... А за тези две компании ХДПАТ и МОСТС P|B не е основен индикатор..... Ти чувал ли си някога за Residual income valuation.... Риторичен въпрос ....
    Абе, нали ти казах да си ближеш увисналата ХДПАТка и да оставиш хората дето не разбират да се набутват :-)
    МНЕНИЕТО МИ (в никакъв случай) НЕ Е ПРЕПОРЪКА ЗА ПОКУПКА ИЛИ ПРОДАЖБА НА ЦЕННИ КНИЖА

Коментар

• Първоначално изпратено от Robin Hut
      Първоначално изпратено от benchmark
      Страхотно подценена,..... това в момента е най скьпата банка на БФБ.. може ли да ми кажете колко трябва да й бъде ROE за да оправдае P|B 3.
      ХАХАХАХАХА СМЕШЕН СИ ХАХАХАХА ВИЖ БАКБ НА КАКВО Р/В СЕ ТЪРГУВА ХАХАХАХАХАХА СМЕШНИК

ХАХАХАХАХАХАХА
      Смешко, а колко е ROE на БАКБ...... А за тези две компании ХДПАТ и МОСТС P|B не е основен индикатор..... Ти чувал ли си някога за Residual income valuation.... Риторичен въпрос ....

Коментар

ХАХАХАХАХАХАХА

Коментар

Ти си хапи ХДПАТките :-)
          МНЕНИЕТО МИ (в никакъв случай) НЕ Е ПРЕПОРЪКА ЗА ПОКУПКА ИЛИ ПРОДАЖБА НА ЦЕННИ КНИЖА

Коментар

• Най-голямото дърво...,браво,Бенчо,говори им!

Коментар

• Първоначално изпратено от al4en

Коментар

• Добре е отчетът, доволен съм, даже много. Като цяло очаквам трето и четвърто тримесечие да са най-силните за банката, не само защото са принципно по-добри за банковия сектор, но и тогава ще почнем реално да виждаме резултати от разрастването на клоновата мрежа и навлизането в инвестиционно банкиране и управление на капитали.

Коментар

• Само да дойте Хтрата и тогава ще броим отново пилците :-) А до тогава, който разбира тук се спира :-)) хахахаха

Пепи, вкарай някой лаф за КОРПа, че да разчупим темата. Нещо като ИМПЕРИЯТА КОРП или НЕГОВО ВЕЛИЧЕСТВО КОРПа или НАПРЕД КОРПОВАЦИ :-) хахахахаха

Коментар

• Първоначално изпратено от kubrat
                    Graham и на всичкото отгоре не е само той.
                    Единственото възможно обяснение от апокалиптична гледна точка е, че има някакъв заговор- ама като го разкрием как само ще паднат акциите
                    Абсолютно съм съгласен.Това е гнусен заговор на алчните банкери с/у апокалиптиците.
                    Life won't wait for you.

Коментар

• Graham и на всичкото отгоре не е само той.
                      Единственото възможно обяснение от апокалиптична гледна точка е, че има някакъв заговор- ама като го разкрием как само ще паднат акциите

Коментар

• Абе не знам дали е перфектна акцията.Според мен Василев се е объркал.Не знае ли тоя човек че банките трябва да са загуба?Нали сега сме криза?Нали БГ-банките ще са сред най-засегнатите?Тоя лош,лош човек объркава апокалиптиците.
                        Life won't wait for you.

Коментар

• Перфектна акция, силно подценена и с добър фундамент

Коментар

• The trick is to make sure you dont die waiting for prosperity to come

За нетърпеливите да чакат целия пазар да тръгне, КОРП е избора ;-)

PEG - 0,18 се потвърждава, а важното е, че печалбата не е флет... а rocketing ;-)
                            все пак първо тримесечие не е от най-силните за банките. Донатоварването на кредитния портфейл би трябвало да допринесе за допълнителен лихвен приход генериран и растяш през годината. 9,13 не е зле, ама би трябвало след като това е 1-во тримесесечие за годината да сме над прогнозите...А дано

Трябва да уточня, че не е препоръка за покупка, продажба, репо.

Коментар

• кои активи са увеличени!? кредитите намаляват, депозитите също от декември насам... тотал асетс е надолу с 90мн от декември насам. нет интерест инкъм нагоре, но той е волатилен, приходите от комисионни и тн, демек стабилния доход е флет от миналия март, другото са валутни преоценки...

50мн изгорен кеш също..

аз лично не го виждам като слънце, но това е лично мнение, разбира се.

Първоначално изпратено от SEBULBA
                              Първоначално изпратено от cymru
                              Айде честито - 9 милки за Q1 - отивам да чета подробности.

актуално П/Е - 18,5
                              П/Б - 3,02
                              На първо четене отчета е слънце. Нищо чудно да си изпълнят заложената прогноза за печалбата въпреки кризата по света. Мен лично повече ме радва увеличението на активите обаче...

Коментар

• Първоначално изпратено от EquityPrivate
                                Първоначално изпратено от wannarock

a pri FIB da ne e po-razlicno!?
                                Bansko sigurno ne go e postroil sas svoi pari, taka che otgovorat e iasen.
                                mai Burov beshe kazal, che na kogoto mu trqbvat pari da si napravi banka

chestito Q1
                                Не е съвет за покупко-продажба на акции

Коментар

Working...
                                X