Първоначално изпратено от benchmark
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Корпоративна ТБ (6C9 / CORP) (архив до 17.10.2014 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Robin HutПървоначално изпратено от benchmarkПървоначално изпратено от al4enПерфектна акция, силно подценена и с добър фундамент
НЯКОЙ ГО БЕШЕ КАЗАЛ - КАЧЕСТВОТО СТРУВА ПАРИ!
КОЛКО Е Р/В НА ХДПАТКИТЕ??? А НА МОСТСА???
ХАХАХАХАХАХАХА
Коментар
-
Първоначално изпратено от benchmarkПървоначално изпратено от al4enПерфектна акция, силно подценена и с добър фундамент
НЯКОЙ ГО БЕШЕ КАЗАЛ - КАЧЕСТВОТО СТРУВА ПАРИ!
КОЛКО Е Р/В НА ХДПАТКИТЕ??? А НА МОСТСА???
ХАХАХАХАХАХАХА
Коментар
-
Първоначално изпратено от benchmarkПървоначално изпратено от al4enПерфектна акция, силно подценена и с добър фундаментМНЕНИЕТО МИ (в никакъв случай) НЕ Е ПРЕПОРЪКА ЗА ПОКУПКА ИЛИ ПРОДАЖБА НА ЦЕННИ КНИЖА
Коментар
-
Добре е отчетът, доволен съм, даже много. Като цяло очаквам трето и четвърто тримесечие да са най-силните за банката, не само защото са принципно по-добри за банковия сектор, но и тогава ще почнем реално да виждаме резултати от разрастването на клоновата мрежа и навлизането в инвестиционно банкиране и управление на капитали.
Коментар
-
Само да дойте Хтрата и тогава ще броим отново пилците :-) А до тогава, който разбира тук се спира :-)) хахахаха
Пепи, вкарай някой лаф за КОРПа, че да разчупим темата. Нещо като ИМПЕРИЯТА КОРП или НЕГОВО ВЕЛИЧЕСТВО КОРПа или НАПРЕД КОРПОВАЦИ :-) хахахахахаМНЕНИЕТО МИ (в никакъв случай) НЕ Е ПРЕПОРЪКА ЗА ПОКУПКА ИЛИ ПРОДАЖБА НА ЦЕННИ КНИЖА
Коментар
-
Първоначално изпратено от kubratGraham и на всичкото отгоре не е само той.
Единственото възможно обяснение от апокалиптична гледна точка е, че има някакъв заговор- ама като го разкрием как само ще паднат акциитеLife won't wait for you.
Коментар
-
The trick is to make sure you dont die waiting for prosperity to come
За нетърпеливите да чакат целия пазар да тръгне, КОРП е избора ;-)
PEG - 0,18 се потвърждава, а важното е, че печалбата не е флет... а rocketing ;-)
все пак първо тримесечие не е от най-силните за банките. Донатоварването на кредитния портфейл би трябвало да допринесе за допълнителен лихвен приход генериран и растяш през годината. 9,13 не е зле, ама би трябвало след като това е 1-во тримесесечие за годината да сме над прогнозите...А дано
Трябва да уточня, че не е препоръка за покупка, продажба, репо.
Коментар
-
кои активи са увеличени!? кредитите намаляват, депозитите също от декември насам... тотал асетс е надолу с 90мн от декември насам. нет интерест инкъм нагоре, но той е волатилен, приходите от комисионни и тн, демек стабилния доход е флет от миналия март, другото са валутни преоценки...
50мн изгорен кеш също..
аз лично не го виждам като слънце, но това е лично мнение, разбира се.
Първоначално изпратено от SEBULBAПървоначално изпратено от cymruАйде честито - 9 милки за Q1 - отивам да чета подробности.
актуално П/Е - 18,5
П/Б - 3,02
Коментар
-
Първоначално изпратено от EquityPrivateПървоначално изпратено от wannarock
a pri FIB da ne e po-razlicno!?
chestito Q1Не е съвет за покупко-продажба на акции
Коментар
Коментар