IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Корпоративна ТБ (6C9 / CORP) (архив до 17.10.2014 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от cymru
    Айде честито - 9 милки за Q1 - отивам да чета подробности.

актуално П/Е - 18,5
    П/Б - 3,02
    На първо четене отчета е слънце. Нищо чудно да си изпълнят заложената прогноза за печалбата въпреки кризата по света. Мен лично повече ме радва увеличението на активите обаче...

Коментар

• Айде честито - 9 милки за Q1 - отивам да чета подробности.

актуално П/Е - 18,5
      П/Б - 3,02
      Не-заслужил инвеститор

Коментар

• Първоначално изпратено от wannarock

a pri FIB da ne e po-razlicno!?
        Bansko sigurno ne go e postroil sas svoi pari, taka che otgovorat e iasen.

Коментар

• Първоначално изпратено от EquityPrivate
          Първоначално изпратено от Kalo
          Първоначално изпратено от slavikd
          Prosto po drugite forumi e palno s razni tapaci i zlobari koito osven prostotii drugo ne pishat Az sashto smqtam, che tuk moge spokoino da se chaka i poveche ot godina. Za men bankata ima dobri perespektivi bez da iska da e N1 po razmer. Vagno e da prodalgava vse taka s razvitieto si. Uspex na vsichki "kolegi" tuk ![/b]
          Ами то трябва да си сляп за да не ги видиш перспективите. Харесва ми че напоследък стартираха по-активна рекламна кампания, увеличиха клоновата база, стартираха взаимни фондове, и може би най-важното - регистрираха 40% ръст на привлечените средства (цитирам по памет) само през последното тримесечие. С любопитство чакам Q1.
          Osven perspectivite, triabva da se gledat i riskovete. Goliama chast ot kreditnia im portfeil e sas svurzani lica, t.e. sobstvenicite si otpuskat crediti na svoi firmi i na priatelski takiva. Vsichki chastni banki v Bulgaria go praviat, no razbiram che v CORP si bilo obichaina practica.
          a pri FIB da ne e po-razlicno!?
          Не е съвет за покупко-продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от deneb
            EquityPrivate,

Ако ти поискам назаем 500 лв. ти би ли ми дал без да ме познаваш или би дал на близък роднина или приятел, в който си сигурен че ще ти ги върне?
            Shto, iskash da mi dadesh 500lv li?

Коментар

• Първоначално изпратено от deneb
              EquityPrivate,

Ако ти поискам назаем 500 лв. ти би ли ми дал без да ме познаваш или би дал на близък роднина или приятел, в който си сигурен че ще ти ги върне?
              С още по-голяма радост бих дал чужди пари на близък роднина или приятел...

Коментар

• EquityPrivate,

Коментар

• Първоначално изпратено от Kalo
                  Prosto po drugite forumi e palno s razni tapaci i zlobari koito osven prostotii drugo ne pishat Az sashto smqtam, che tuk moge spokoino da se chaka i poveche ot godina. Za men bankata ima dobri perespektivi bez da iska da e N1 po razmer. Vagno e da prodalgava vse taka s razvitieto si. Uspex na vsichki "kolegi" tuk ![/b]
                  Ами то трябва да си сляп за да не ги видиш перспективите. Харесва ми че напоследък стартираха по-активна рекламна кампания, увеличиха клоновата база, стартираха взаимни фондове, и може би най-важното - регистрираха 40% ръст на привлечените средства (цитирам по памет) само през последното тримесечие. С любопитство чакам Q1.
                  Osven perspectivite, triabva da se gledat i riskovete. Goliama chast ot kreditnia im portfeil e sas svurzani lica, t.e. sobstvenicite si otpuskat crediti na svoi firmi i na priatelski takiva. Vsichki chastni banki v Bulgaria go praviat, no razbiram che v CORP si bilo obichaina practica.

Коментар

• Първоначално изпратено от slavikd

Коментар

• Prosto po drugite forumi e palno s razni tapaci i zlobari koito osven prostotii drugo ne pishat Az sashto smqtam, che tuk moge spokoino da se chaka i poveche ot godina. Za men bankata ima dobri perespektivi bez da iska da e N1 po razmer. Vagno e da prodalgava vse taka s razvitieto si. Uspex na vsichki "kolegi" tuk ![/b]

Коментар

• Първоначално изпратено от Kalo
                        Tazi poziciq qvno ne predstavlqva interes za nikoi tuk ne se sreshtat xoda da si "cheshat" ezicite s neq, nito pak nqkoi s apokaliptichni predskazaniq A ot po dolu se vigda , che proviziite za obezpechavane na obezcenka ne sa golemi... koeto e dobre... ili az pone taka mislq. Dano skoro izleze otcheta za 1 trimesechie. Chudq se dali da ne dopalnq nqkoq i druga akciika
                        Кротко, плавно, и без много шум
                        Така подобова на Банка - пък и те нека си изпълнят обещаното в прогнозите (39 млн profit 2008), пък нека и да не говорят.

Коментар

• Първоначално изпратено от slavikd
                          Tazi poziciq qvno ne predstavlqva interes za nikoi tuk ne se sreshtat xoda da si "cheshat" ezicite s neq, nito pak nqkoi s apokaliptichni predskazaniq A ot po dolu se vigda , che proviziite za obezpechavane na obezcenka ne sa golemi... koeto e dobre... ili az pone taka mislq. Dano skoro izleze otcheta za 1 trimesechie. Chudq se dali da ne dopalnq nqkoq i druga akciika
                          Кротко, плавно, и без много шум

Коментар

• Първоначално изпратено от mapadona
                            Аз лично имам акции още от ИПО и чакам трицифрения резултат след отчета, бих продал но не под 120, нали знаете за руснаците ?!
                            Mnogo glupava strategia ot finansova gledna tochka.

Коментар

• Надяваме се ти да ни просветиш (за руснаците)...
                              ==Не е препоръка за покупка или продажба==

Коментар

• Аз лично имам акции още от ИПО и чакам трицифрения резултат след отчета, бих продал но не под 120, нали знаете за руснаците ?!

Коментар

Working...
                                X