Първоначално изпратено от Jekata
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Корпоративна ТБ (6C9 / CORP) (архив до 17.10.2014 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнениеАко не се лъжа обявиха 3 месеца надзор, както и отваряне на 21, т.е. не е проблем да се оперира.
Коментар
-
Първоначално изпратено от коки Разгледай мнение,,Срещу КТБ се извършва нападение, което цели пълна финансова дестабилизация на страната и падане на валутния борд. Тезата е нА Иван Костов, който във вторник пред bTV не изключи повторение на сценария от 1996 година, който включва апетити за придобиване на КТБ на безценица по образеца на Първа частна банка. http://btvnews.bg/article/bulgaria/aferata-ktb-4.html
http://www.capital.bg/politika_i_iko...teresi_za_ktb/
Коментар
-
,,Срещу КТБ се извършва нападение, което цели пълна финансова дестабилизация на страната и падане на валутния борд. Тезата е нА Иван Костов, който във вторник пред bTV не изключи повторение на сценария от 1996 година, който включва апетити за придобиване на КТБ на безценица по образеца на Първа частна банка. http://btvnews.bg/article/bulgaria/aferata-ktb-4.htmlВсичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!
Коментар
-
Първоначално изпратено от kurta007 Разгледай мнениеАбе то решението е добро на първо четене,ама кво правим депозитантите на който ни трябват парите ????
Срока е 6 месеца,което прави още 5 или около 20 декември.
На Коледа ще ни дадат парите
Аз мисля че трябва има някаква компенсация !!!
Отделно има хиляди фирми който имат пари в банката и им трябва ликводност? кво правим с тях ?
БНБ ако бяха наляли малко ликвидност в КТБ на 20 нямаше и да я затворят ,сега заради тея кенефи 1 тон пари ще спят /буквално/
Искам обещетение че не мога да си изтегля парите !
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнениеАз съм тъп и не вдявам нищо или...?
Пишат надзора е както е обявено изначало 3 месеца, с максималния срок от 6 месеца.
Никъде не видях да са рекли няма да ви плащаме и т.н.
Може и да съм тъп, знам ли."Живота е това,което ни се случва сега докато правим планове за бъдещето"Дж. Ленън
Коментар
-
Първоначално изпратено от ДесеткиЛевове Разгледай мнениеТи май не разбираш какво става. Радваш се че ще има специален надзор още (поне) 2 месеца но това значи че никакви пари няма да видиш докато не свърши специалния надзор.
Коментар
-
Любовта на Вежди Рашидов и други нашенци към политиката и кражбите от джоба ни, струваше към 3 000 - 5 000 лв. за последните години, от увеличени сметки за ток и акцизи върху цигарите. Злорадстваха гадините! Е, на Вежди Рашидов тази любов и злорадство ще струва сега 2 299 000 лв. след като си изтегли това което му се полага по закон. Честито! Алчно дупе, кръв сере!Last edited by Jay Gould; 15.07.2014, 13:37.http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир
Коментар
-
Първоначално изпратено от ДесеткиЛевове Разгледай мнениеВсъщност са 6 месеца но дори 3 влизат в дефиницията ми за "дълго време". Аз досега бях изнервен дето си мислех че на 21 си вземам парите, ако трябва да чакам още 3 месеца, съвсем ще изпуша
Коментар
-
Първоначално изпратено от kefal Разгледай мнениеСериозно, какво ще се прави на 21 Юли?
Ще може ли човек да отиде до Агрикола и да тегли, или няма да може?
Нали така бяха казали?
Коментар
-
Първоначално изпратено от gtomm Разгледай мнение"Първоначално изпратено от LuckyYou
gtom още един провокативен коментар и си опечен! ..... Прдупреждавам те - още един подобен смешен коментар и си опечен!"
Охо тук има някой който може да Ви опече, браво бе - ШАМПИОН!
БЪДЕТЕ ВНИМАТЕЛНИ В ИЗКАЗВАНИЯТА ДА НЕ ВИ ОПЕКАТ!
__________________Смачкай боклука!
Коментар
-
Първоначално изпратено от kefal Разгледай мнениеТи сериозно ли?
Нали има гаранции поне за тези с до 100к евро?
Ще повярвам че имам гаранция САМО и ЕДИНСТВЕНО като си взема парите.
Коментар
-
Първоначално изпратено от LuckyYou Разгледай мнениежестока история
Нещо искаш да ми каже, А?!Смачкай боклука!
Коментар
Коментар