Първоначално изпратено от vigilant
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Корпоративна ТБ (6C9 / CORP) (архив до 17.10.2014 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Не само той, всички ние завеждаме колективен иск, директно в Европейския съд в Люксембург!
http://curia.europa.eu/jcms/jcms/j_6/
Не сме 1996, колкото и някои другари да не ги кефи факта!
Коментар
-
Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнениеАко си убеден във всичко това, начинът е един!
Завеждаш дело в съда за доказване на горното!
Подкрепям те.
Но не искаш Специални закони, които няма как да важат за всички!
По-извратен начин да се решават проблеми няма...
Нямам депозити в КТБ.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеЧл. 7.
Държавата отговаря за вреди, причинени от незаконни актове или действия на нейни органи и длъжностни лица.
За осиране на политици - нищо не пише. Трябва да се промени в тази насока.
Ти наясно ли си с действителното състояние на Банката??? - Не, не съм наясно. Важното е Банков надзор да е наясно. Иначе чл.7 на Конституцията. А и добре е и член 6 да се погледне.
Ако политиците, просто прикриват какво е дереджето там??? - На политиците работата им е да приказват празни приказки. Не трябва да ги слушаш, до момента в който не ти навредят с нещо.
Или щото ти вярваш на Цецо Василев, трябва всички да вярват? - Невинен, до доказване на противното
Иначе, аз вярвам само на сина си. Така, както той вярва на мен.
Завеждаш дело в съда за доказване на горното!
Подкрепям те.
Но не искаш Специални закони, които няма как да важат за всички!
По-извратен начин да се решават проблеми няма...
Коментар
-
"По-рано днес министърът на финансите Петър Чобанов заяви, че поканата към акционерите на КТБ да допълнят капитала ѝ е в правомощията на Българска народна банка (БНБ). Според него „този момент не е изцяло минал“, но подчерта, че това е отговорност на Централната банка. На кръглата маса не присъстваха представители на БНБ, Комисията за финансов надзор (КФН) и Министерството на финансите, към които също е била отправена покана за участие."
Това е от първа стр. на инвестор за кръглата маса - МФ директно признава , че не е даден шанс на собствениците да спасят банката. Това казва много , ма аз като добър да не кажа тлъст данъкоплатец не се чувствам длъжен да спасявам който и да било без той да се пробва да се спаси сам, а дъжавата е логично поне да му да даде шанс, ама явно решениевземащите явно нещо знаят, което на мен ми бяга
Коментар
-
И понеже един ник вчера се е скъсал да пита, как така държавата си изтеглила парите и тя от КТБ....да му отговоря
Защото от Европа от години ги натискат да престанат с политическите игри на банки, Борисов удържа фронта....но това все някога трябваше да се случи!
Колко от тук пишещите са вярвали, че тази банка е сред най-стабилните и с добри практики през последните, ако не 10, то последните 5 години?
От най-пищящите, че банката е изкупила медиите и прави политически чадър са и сегашните, дето искат държавата да покрие всичко... със специален закон.
Ами Доган или Борисов, ако утре си отворят тяхна банка и дават по 9% лихва и там ли ще отидат?
После...нали има кой да плаща...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Dury Разгледай мнениеДържавата е о@кана от много години,Конституцията също.
Вече е ясно,че ще им платиме всички масрафи,ама не те разбирам,ако не си от потърпевшите с високи депозити защо се натискаш да плащаш за грешки на други.
От потърпевшите съм до толкова, че имам длъжник, с депозити в КТБ, ще направя всичко възможно да не се отрази на работата на дружеството, което управлявам. Нямам намерение за сега да бавя заплати, данъци и осигуровки. Доставчиците ми ще почакат. Не знам при тях как е дереджето
Но никаквото положение, не може да продължава до безкрай.
Коментар
-
Тоя титан на икономическата мисъл Свинара , собственик на Пловдивския панаира,сега кандидат шеф на БСП ,беше казал преди време че Пловдивския панаир /само кореняк пловдивчани знаем какво беше панаира едно време и какво е сега /
Гергов: Интернет е виновен за проблемите на панаира
http://news.plovdiv24.bg/453952.html...#ixzz37eFRUNs8
Някой може ли да си представи какво ще стане с БГ , ако тоя идиот-олигарх ни управлява след 5 октомври ????!!! щото аз даже не искам и да си го представямLast edited by kurta007; 16.07.2014, 19:16.
Коментар
-
Разбира се, че ще се разберат.
Иначе ще се съдим до дупка (и тогава наистина ще ни платят и тревогите).
Междувременно, може да направим като оня с гумите в Ст.З.
Ама той милия е френски гражданин, бай Ганьо няма тестикули да действа.
аа, ако бяхме 2000-3000 хиляди като него...
Поначало, ако на 21 не отворят, имаме пълното право да спретнем едно "гражданско неподчинение" (хеви вариант).
Един познат, има транспортна фирма, вече разяснява спецификите на горното, на подопечните му водачи на тежкотоварни презвозни средства.
И Съни- щом на министъро ну позволяват значи и аз да се произнеса- нищо лично, ама ти си живия пример, защо гражданите в поли е по-добре да не вземат стратегически решения- на тероритично ниво мн. добър 5+, на управленско не го докарваш и до 3 на релси...Last edited by kalpazan; 16.07.2014, 18:56.
Коментар
-
Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнениеИ какво пише в Конституцията - че когато няколко политически лица се осерат - трябва всички да плащат ли???
Ти наясно ли си с действителното състояние на Банката???
Ако политиците, просто прикриват какво е дереджето там???
Или щото ти вярваш на Цецо Василев, трябва всички да вярват?
Държавата отговаря за вреди, причинени от незаконни актове или действия на нейни органи и длъжностни лица.
За осиране на политици - нищо не пише. Трябва да се промени в тази насока.
Ти наясно ли си с действителното състояние на Банката??? - Не, не съм наясно. Важното е Банков надзор да е наясно. Иначе чл.7 на Конституцията. А и добре е и член 6 да се погледне.
Ако политиците, просто прикриват какво е дереджето там??? - На политиците работата им е да приказват празни приказки. Не трябва да ги слушаш, до момента в който не ти навредят с нещо.
Или щото ти вярваш на Цецо Василев, трябва всички да вярват? - Невинен, до доказване на противното
Иначе, аз вярвам само на сина си. Така, както той вярва на мен.
Коментар
-
Първоначално изпратено от boogeyman Разгледай мнениеБСП се държат високомерно а ГЕРБ изрично държат БСП да се изповяда публично за финансовите си грехове.. не виждам за сега как ще се постигне компромис и от двете страни..
предричам, че утре ще върнем това което днес успяхме да възстановим на борсата.. лично мнение..
и дългът ще бъде увеличен и Борисов като дойде още ще вземе, но ще имаме стабилна КТБ, споко
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеЗащото Държавата се осра. А Конституцията е Най-законът в държавата
Вече е ясно,че ще им платиме всички масрафи,ама не те разбирам,ако не си от потърпевшите с високи депозити защо се натискаш да плащаш за грешки на други.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеЗащото Държавата се осра. А Конституцията е Най-законът в държавата
Ти наясно ли си с действителното състояние на Банката???
Ако политиците, просто прикриват какво е дереджето там???
Или щото ти вярваш на Цецо Василев, трябва всички да вярват?
Коментар
-
Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение
После пък може и дълг от МВФ да си вземем, че съвсем да я стабилизираме КТБ...
Браво, браво...все по-добри стават политиците ни
По най-бързия начин избори,след месец или колкото е минималния срок в конституцията понеже тея идиоти ,твоите идоли от тройния змей вкараха държавата в най-голямата икономическа криза след жан виденов и най-голямата инстутиционална и държавническа криза за цялата история на България !!!!!
И това само за 1г !
И което е още по притеснителното,на предстоящите избори отново ще има поне 20% олигофрени който ще гласуват за тяхи доста млади хора
между тях /продукт на лош мат'риал/
Имеено мат"ряла ни е лош и оттам тръгват всички ни беди .Last edited by kurta007; 16.07.2014, 18:40.
Коментар
Коментар