IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Корпоративна ТБ (6C9 / CORP) (архив до 17.10.2014 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Абе смешници вие неразбрахте ли че от нито един български политик или "бизнесмен",независи нищо...ама нищичко за това какво ще се случва в България и това че ви фокусират върху един проблем не значи че не си прокарват игричките големите играчи от Запада и Русия .....блейте... Блейте само това ви остава
    http://selfielifes.com

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
      Ае, Баце казал че няма да ни пандизят за плещене за банки
      Те ако почнат да пандизят за плещене, баце не мое да излезе от кауша Хеле па ако земе властта, то не млъква тоя човек. Всичко знае, от финанси до как се кара хеликоптер

Коментар

• Първоначално изпратено от Anyone Разгледай мнение
        Истината е, че тези смешни марионетки не знаят какво да правят.
        Толкова са зависими, че за да идат до тоалетната, молбата им трябва да бъде разписана поне от трима човека, заемащи различни нива в една специфична йерархия.
        Факт е, че нищо не зависи от тези. Дори един закон немогат да приложат (не им се позволява). Та така. Упражняват се в празнословие. ПъУен СмЕх.

Това е абсолютно вярно. По-смешно е, че дори според мен ( който съм ПЪЛЕН ЛАИК в тези неща) имаше различни много по-елегантни схеми, дори без да се нарушава закона, да си постигнат целта, ама явно не става само с ядене... трябва и акъл.
        Василев ги изненада със специалния надзор, не го бяха предвидили толкова рано да го поиска и сега наистина се чудят какво да правят. Пък намесиха и международни одитори които.. е няма как да си плюят на авторитета, затова просто замълчаха

Коментар

• Ае, Баце казал че няма да ни пандизят за плещене за банки

Коментар

• Първоначално изпратено от misanthrope Разгледай мнение
            Абе забелязвате ли как всички официални лица упорито ни вкарват в сценария с фалит като че едва ли не това вече е факт и сега се дискутира кой да се обезщети?
            Целта е да се плашат хората и да се настройва общественото мнение в тази посока или? Има сериозни индикации че банката не е в лошо състояние и най-евтиното, бързо и безпроблемно е тя да бъде оздравена.
            Го Цецо го. Го оманци го!
            Истината е, че тези смешни марионетки не знаят какво да правят.
            Толкова са зависими, че за да идат до тоалетната, молбата им трябва да бъде разписана поне от трима човека, заемащи различни нива в една специфична йерархия.
            Факт е, че нищо не зависи от тези. Дори един закон немогат да приложат (не им се позволява). Та така. Упражняват се в празнословие. ПъУен СмЕх.

NO SIGNATURE FOUND

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
              Тва на партенка ми мяза. По-достоверен източник?
              Май да. Гугле нищо не казва, а аз съм добър в търсенето

Коментар

Братле, разбирам те напълно. И аз съм се чувствал така не веднъж. И аз съм депозант и аз чакам и аз се чувствам така в момента, обаче.. налей си нещо, наспи се , виж се с гаджето/жена ти .. утре света ще е по-добър.
                Няма как брат, господ тук ни е изплюл. Където и да ходиш, каквото и да правиш.. това е положението. Защо мислиш че чужда банка е по-стабилна? Какво стана в Кипър? Какво стана в Исландия? Да знам, ще кажеш спасиха ги. Ами и тук ще ( надявам се). Фалираха световни застрахователи, огромни банки... просто тогава си го гледал от страни и ти е било все тая а сега си от 1во лице.
                И аз бих си купил имот в чужбина, у нас не виждам перспектива, ама КАК да стане? Не мога лично. Дадеш ли парите на някой - фонд, монд, агенция - ще те окраде. Крадат и западняците та им пукат ушите.
                Дай по-спокойно, ще надживеем и тези проблеми
                Успокоявах се, мислих обаче вече е свършен факт.Каквото съм направил, вече е сторено.Даже преди малко се върнах в София, макар че следях какво става в България.
                То тук и електронното ни банкиране е гола вода сравнено с това на Бърклис или HSBC.За холандското ИНГ да не говорим, какви опции има.Все пак за всеки случай и там не съм влагал над 100 000евро на едно място, макар че лихвите над тази сума скачат доста.

Коментар

Гоу Оманци,рън Цецо по-скоро

Коментар

• Първоначално изпратено от gtomm Разгледай мнение
                    Към момента няма и вероятно няма да има съгласие да се изплащат и негарантираните депозити в КТБ.
                    Това обяви министърът на финансите Петър Чобанов по повод предложенията от БНБ и левицата за спасяване на всички депозити в поставената под надзор банка.

Засега има съгласие само за депозитите до 196 хил. лв. За целта от бюджета ще са необходими 1.7 млрд. лв.

„Трябва внимателно да разположим тази сума във времето, когато възникне подобна ситуация", каза Чобанов.

Според него всичко зависи от това колко време ще продължи одитът на КТБ и кога БНБ ще е в състояние да каже каква е дупката в капитала, т.е. колко отрицателен капитал се получава по отношение на КТБ.

"Очакваме решението на БНБ. Тогава ще възникне необходимостта да се дадат тези средства, за да се изплатят гарантираните депозити", заяви Чобанов.

Той припомни, че одитът е до 21 септември, след което са необходими няколко дни да се вземе самото решение. Едва след като излязат резултатите от одита и на база на решението БНБ се следва процедурата по възстановяване на сумите.

"Условно подобно задължение за изплащане на депозитите, ако се изчака целият срок, може да възникне в края на октомври. Тогава е възможно да имаме и парламент", заяви финансовият министър.

Абе забелязвате ли как всички официални лица упорито ни вкарват в сценария с фалит като че едва ли не това вече е факт и сега се дискутира кой да се обезщети?
                    Целта е да се плашат хората и да се настройва общественото мнение в тази посока или? Има сериозни индикации че банката не е в лошо състояние и най-евтиното, бързо и безпроблемно е тя да бъде оздравена.

Коментар

Тва на партенка ми мяза. По-достоверен източник?

Коментар

• Към момента няма и вероятно няма да има съгласие да се изплащат и негарантираните депозити в КТБ.
                        Това обяви министърът на финансите Петър Чобанов по повод предложенията от БНБ и левицата за спасяване на всички депозити в поставената под надзор банка.

Засега има съгласие само за депозитите до 196 хил. лв. За целта от бюджета ще са необходими 1.7 млрд. лв.

„Трябва внимателно да разположим тази сума във времето, когато възникне подобна ситуация", каза Чобанов.

Според него всичко зависи от това колко време ще продължи одитът на КТБ и кога БНБ ще е в състояние да каже каква е дупката в капитала, т.е. колко отрицателен капитал се получава по отношение на КТБ.

"Очакваме решението на БНБ. Тогава ще възникне необходимостта да се дадат тези средства, за да се изплатят гарантираните депозити", заяви Чобанов.

Той припомни, че одитът е до 21 септември, след което са необходими няколко дни да се вземе самото решение. Едва след като излязат резултатите от одита и на база на решението БНБ се следва процедурата по възстановяване на сумите.

"Условно подобно задължение за изплащане на депозитите, ако се изчака целият срок, може да възникне в края на октомври. Тогава е възможно да имаме и парламент", заяви финансовият министър.

Какво ще стане, ако в България останат само цигани и държавни служители?!

Коментар

Даааа. Още онзи ден писах, че Цв.В. обърна мача. Сега атакува по двата фланга. Оманците са по-интересни. Дано им избият от тиквите (ако е имало) мераци да чакат следващ парламент, който да гласува закона

Коментар

• Лихвоточки, как само звучи тази дума.
                            Почти като конвертируема валута по второ направление.
                            Или като ЗУНК-ове ...
                            Като се замисля, май последния термин е най-вероятен, колко му е пак да се емитират едни ЗУНК-ове, като доброто старо време ...

Коментар

• Първоначално изпратено от andy2000 Разгледай мнение
                              Такааааа,не стига,че се осраха зверски,не стига,че виси дело за АЕЦ БЕЛЕНЕ,а сега ще има и дела срещу България от :
                              -ОДФ
                              -КПМГ
                              -ЦВ

Найссссс
                              Найсссссссс, ама май Ядец!

NO SIGNATURE FOUND

Коментар

• Супер! Едно съдебно решение да излезе, след това няма да има нужда от дело, за да осъдим България- просто внасяме жалба в съда. Аз лично мисля да ги съдя, дори да си прибера парите.
                                Last edited by kalpazan; 17.07.2014, 16:31.

Коментар

Working...
                                X