If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Корпоративна ТБ (6C9 / CORP) (архив до 17.10.2014 г.)
Всъщност има ли някъде инфо, колко от привлечените средства са по нормално предлаганите продукти и колко са индивидуално договорени. Защото в тези вторите е част от проблема...
Какво инфо търсиш.Те не дават инфо кога ще ни върнат парите ти инфо търсиш.Инфото е че инфо няма и няма и да има.
Всъщност има ли някъде инфо, колко от привлечените средства са по нормално предлаганите продукти и колко са индивидуално договорени. Защото в тези вторите е част от проблема...
Само с голо спокойствие страХ не се бори.Моите пари са блокирани в една от най добрите банки в една от най добрите и ликвидни банкови системи в Европа и света.Освен да извикам едно УРААААААААААААААААААААААААААААА.
Е почти сигурна работа
Какво ще стане, ако в България останат само цигани и държавни служители?!
Само с голо спокойствие страХ не се бори.Моите пари са блокирани в една от най добрите банки в една от най добрите и ликвидни банкови системи в Европа и света.Освен да извикам едно УРААААААААААААААААААААААААААААА.
Направо тека от оптимизъм и спокойствие.Гарантиран съм!!!
мисля да си приготвя едни 10 хилки - за държавата, след като плати всички борчове на КТБ - това на първо време
след това още едни 10 хилки - за всеки случай
така като мислено свикна с това, че ще олекна с тези пари, като дойде време да ги дам, няма да ме боли много
Ами то не е по желание... колкото до държавата... тя отдавна си е заминала и ни е изоставила... но хората все още вЕрват.
На който му се иска да вярва, да си вярва... но само на една вяра, нещата няма да се оправят. Трябват и реални действия, а до тук няма нищо, само приказки.
По лошото е че се отправяха строги заплахи към хората които ги критикуваха... триеха се постове във форуми. Това е много грозна работа... това е признак на тотално отчаяние. Никой нормален човек не прибягва към силови методи, докато всичко друго не се изчерпа, като вариант. Да разбираме ли че всичко се е изчерпало?! След като дадоха телефони на ДАНС... аз още не мога да го асимилирам това... в някаква фантастика ли живеем, що ли?! Тези им действия, показват че нещата са много зле... вероятно много по зле и от най песимистичните варианти.
Освен това предложиха безумни закони за защита на банките... едва ли не излиза, че е по голямо престъпление да критикуваш банките, отколкото да убиеш някой. Това не е нормално... това е безумие... сякаш не политици, а психопати ни управляват. Живота на земята ще продължи и без банките... такива закони не са необходими, но бяхме на ръба да ги приемем. Всеки сам да си прави изводите...
Да така е.Това, че не приеха законите не означава нищо.Затишие пред перфектната буря.
Коментар