IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Корпоративна ТБ (6C9 / CORP) (архив до 17.10.2014 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
    Той няма избор - единствения му шанс да избегне съдебно преследване

Наистина не разбирам - защо би го вълнувало съдебно преследване, ако наистина е в дъното на всичко? Парите са достатъчни да му осигурят дълъг и луксозен живот на много места по света, където съдебно преследване няма.

Коментар

• Първоначално изпратено от buba4ko Разгледай мнение
      Ми да, като се замислиш, досега управниците никога не са спазвали никое сериозно обещание.
      Както и кой закон въобще се спазва
      Като нищо ще ни прецакат и тука с години, особено както си стоим тихо и кротко като уфце
      Ако беше единствената банка в България, има вариант това което казваш да стане,да ама не е.Нали всички се сещаме какво ще означава да не спазят закона?Минат ли повече от 6 месеца и парите не започнат да се връщат,е тогава гаранция че овцете ще станат вълци.Спрете да мислите за варианти,които са неосъществими.Да мислят големите вложители,те трябва да са притеснени,понеже закона не ги покрива.
      Засега парите са ни на лихва,забравяме за тях известно време и тва е.
      Мнението ми не е препоръка!

Коментар

• Първоначално изпратено от abv1 Разгледай мнение
        ...............Вече съм уверен че пари няма да видим, нито гарантирани, нито никакви.Ако вярвате на това значи извинете но сте наивни.Е аз вече нямам какво да губя, изгубих си моите спестявания, за които 20 години съм се трепал, тези на починали родители, от продажба на движими вещи и въобще всичко.Това което един цял живот обикновен българин го вади, аз го изгубих......
        Май едно и също се повтаря с години и с години...
        Какво ще стане, ако в България останат само цигани и държавни служители?!

Коментар

• Първоначално изпратено от analog Разгледай мнение
          Бъдете оптимисти. Ако не друго, това ще се превърне в интересен тест за практическата приложимост на фонда.

Само ни трябва и подобен стрес тест на здравината на борда и ако всичко издържи да идваме да инвестираме в БГ
          То ако не издържи фонда, борда не го вуждам нещо.

Коментар

• Първоначално изпратено от andy2000 Разгледай мнение
            Не може ли и двете бе,колега?

1.Спасява
            2.Затвор (ако е виновен)
            Абе все си мисля че това няма как да стане

Коментар

• Бъдете оптимисти. Ако не друго, това ще се превърне в интересен тест за практическата приложимост на фонда.

Само ни трябва и подобен стрес тест на здравината на борда и ако всичко издържи да идваме да инвестираме в БГ

Коментар

• Първоначално изпратено от andy2000 Разгледай мнение

1.Спасява
                2.Затвор (ако е виновен)
                Спасяването е процес а не еднократно действие. Опасявам се че ако се стигне до точка 2, ЦВ ще спре процеса по спасяването

Коментар

Знаеш ли историята за нероден Петко. Какво си се разциврил - едва ли в този форум има човек който да не губил пари по един или по друг начин, някой доста повече от теб. Такова реване никой не е правил.
                  Факт, успокой се . Аз съм губил многократно и то доста. Тези в КТБ се надявам да не ги загубя, все пак де Ама пари се печелят. Освен това има закони, не си единствения вложител и т.н. Ще се съдим, ще бием и ще се борим за светоен мир

Коментар

• На никой не му е приятно да не може да се разпорежда с парите си, но не забравяйте, че трябва да си пазите здравето за да си опазите парите.

В момента се водят битки. Войната още не е спечелена.

Коментар

Не съм със сума над гарантираната, просто не вярвам че има нещо гарантирано.Това е лъжа.Формално в момента и да има, ще променят закона и 6 години ще ме гарантират примерно.И лихвоточките бяха гарантирани нали!
                      Ми да, като се замислиш, досега управниците никога не са спазвали никое сериозно обещание.
                      Както и кой закон въобще се спазва
                      Като нищо ще ни прецакат и тука с години, особено както си стоим тихо и кротко като уфце

Коментар

• Първоначално изпратено от ДесеткиЛевове Разгледай мнение
                        Ако всичко това е вярно се появява една "морална дилема" - дали ЦВ да бъде тикнат на топло щото там му е мястото (заедно с некои лица от БНБ) или да му дадем да спасява банката щото без него не може

1.Спасява
                        2.Затвор (ако е виновен)

Коментар

• Първоначално изпратено от misanthrope Разгледай мнение
                          Това е горе долу така да. В смисъл, ако кредитите са вложени в работещи и печеливши дружества, те си се обслужват и независимо че са на свързани лица, (което е незаконно) те продължават да не са лоши и всичко както каза са цветя и рози.
                          НО ДА, ако сценарият успее и Цветан Василев престане да бъде собственик на банката, то най-вероятно кредитите бързо ще се превърнат в лоши. Така че който и да реши да оздравява банката, плана трябва да включва и Василев иначе няма да стане
                          Ако всичко това е вярно се появява една "морална дилема" - дали ЦВ да бъде тикнат на топло щото там му е мястото (заедно с некои лица от БНБ) или да му дадем да спасява банката щото без него не може

Коментар

Не съм със сума над гарантираната, просто не вярвам че има нещо гарантирано.Това е лъжа.Формално в момента и да има, ще променят закона и 6 години ще ме гарантират примерно.И лихвоточките бяха гарантирани нали!
                            Знаеш ли историята за нероден Петко. Какво си се разциврил - едва ли в този форум има човек който да не губил пари по един или по друг начин, някой доста повече от теб. Такова реване никой не е правил.

Коментар

Кой ще е този идиот, който ще налее 3 милиарда в банка която реално струва под 300 милиона.
                              ФГВБ

Коментар

• Първоначално изпратено от kig36 Разгледай мнение
                                Ако имаш голяма сума над гарантираната,то има вероятност и да загубиш горницата над законовия лимит.Затова обаче ще си виновен единствено и само ти,закона е ясен.
                                Ако цифрата е до 196 000лв. тогава спокойно,ще си получиш парите било то и с няколко месечно закъснение.

Коментар

Working...
                                X