IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Корпоративна ТБ (6C9 / CORP) (архив до 17.10.2014 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от mobiman Разгледай мнение
    Я ми покажи един от тези. Искам да видя как се моли данъкоплатците да му подарят няколко милиарда!

Искам да чуя точно това, а не твои интерпретации.
    Ми като искат да не се молят - така и така няма нищо да получат особено пък когато правят всичко възможно да бъдат неприятни

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
      те са тези които се молят данъкплатците да им направят подарък от няколко милиарда.
      Я ми покажи един от тези. Искам да видя как се моли данъкоплатците да му подарят няколко милиарда!

Искам да чуя точно това, а не твои интерпретации.

Коментар

• Първоначално изпратено от Bernard Madoff Разгледай мнение
        Неизвестноста около КТБ създава огроми поражения в банковата система и икономиката с всеки изминал ден. Хората са уплашени от неизвестността.
        Днес бях до спасената банка да си внеса пари по дебитната карта. Офиса беше абсолютно празен, какъвто никога досега не съм го виждал та чак ми стана жал за служителите вътре, които седяха без работа и оглеждаха кой влиза, тоест само мен.
        Един вероятен сценарии за КТБ е че тези до 100хил. ще бъдат въстановени след изборите, а на тези с много пари в тази банка им предстои рекет.
        Браво,подкрепям напълно мнението ти.
        Мнението ми не е препоръка!

Коментар

• Първоначално изпратено от Pivoley Разгледай мнение
          Това измислено писмо се нарича Закон за публичните финанси.
          Даммм, има такова нещо, макар и с много нюанси.
          Сори не знаех. Друг форумец сподели за писмото и аз четох него.

Иначе при отнемане на лиценз трябва да се види и кой аджеба е специалния закон

Мерси!

Коментар

• Първоначално изпратено от andy2000 Разгледай мнение
            Ти не разбра ли,че всички европейски страни си спасиха банките ВЪПРЕКИ закона?
            Кипър си спаси само гарантираните депозити. Другите получиха акции - нямам нищо против негарантираните да получат акции от КТБ и КТБ да продължи да съществува, ако това е възможно. Единствено съм против да се взимат от мен пари.

Коментар

• Първоначално изпратено от analog Разгледай мнение
              Бабчето има предвид друго - да ги набиеш в бетон, а тя да дръпне комисион
              Оууууу,тя от тези специалисти ли е? От "брокерите"? Спирам диалога...

Коментар

• Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение
                В ЕС има един закон за гарантиране на депозитите и ние сме приели същия.
                В този закон нееднозначно е посочено, че подобна инвестиция като депозита си е рискова, но в името на вярата към Банките, за разлика от друг тип инвестиции, тук се гарантират 100хил.
                Ти не разбра ли,че всички европейски страни си спасиха банките ВЪПРЕКИ закона?
                Кипър = изключение.

Коментар

• Първоначално изпратено от mobiman Разгледай мнение
                  А тези които са вложили пари в банката какви са?
                  те са тези които се молят данъкплатците да им направят подарък от няколко милиарда.

Коментар

• Неизвестноста около КТБ създава огроми поражения в банковата система и икономиката с всеки изминал ден. Хората са уплашени от неизвестността.
                    Днес бях до спасената банка да си внеса пари по дебитната карта. Офиса беше абсолютно празен, какъвто никога досега не съм го виждал та чак ми стана жал за служителите вътре, които седяха без работа и оглеждаха кой влиза, тоест само мен.
                    Един вероятен сценарии за КТБ е че тези до 100хил. ще бъдат възстановени след изборите, а на тези с много пари в тази банка им предстои рекет.
                    Last edited by Bernard Madoff; 22.07.2014, 23:37.

Коментар

Аз съм редови данъкплатец и да от БЛАГОВОЛЕНИЕТО на редовите данъкплатци зависи дали ще си получат парите.

Като не искаш не ме чети - не мисля че по някакъв начин те принуждавам
                      А тези които са вложили пари в банката какви са?

Коментар

• Първоначално изпратено от andy2000 Разгледай мнение
                        Лелеле,това е пълна глупост.Като набия 2 милиона депозит в банката на мига тези 2 милиона са отпуснати на фирма Х и пак се завъртат в икономиката!!!
                        Бабчето има предвид друго - да ги набиеш в бетон, а тя да дръпне комисион

Коментар

не виждам такова нещо там. Да не са го забили някъде - много ми се иска да го пратя на няколко човека
                          http://www.bnb.bg/PressOffice/POPres...PR_20140722_BG

Коментар

• Първоначално изпратено от Babbitt Разгледай мнение
                            Не е по доброто според мен, откъде накъде някои ще трупат лихви на милионите си вместо да инвестират в реални активи или бизнес?
                            Колко мъка има на този свят!

Коментар

• Първоначално изпратено от silistra Разгледай мнение
                              Не мога аджеба и да разбера каква е тази злоба към богатите, да им изгорят парите„ бедните няма да станат по-богати . Тези дето са се спасили и имат влогове в други банки не им ли става ясно, че следващият път може те да са на това дереже.
                              Вместо да има някакво всеобщо недоволство и протести, то Бал сам м@аму мен не ме засяга,
                              Не знам кой се опитва да внуши, че се прави такова разделение, един вид - я се стегнете, не се дръжте като Андрешковци и чувството за малоценност трябва да се обади и пак да замълчи българина
                              Не виждам да има злоба КЪМ богатите.
                              Има абсолютно адекватна реакция - защо отново да се правят изключния от Закона, да се прави Специален закон за КТБ .... ами за следващата банка - пак ли Специален.
                              В ЕС има един закон за гарантиране на депозитите и ние сме приели същия.
                              В този закон нееднозначно е посочено, че подобна инвестиция като депозита си е рискова, но в името на вярата към Банките, за разлика от друг тип инвестиции, тук се гарантират 100хил.
                              Другото са начини пак някои да са по-специални за обща сметка.

Начинът да се платят без ограничение депозитите е Национализация, както се случи в няколко европейски страни, но ... не знам какво да мисля....може да е толкова зле, че няма какво да се национализира или не искат да търсят отговорност и да се разплита чорапчето около КРЕДИТИТЕ - кой ги е взимал, за какво....

Ако не си гледал Вежди Рашидов ...чуй го, уникално фиаско, театрал от класа
                              http://www.btv.bg/video/shows/lice-v...v-vlastta.html

Започва да говори за свободен, либерален пазар и ....бам....иска си парите от държавата, щото бил патриот и не ги сложил в чужда банка(спестява колко е лихвата там)....

Иначе, неговата роля в този случай ми е много странна.
                              Получил някакво анонимно писмо, което предал на прокуратурата преди 3месеца(така каза той) за изнасяни пари от КТБ...По-късно започва цирка с Пеевски, Василев, Цацаров.....но Вежди спокоен си държи парите там....
                              И още от началото на затварянето започва активно по медиите да пищи, как е вдигнал кръвно и как на всички патриоти трябва да им платят парите ...

Не е ли странно, колко добре познава бизнеса на КТБ и то съвсем отблизо, да не говорим, докато беше в управлението на ГЕРБ, знаеше що идиотски проекти се финансираха за медии, за да се венцеслави герб ...за други

И при всичката тази информация - неговото е наглост да говори, че държавата трябва да задлъжнее с няколко милиарда, заради случая КТБ

По-скоро, мисля, че играе в един отбор, този, който иска да се платят парите набързо от държавата и никой да не търси главните виновници.

Ти какво мислиш?

Коментар

• Първоначално изпратено от tarantulata Разгледай мнение
                                Колега той е артист, неговата работа не е да инвестира, и за това дава на друг да работи с неговите пари и да печели, а след като има милиони значи е добър в своята професия
                                Принципно си прав, но закона за гарантиране на депозитите го знае дори невежия турчин от делиормана или източни Родопи. Така, че........

Коментар

Working...
                                X