Първоначално изпратено от Solomoon
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Корпоративна ТБ (6C9 / CORP) (архив до 17.10.2014 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеНе те разбрах
http://www.nbu.bg/webs/historyprojec...bop58ae120.pdfЗа спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
-
http://www.dnevnik.bg/izbori2014/201...tejki_vremena/
приоритетите на РБ, сред които са: 1. Спешни реформи в администрацията, която трябва да стане малка, прозрачна и професионална; 2. Операция "Чисти ръце". Проверка на всички скандални назначения в администрацията, цялостна проверка на кредитните досиета в КТБ. Лустрация и отстраняване на всички лица, свързани с тайните служби на комунистическия режим; 3. Незабавно начало на правосъдната реформа в България; 4. Ясна и подробна програма за електронно управление и електронни обществени поръчки и спиране на партийната корупция в администрацията и харченето на обществените пари.Мнението е лично - не препоръчвам нищо.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнениеТова е програма а не тезиси.... ( да не се бърка с тестиси
)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеУправленска програма на ПП ГЕРБ 2014
Започнах да чета, но ми писна от общи приказки. Ударих един сърч и ни дума за КТБ и за банки.
Давайте следващите програми!!!.... ( да не се бърка с тестиси
)
За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеПрави впечатление че в тая тема има много дръвени философи.И такива на които Костов е идол.Всичкото което си изредил няма отношение към закона за гарантиране на влоговете.Ако БНБ не е упражнявала контрол си понася отговорността по закон КФН също.Но в никой закон не пише че понеже БНБ спали се обезщетяват всички с влогове. Постадалите да съдят държавата за причинените вреди от бездействието на нейните институции а не да реват тука.Крайно време е да се научим че законите са закони и се изпълняват не се коментират и не се удавят в порой от безсмислени думи.като сме я подкарали така аз да питам ми не може ли държавата да ми върне 100 те кинта дето дадох на един на заем и той не ми ги връща.
Коментар
-
Управленска програма на ПП ГЕРБ 2014
Започнах да чета, но ми писна от общи приказки. Ударих един сърч и ни дума за КТБ и за банки.
Давайте следващите програми!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от draznitel_3Ша я чукш ма на куково летоНали първо Цецо Василев /да се свети името МУ/ требва да ти върне парите, че да почне пишлето да ти става.
Ако това не се случи, ще я чукаш с 1мм пишка през крив макарон
Коментар
-
Вторник е поредният "ден Х" за Корпоративна търговска банка (КТБ). За тогава е предвидена среща между главния прокурор Сотир Цацаров и най-изявените български финансисти и банкери, научи "Стандарт". Сред поканените са експерти от ранга на Левон Хампарцумян и Емил Хърсев, представители на ръководството на БНБ и др., довериха източници от Съдебната палата.Мнението е лично - не препоръчвам нищо.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Xman1 Разгледай мнениеИмам чувството, че сме 1996-а година отново... всичко се повтаря... а Българина е тъпо говедо.Не му омръзва да го лъжат политиците... и сега на 5-ти октомви, пак ще ходи като стадо да гласува... без да мисли, без да разсъждава, без да знае какво го чака зимата.
Разбирам да се случва за първи път и хората да кажат, че няма от къде да знаят... но този филм вече сме го гледали... дори артистите са същите.
А не искате ли още да продължавате да чакате, да чакате.... октомври, декември, януари,февруари.... може би 2016, 2017 ....... още малко....Last edited by gtomm; 05.09.2014, 06:26.Какво ще стане, ако в България останат само цигани и държавни служители?!
Коментар
-
Първоначално изпратено от draznitel_3 Разгледай мнениеСамо дето делото не трябва да е в БГ съд, щото българския съд си е партия с мафията, в случай, че все още некой досега не го е разбрал
А също и чакаха и бяха сигурни за 21юли.... и какво стана, каквото ще стане и на 21 септември, декември.... 15,16,17...
аааа забравих имало зЪконннн - овчо мислене... ами чакайте, чакайте дано сте млади, че ще падне чакане ..........Last edited by gtomm; 05.09.2014, 06:35.Какво ще стане, ако в България останат само цигани и държавни служители?!
Коментар
Коментар