IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Корпоративна ТБ (6C9 / CORP) (архив до 17.10.2014 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Този сайт е изключително долнопробен, за да търпят този Дразнител, който е очевиден трол или просто напълно превъртял.
    Мнението е лично - не препоръчвам нищо.

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
      Бе ти какво искаш въобще не ме интересува.Аз например искам да чукам Джулия Робъртс.Има закон и той трябва да се изпълнява.Или сме законова държава или я караме на принципа аз искам.Като за корифей в правото се излагаш
      Абе не си ли разбрал че живеем в държавата на Десетолевката ! Закони няма има закони за този с повече десетолвеки ! В конкретният случай тези с Десетолевките не са хората с депозити в КТБ а тези дето им ги прибраха.
      http://bnight.sytes.net - Някой интересни неща за форекс-а. Както и ежедневни валутни ана

Коментар

• Първоначално изпратено от marsianec1 Разгледай мнение
        проблема с банмката и депозитарите е следствие на проблем с кинтите в бюджета ..
        просто бамката и нейните депозитари са изкупителна жертва за да може политиците да си гласуват парички да имат да си харчат ..

неприятно е разбира се .. никой не иска да е в ролята на жертва , но това е положението ...

аз съм сигурен, че тези, които са под гарантирания праг .. ще си вземат парите ..
        може да е след време .. и не се наемам, да прогнозирам след колко време , но ще си ги вземат и противно на твърдението, че ще вземат деноминирани левчета , аз смятам, че няма да са деноминирани .. освен това някой ще докажат и неимуществени вреди и ще вземат и бонус даже .. което ще компенсира ниските лихви ..

така смятам аз , като нямам претенции за голям капацитет, но все си мисля, че познавам малко и банковата система и съдебната и администрацията като цяло , а и имам някакви преки впечатления от разни политици ..

не е изключено да има инфекция и нещата да излязат от контрол, но като цяло ситуацията е контролирана дирижирана и предвидима .. поне според мен ..

за тези с многото пари .. вероятно и те ще си ги получат, но предвид лошото финансово здраве на държавата .. дори да спечелят евентуални дела .. може да няма кинти за тях и да им ги плащат с години .. другия вариант е да станат акционери .. и като гледам кои са с големи депозити в банката, вероятно ще се радват на такава развръзка ..

в един момент даже .. може да се окаже, че най много от ситуацията ще изкярят големите депозитари в банката ...

само хора с много големи топки и разполагащи с вътрешна информация .. биха държали милиони в една банка и още повече след медийната атака ..
        за средноинтелигентен човек беше ясно, че има атака .. така че човек, който има много пари в банката и не ги мърда .. или е много куха лейка или има топки и вътрешна информация .. не мисля , че има хора с много пари в банката, които не са съзнавали риска, който поемат , като не реагират .. така че драма няма
        Ти прекалено научно си го обяснил колега С две думи, кинтите им са прострени за кебабчета в кампанията на Капута. Който си иска парите, да ходи да рови в циганските нужници

Коментар

• Първоначално изпратено от draznitel_3 Разгледай мнение
          Питай на ЛС депозитарите в КТБ дали нема проблем, да видим дали нема проблем Ако те напсуват, не отговарям
          проблема с банмката и депозитарите е следствие на проблем с кинтите в бюджета ..
          просто бамката и нейните депозитари са изкупителна жертва за да може политиците да си гласуват парички да имат да си харчат ..

неприятно е разбира се .. никой не иска да е в ролята на жертва , но това е положението ...

аз съм сигурен, че тези, които са под гарантирания праг .. ще си вземат парите ..
          може да е след време .. и не се наемам, да прогнозирам след колко време , но ще си ги вземат и противно на твърдението, че ще вземат деноминирани левчета , аз смятам, че няма да са деноминирани .. освен това някой ще докажат и неимуществени вреди и ще вземат и бонус даже .. което ще компенсира ниските лихви ..

така смятам аз , като нямам претенции за голям капацитет, но все си мисля, че познавам малко и банковата система и съдебната и администрацията като цяло , а и имам някакви преки впечатления от разни политици ..

не е изключено да има инфекция и нещата да излязат от контрол, но като цяло ситуацията е контролирана дирижирана и предвидима .. поне според мен ..

за тези с многото пари .. вероятно и те ще си ги получат, но предвид лошото финансово здраве на държавата .. дори да спечелят евентуални дела .. може да няма кинти за тях и да им ги плащат с години .. другия вариант е да станат акционери .. и като гледам кои са с големи депозити в банката, вероятно ще се радват на такава развръзка ..

в един момент даже .. може да се окаже, че най много от ситуацията ще изкярят големите депозитари в банката ...

само хора с много големи топки и разполагащи с вътрешна информация .. биха държали милиони в една банка и още повече след медийната атака ..
          за средноинтелигентен човек беше ясно, че има атака .. така че човек, който има много пари в банката и не ги мърда .. или е много куха лейка или има топки и вътрешна информация .. не мисля , че има хора с много пари в банката, които не са съзнавали риска, който поемат , като не реагират .. така че драма няма
          действителността е илюзия дължаща се на алкохолен недостиг в кръвта

Коментар

• Първоначално изпратено от draznitel_3
            https://www.youtube.com/watch?v=akEXWdOBDHE

Ей го химна, нема какво да го избират
            Бъркат такта от самото начало. АБСОЛЮТНО ПОДХОДЯЩ ЗА СЛУЧАЯ.
            Нека започнат тренировки и строева на п-д Батенберг.

Коментар

• Имам чувството, че сме 1996-а година отново... всичко се повтаря... а Българина е тъпо говедо. Не му омръзва да го лъжат политиците... и сега на 5-ти октомви, пак ще ходи като стадо да гласува... без да мисли, без да разсъждава, без да знае какво го чака зимата.

Разбирам да се случва за първи път и хората да кажат, че няма от къде да знаят... но този филм вече сме го гледали... дори артистите са същите.

Коментар

• А бе хора...Какво ви стана? Да не сте се напушили дружно...Я се дръжте нормално...Съвсем изтъпяхте. Форума за чалга е на друг адрес..
                I am D.Sc who is forced to defend the human race against hostile aliens and OTHER enemies.

Коментар

• Добър вечер уважаеми зрители.
                  Спите ли
                  или чакате да дойдат поредните спасители?
                  Колко пъти се повтаря старата история?
                  Изхвърляме единия, прегръщаме втория.
                  Някой знае ли как един милиционер
                  внезапно събужда се милионер?
                  И нали уж са нови, а пак са си същите,
                  правят се на шефове, гледат мрачно, мръщят се.
                  И изведнъж става ясно, че са пълни с имоти.
                  И изведнъж става ясно, че са пълни идиоти.
                  И какво да ги правим сега тея кавали
                  щот така или иначе вече сме ги избрали?
                  Mнението не е препоръка за търговия с ЦК!

Коментар

Ми щом за повечето депозитари нема значение, че им влезнала на теслата дръжката мъжката ОК. Нема да спорим. Аз пари там немам , който има, няма начин да му разберем народопсихологията и какви са му мислите
                    Като нЕмаш кво копаш ТУК, ходи да правиш силаж за мама праска

Коментар

• Първоначално изпратено от 0ldman Разгледай мнение
                      Грух, няма смисъл да пита! За повечето НЯМА проблем Поне, тия дето имат усета кво става...
                      Имаше период, в който аудиторията ТУК си почиваше от простотията ТИ!
                      Ми щом за повечето депозитари нема значение, че им влезнала на теслата дръжката мъжката ОК. Нема да спорим. Аз пари там немам , който има, няма начин да му разберем народопсихологията и какви са му мислите

Коментар

Питай на ЛС депозитарите в КТБ дали нема проблем, да видим дали нема проблем Ако те напсуват, не отговарям
                        Грух, няма смисъл да пита! За повечето НЯМА проблем Поне, тия дето имат усета кво става...
                        Имаше период, в който аудиторията ТУК си почиваше от простотията ТИ!
                        Last edited by 0ldman; 04.09.2014, 23:24.

Коментар

• draznitel_3!!!!

Може ли без простотии в ТОЗИ форум, моля!!!
                          Jesus saves! Moses invests!!! (This is not a recommendation, just an old NYC graffiti)

Коментар

• Първоначално изпратено от marsianec1 Разгледай мнение
                            на мен пък ми се струва , че проблем с баМката няма
                            проблема с бамката е параван за проблема с бюджета ..
                            под предлог че ще се спасява бамка, която няма нужда от спасяване ..
                            се гласуват едни парици и толко .. може и да съм наивен,
                            ама на мен така ми се струва .. бамката е инструмент за постигане на политически цели ..

Коментар

• на мен пък ми се струва , че проблем с баМката няма
                              проблема с бамката е параван за проблема с бюджета ..
                              под предлог че ще се спасява бамка, която няма нужда от спасяване ..
                              се гласуват едни парици и толко .. може и да съм наивен,
                              ама на мен така ми се струва .. бамката е инструмент за постигане на политически цели ..
                              действителността е илюзия дължаща се на алкохолен недостиг в кръвта

Коментар

• Първоначално изпратено от buba4ko Разгледай мнение
                                Не е Вазелин, а е вазелин
                                И го държим в кофи - просто колеми количества се използват
                                Сложете някой туториал да видим как се правят свикри бре
                                Представям си къфф групов труд цари
                                За малко да си помисля, че сте в производството и търговия със свирки... ,ама при тия кофи с вазелин ...
                                Извинявай, сега разбрах че си ученичка

Коментар

Working...
                                X