If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Корпоративна ТБ (6C9 / CORP) (архив до 17.10.2014 г.)
Пипа, я също много се надявам да слезе в понеделник, дебна около 75, па да видиме докога естествено нема никаква гаранция да се сбъдне, и все по-вероятно изглежда че нема да стане, но от зор-заман съм длъжен да пробвам, но в началото взех малко на около 77 докато цената се чудеше каде да застане, та и сега по-спокойно чекам за 75 а иначе към ПИБа немам особен инвестиционен интерес...
Ех, колко е хубаво като расте цената с 0,10 ст. в час!!! Май ще взема да си донапазарувам акциики преди да сме подгонити ниво 85,00лв.
А така, трябва да се купува
иначе само с приказване и писане по форуми не става
Чудя се обаче покрай насочване на интереса към ПИБ в понеделник-сряда дали няма да видим по-големи разпродажби и малко по-ниска цена във връзка с някой преструктурирания?
Какво ще кажеш, ветре
Не съм привърженик на варианта: Продажба в КТБ и покупка в ПИБ -просто защото - първо имам и от двете позиции и второ защото за кратък период от време КТБ ще регистрира по-висок ръст от ПИБ - ТАКА МИСЛЯ АЗ :-)
Ех, колко е хубаво като расте цената с 0,10 ст. в час!!! Май ще взема да си донапазарувам акциики преди да сме подгонити ниво 85,00лв.
А така, трябва да се купува
иначе само с приказване и писане по форуми не става
Чудя се обаче покрай насочване на интереса към ПИБ в понеделник-сряда дали няма да видим по-големи разпродажби и малко по-ниска цена във връзка с някой преструктурирания?
Какво ще кажеш, ветре
не ще да пада, ей, лошо, само расте, нема да можеме да дозаредиме още, а и Дианчето нема да може да влезе лошо, лошо, ама нема страшно Дианче, на ПИБ-а може да ни е по-лесно
Кво ли толкоз им се гласят на тези 400 бройки до 80
Голямо престараване пада. Но нека се приберат акциите на по-топло.
Хм......аз нямам спомени на някои от досега направените IPO-та, през първата седмица на търговия акциията да е все нагоре! Настроението е толкова бичо, че чак направо се плаша
Хм......аз нямам спомени на някои от досега направените IPO-та, през първата седмица на търговия акциията да е все нагоре! Настроението е толкова бичо, че чак направо се плаша
Коментар