IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Корпоративна ТБ (6C9 / CORP) (архив до 17.10.2014 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Ккостюмар, ти си естет човек

Коментар

• Първоначално изпратено от Developer
      така хубаво си седеше едно 80.00, кой развали края на седмичната сесия с такова грозно число 79,30, хич не приляга. ще взема да си купя 1 на 80, само за да върна красотата
      Мога да ти кажа кой купи

Коментар

• Първоначално изпратено от O2
        Billy кво те кара да мислиш така
        това е само едно предположение....

Коментар

• Billy кво те кара да мислиш така

Коментар

• Да не се окаже в Понеделник, sell FIB - buy CORP.....

Коментар

• Първоначално изпратено от Michelangelo
              CORP - Клиентите (и акциите) са ни скъпи
              Браво, слогана на банката отразява точно мислите и настроенията ни!
              Колбко е хубаво да се живее в "розивия облак" на растящата като парникови гъби цена на акциите. :-)

Коментар

• CORP - Клиентите (и акциите) са ни скъпи

Коментар

• Първоначално изпратено от Developer
                  така хубаво си седеше едно 80.00, кой развали края на седмичната сесия с такова грозно число 79,30, хич не приляга. ще взема да си купя 1 на 80, само за да върна красотата
                  Е ще имаме и на 80,10 лв. не се притеснявай. Ще приключим седмицата над 80.....какво хубаво чувство :-)
                  А дано следващият петък по това време да се поздравим с 85 лв!

Коментар

• Не се притеснявай гледай мача
                    МНЕНИЕТО МИ НЕ Е ПРЕПОРЪКА ЗА ПОКУПКА ИЛИ ПРОДАЖБА НА ЦЕННИ КНИЖА

Коментар

• така хубаво си седеше едно 80.00, кой развали края на седмичната сесия с такова грозно число 79,30, хич не приляга. ще взема да си купя 1 на 80, само за да върна красотата

Коментар

• Първоначално изпратено от Пипа
                        Първоначално изпратено от whiteman
                        Не съм привърженик на варианта: Продажба в КТБ и покупка в ПИБ -просто защото - първо имам и от двете позиции и второ защото за кратък период от време КТБ ще регистрира по-висок ръст от ПИБ - ТАКА МИСЛЯ АЗ :-)
                        ок съгласен
                        но аз си мисля за 10% от ПИБ срещу 2-3% от КТБ за тези няколко дни освен ако не върне на 75 както очаквя вятъра
                        да видим де все още само дъвча молива и се прая че мисля
                        Даааа, това е доста деликатен момент: Да се "втурна ли ALL IN" само в едната позиция? ...Или да не се полакомявам толкова и да си държа и от двете?......ех, това вече ми прилича на хазартен синдром - ще се озаптявам!!!
                        Май малко хладен разум няма да ми е излишен, за да не стане "мяу"

Коментар

• стотарката до есента не ни мърда

Коментар

• Първоначално изпратено от XY
                            Ако много хора очакваха да слезе, според мен, днес нямаше да купуват и цената да скача, а щяха да изчакат до понеделник, така че аз мисля, че няма да падне , или поне не много
                            "Ако много хора очакваха да сe качи, според мен, днес нямаше да продават"
                            шегичка

по скоро движението на цената на ПИБ ще определи движението на цената на КТБ и аз върху тези очаквания си разсъждавам повече

Коментар

• Ако много хора очакваха да слезе, според мен, днес нямаше да купуват и цената да скача, а щяха да изчакат до понеделник, така че аз мисля, че няма да падне , или поне не много
                              Мнението не е препоръка за сделки!

Коментар

• Първоначално изпратено от whiteman
                                Не съм привърженик на варианта: Продажба в КТБ и покупка в ПИБ -просто защото - първо имам и от двете позиции и второ защото за кратък период от време КТБ ще регистрира по-висок ръст от ПИБ - ТАКА МИСЛЯ АЗ :-)
                                ок съгласен
                                но аз си мисля за 10% от ПИБ срещу 2-3% от КТБ за тези няколко дни освен ако не върне на 75 както очаквя вятъра
                                да видим де все още само дъвча молива и се прая че мисля

Коментар

Working...
                                X