If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Корпоративна ТБ (6C9 / CORP) (архив до 17.10.2014 г.)
така хубаво си седеше едно 80.00, кой развали края на седмичната сесия с такова грозно число 79,30, хич не приляга. ще взема да си купя 1 на 80, само за да върна красотата
Браво, слогана на банката отразява точно мислите и настроенията ни!
Колбко е хубаво да се живее в "розивия облак" на растящата като парникови гъби цена на акциите. :-)
така хубаво си седеше едно 80.00, кой развали края на седмичната сесия с такова грозно число 79,30, хич не приляга. ще взема да си купя 1 на 80, само за да върна красотата
Е ще имаме и на 80,10 лв. не се притеснявай. Ще приключим седмицата над 80.....какво хубаво чувство :-)
А дано следващият петък по това време да се поздравим с 85 лв!
Не съм привърженик на варианта: Продажба в КТБ и покупка в ПИБ -просто защото - първо имам и от двете позиции и второ защото за кратък период от време КТБ ще регистрира по-висок ръст от ПИБ - ТАКА МИСЛЯ АЗ :-)
ок съгласен
но аз си мисля за 10% от ПИБ срещу 2-3% от КТБ за тези няколко дни освен ако не върне на 75 както очаквя вятъра
да видим де все още само дъвча молива и се прая че мисля
Даааа, това е доста деликатен момент: Да се "втурна ли ALL IN" само в едната позиция? ...Или да не се полакомявам толкова и да си държа и от двете?......ех, това вече ми прилича на хазартен синдром - ще се озаптявам!!!
Май малко хладен разум няма да ми е излишен, за да не стане "мяу"
Ако много хора очакваха да слезе, според мен, днес нямаше да купуват и цената да скача, а щяха да изчакат до понеделник, така че аз мисля, че няма да падне , или поне не много
"Ако много хора очакваха да сe качи, според мен, днес нямаше да продават"
шегичка
по скоро движението на цената на ПИБ ще определи движението на цената на КТБ и аз върху тези очаквания си разсъждавам повече
Ако много хора очакваха да слезе, според мен, днес нямаше да купуват и цената да скача, а щяха да изчакат до понеделник, така че аз мисля, че няма да падне , или поне не много
Не съм привърженик на варианта: Продажба в КТБ и покупка в ПИБ -просто защото - първо имам и от двете позиции и второ защото за кратък период от време КТБ ще регистрира по-висок ръст от ПИБ - ТАКА МИСЛЯ АЗ :-)
ок съгласен
но аз си мисля за 10% от ПИБ срещу 2-3% от КТБ за тези няколко дни освен ако не върне на 75 както очаквя вятъра
да видим де все още само дъвча молива и се прая че мисля
Коментар