IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Корпоративна ТБ (6C9 / CORP) (архив до 17.10.2014 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Ama Vetre, kato banka CORP e slaba rakiq, da znaesh

Коментар

• Vetre, az sam napisal che akciqta e hubava, zasto se oplakvash

Daze si priznavam, che me e eq che nqmam

Коментар

• Добре ще е от време на време да поглеждате някои показатели, че току виж КТБ и ПИБ ще излезат толкова рентабилни, колкото и БАКБ. Добре, че пазарът е ниско ликвиден и че няма къси продажби

Коментар

• Samata banka ne e mnogo dobra. Akciqta e dosta zelana, deiba. Verno malko me e qd che nqmam )

Uspeh na akcionerite!

P.S
          Neka se pouspokoqt nestata pak ste vidim
          Франки, защо се чувстваш длъжен да псуваш по растящата позиция, от която немаш?
          Имаш ОЦК, ФАЗЕР и там незнам какво, давай там Нека ний се мъчиме с КТБ, дали е убава или не

Коментар

• Samata banka ne e mnogo dobra. Akciqta e dosta zelana, deiba. Verno malko me e qd che nqmam )

Uspeh na akcionerite!

P.S
            Neka se pouspokoqt nestata pak ste vidim

Коментар

• Аз много много не разбирам,но в първата минута попродадох ПИБ, и си накупих КТБ

Коментар

• че ще пада мислят само тези, които ги е яд, че не притежават акции
                и ще ги хваща все повече яд ми се струва

Коментар

• Akciqta e mnogo po-dobra ot samata banka.

Коментар

• Не само , че не пада, ами напротив
                    Мнението не е препоръка за сделки!

Коментар

• Първоначално изпратено от mashina
                      Първоначално изпратено от toyaga
                      FIB ще дръпне 7-10% над емисионната и нямя как да се разпродава поне от hedge фондовете, а интереса към corp не стихва - има свободен ресурс и не знам защо още големите се кумят и маят. но явно чакат реалната стойност на акцията за да генерират после стабилен ръст от 20-30% годишно
                      e aide stiga gluposti! FIB e goliamata banka i po-cenna ot CTB. CTB ne kazvam che e losha no e mnogo skupa i shte padne! Spravka, vijte: KAO, TODOROFF i t.n. Spored men FIB shte otvori na 13 lv. niakude i posle i tia shte padne do kum 11 spored men, no dulgosrochno e po-dobrata banka!
                      P.s: imam akcii i na dvete drujestva!
                      ne e preporuka
                      Колега машина, аз ще ти дам един бонус : Справка, виж: Химимпорт и Монбат :-). При мен няма и т.н. просто защото не се сещам за такива. Следващите няколко месеца ще покажат КТБ към кои принадлежи: към твоите КАО, Тодоров и т.н. или моите Химимпорт и Монбат :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от mashina
                        Първоначално изпратено от toyaga
                        FIB ще дръпне 7-10% над емисионната и нямя как да се разпродава поне от hedge фондовете, а интереса към corp не стихва - има свободен ресурс и не знам защо още големите се кумят и маят. но явно чакат реалната стойност на акцията за да генерират после стабилен ръст от 20-30% годишно
                        e aide stiga gluposti! FIB e goliamata banka i po-cenna ot CTB. CTB ne kazvam che e losha no e mnogo skupa i shte padne! Spravka, vijte: KAO, TODOROFF i t.n. Spored men FIB shte otvori na 13 lv. niakude i posle i tia shte padne do kum 11 spored men, no dulgosrochno e po-dobrata banka!
                        ne e preporuka
                        Машина, ти пък как реши да сравняваш КТБ с Каолин и Тодоров? Единственото общо между тях е, че са публични дружества :-)
                        МНЕНИЕТО МИ (в никакъв случай) НЕ Е ПРЕПОРЪКА ЗА ПОКУПКА ИЛИ ПРОДАЖБА НА ЦЕННИ КНИЖА

Коментар

• машина, фиб е ретайл и рискови кредити. по-добра е, ясно. за корп казвам че големите търсят стабилна цена.

Коментар

• Първоначално изпратено от toyaga
                            ne e preporuka

Коментар

• FIB ще дръпне 7-10% над емисионната и нямя как да се разпродава поне от hedge фондовете, а интереса към corp не стихва - има свободен ресурс и не знам защо още големите се кумят и маят. но явно чакат реалната стойност на акцията за да генерират после стабилен ръст от 20-30% годишно

Коментар

• Нещо сте слънчасали колеги...(85,100 120...)
                                Не е съвет, но действайте като зайците - чук и бег...щото кумчо Василев си знае работата.

много успехи

Коментар

Working...
                                X