IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Корпоративна ТБ (6C9 / CORP) (архив до 17.10.2014 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Igrach Разгледай мнение
    Евала! Мисля, че не остана човек във форума, който да не знае, че си бил наясно с бъдещите събития - Иван на ушенце ли ти го прошепна в понеделник: "Мой човек у петък ще затворим банката, ама ти ако си с топки дръпни си малко да живееш, а остналото остави". Жалко, че не каза на нас нелоялните и лакоми вложители, който сега имаме наглостта да търсим едни пари, които с години сме спестявали, че да си спасим паричките. Аз не знаех, че в банковия бизнес имало лоялност - има ИНТЕРЕС! И моят интерес се ограничава с Алеко и отвреме на време Пенчо
    Още в началото на тази дискусия,беше мисля съботата преди понеделника,в който започнаха тегленията...Писах,отвратен от случващото се,че отивам и си тегля парите от банката.В последствие размислих и реших,че няма да се поддавам на жалки провокации!Пък и бях решил да не пипам парите до края на годината.Депозита ми е гарантиран,със закон и ме боли фара,спокоен съм и убеден че ще си взема парите. Всичко останало е бля,бля,бля.А на тези,които всичко им е само в една банка,мога да кажа следното:Следващият път разсъждавайте и винаги правете влогове и инвестиции на няколко места,поне на три.Това е елементарно правило за собствена гаранция.А в твоя случай приятелю,ти не си търсиш и не чакаш парите си,а просто заедно с една група тук във форума оревахте всичко.Бъди спокоен,трябва да ти е ясно,че това не е 97г. и няма мърдане.Така само си влошаваш душевния мир,нищо не зависи от теб,поне за момента,докато не стане 20 декември и нямаме окончателно решение(дано същото стане поне месец по-рано).Сега се опитват да замажат положението,които сами сътвориха,някои другари и ефендита,но времето ги притиска и след изборите всичко ще си дойде на мястото.Краен срок за получаване на гарантираните пари в най-лошия случай февруари 2015г.В по-добрия може и преди нова година.Зависи от бате ти ББ,който няма да пропусне възможността да натрупа дивиденти.И колкото и да не го харесвам напоследък единствената алтернатива да си получа парите по-бързо е да гласувам за него.Последното ми гласуване,завинаги!
    Last edited by kig36; 22.09.2014, 22:00.
    Мнението ми не е препоръка!

Коментар

Пълен фарс!
      Фарс не ,ами фарс .Но какво друго да очаквам, след като болшинството от народа в годините се е доказал ,че за нищо не става.
      Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

Коментар

• Първоначално изпратено от коки Разгледай мнение
        В този час! НА ЖИВО: Искат оставката и арест за Иван Искров> http://trafficnews.bg/news.php?id=1284
        Пълен фарс!

Коментар

• В този час! НА ЖИВО: Искат оставката и арест за Иван Искров> http://trafficnews.bg/news.php?id=1284
          Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

Коментар

• Риска да ти откраднат в къщи парите е в пъти по-малък, отколкото да ти изгорят някъде....
            Какво ще стане, ако в България останат само цигани и държавни служители?!

Коментар

• Първоначално изпратено от draznitel_1515 Разгледай мнение
              А не се притеснявай, той българския народ е с къса памет. Помни максимум по 4 години
              Прав си с къса памет е
              Какво ще стане, ако в България останат само цигани и държавни служители?!

Коментар

• Първоначално изпратено от 0ldman
                Нито съм мазохист, нито се гавря с някой!!! Паниката е обзела ТУК всички "инвеститори", А за инвеститор трябват и топки!
                И съм започнал от 0! И парите съм си ги ИЗКАРАЛ лично АЗ, като НИКОГА НЕ СЪМ ОТКРАДНАЛ НЕЩО ОТ НИКОЙ!!!
                И съм преживял ОНАЯ банкова криза, в която нямаше закон за гарантиране на влоговете!!!
                И правилната думичка е "временно блокирани" за гарантираните!
                И други думички има! Лоялност:'га ядох баницата ми беше добре! Пък и винаги съм харесвал това, че няма такси, за разлика от другите супер алчни банки!
                Когато де се уверя, че договора "не струва пукната пара", ТОГАВА ще ги изтегля (все пак моите са гарантирани) !
                Но засега няма нещо, което да ме кара да мисля, че договора ми е развален!
                Вече съм го писал: АКО исках можех да ги изтегля преди затварянето на банката, щото знаех че ще бъде затворена (още в понеделника)! И тогава не го направих!

Чудя се на администраторите, ЩО НЕ СА МЕ ИЗТРИЛИ ДО СЕГА, ЗА НЕУМЕСТЕН ЕЗИК!!!!!!!!!!!!!
                Тука некъффф калашници размахва, простотии говори, а моя език бил "неуместен"!!!
                Ебахти измисления комунистически форум!!!!!!!! Дремете ми на дедовия!!!

Евала! Мисля, че не остана човек във форума, който да не знае, че си бил наясно с бъдещите събития - Иван на ушенце ли ти го прошепна в понеделник: "Мой човек у петък ще затворим банката, ама ти ако си с топки дръпни си малко да живееш, а остналото остави". Жалко, че не каза на нас нелоялните и лакоми вложители, който сега имаме наглостта да търсим едни пари, които с години сме спестявали, че да си спасим паричките. Аз не знаех, че в банковия бизнес имало лоялност - има ИНТЕРЕС! И моят интерес се ограничава с Алеко и отвреме на време Пенчо

Коментар

• Само да изчакат да си вземем парите от КТБ и тогава да се сгромолясва системата. Аз си ги прибирам, обръщам в евро и ги скътавам под дюшека

Коментар

• Първоначално изпратено от 0ldman Разгледай мнение
                    Аз! Ще си взема малко, след като минат опашките, а за останалото засега си имам договор! Докато имам ТОЯ договор, не възнамерявам да си тегля парите!
                    Имам предвид договора с КТБ, а не служебния с квесторите!
                    Еха, от кога почват да дават парите?
                    Я ме светнете, че не чета много тук и съм пропуснал инфо кога ще дават парите

Коментар

Аз! Ще си взема малко, след като минат опашките, а за останалото засега си имам договор! Докато имам ТОЯ договор, не възнамерявам да си тегля парите!
                      Ето това вече е нещо ново във форума! В опита си да дразниш хората само предизвикваш смях! Я ми кажи, че нещо не се сещам какво е това животно "служебен договор", че нещо не ми се връзва. За служебен министър и автомобил виж съм чувал ама такова нещо... И да знаеш - ти отношения с квесторите по повод влога си си нямал, нямаш и никога няма да имаш
                      И един съвет от мен - недей да теглиш и малко парички, че ще развалиш лихвата! Дръж всичко и даже може във вторник да внесеш още некой лев! От достоверен източник разбрах, че сега приемат влогове на 15% лихва - бягай човече към КТБ, че питомното ще избяга и после ще се редиш на опашки да внесеш парички на едва 10% лихва!

Коментар

Това някакъв вид мазохизъм ли е... или просто се гавриш с хората които имат пари в КТБ?! А можеби тези пари не си ги изкарал с труд, а просто някой ти ги е дал... аз лично ценя чуждите пари повече, отколкото ти своите. Имай поне малко уважение, към хората които не могат да си вземат парите... ако нямаш към себе си.

Но можеби ти никога "потен вода не си пил"... така че няма как да ме разбереш.

Няма как да разбереш и тези хора, на които парите са им блокирани там. Аз съм бил в подобна ситуация и заради това знам какво е. Изпитал съм подобно нещо на свой гръб, макар и заради грешките на други.

Тоя договор за който говориш, вече не струва пукната пара. Отдавна минаха всякакви нормални срокове. От тук нататък всичко е ходене по мъките за тези хора. Дори да си вземат парите, ще им остане един такъв горчив вкус в устата.

Дано все пак хората си извадят правилните изводи, от цялата ситуация.

Според мен лично най голямата гавра беше когато Искров си отиде на почивка... това няма да го забравя... ако някой ден го срещна тоя човек на живо ще го заплюя. Просто едва ли има друг такъв боклук... как нашата земя е отгледала такъв изрод... и тоя ще ми го слагат директор на БНБ и ще ми го водят експерт. Ако ще 200 дипломи да има... той не е човек и не е Българин... той е някакъв безроден боклук. Трябваше веднага да го махнат, още щом се беше върнал от почивката... но те не го направиха.

Нищо добро не ни чака с такива хора по върховете.

Коментар

• Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнение
                          Споко, банката ще я отворят. За къде бързате толкова? Нека първо да видим какви ще са данните от одита. Ще стане интересно, ако одиторите не открият големи липси.
                          Аз си мисля, че банката ще бъде оздравена от новото правителство. Все пак това е системна банка и е четвъртата по големина. Няма как да не бъде оздравена.
                          Някой каза, че предприятията в портфейла и формират приблизително 10% процента от българската икономика. Няма да я оставят.
                          Mн изобщо не ме интересува дали и кога ще я отварят.Аз си искам парите сега веднага.И не искам да слушам как щели сме гарантираните да си получим парите и колко е стабилна банковата система.Напълно съм спокоен.Вече и глухите и слепите разбраха колко с стабилна системата и колко струва гаранцията.

Коментар

Само не знам кой ще си остави парите в таз банка, пък било и оздравена!

Коментар

Само не знам кой ще си остави парите в таз банка, пък било и оздравена!
                              А не се притеснявай, той българския народ е с къса памет. Помни максимум по 4 години

Коментар

Working...
                              X