Първоначално изпратено от Igrach
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Корпоративна ТБ (6C9 / CORP) (архив до 17.10.2014 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Last edited by kig36; 22.09.2014, 22:00.Мнението ми не е препоръка!
-
Първоначално изпратено от Igrach Разгледай мнениеПълен фарс!Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!
Коментар
-
Първоначално изпратено от коки Разгледай мнениеВ този час! НА ЖИВО: Искат оставката и арест за Иван Искров> http://trafficnews.bg/news.php?id=1284
Коментар
-
В този час! НА ЖИВО: Искат оставката и арест за Иван Искров> http://trafficnews.bg/news.php?id=1284Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!
Коментар
-
Първоначално изпратено от draznitel_1515 Разгледай мнениеА не се притеснявай, той българския народ е с къса памет. Помни максимум по 4 годиниКакво ще стане, ако в България останат само цигани и държавни служители?!
Коментар
-
Първоначално изпратено от 0ldmanНито съм мазохист, нито се гавря с някой!!! Паниката е обзела ТУК всички "инвеститори", А за инвеститор трябват и топки!
И съм започнал от 0! И парите съм си ги ИЗКАРАЛ лично АЗ, като НИКОГА НЕ СЪМ ОТКРАДНАЛ НЕЩО ОТ НИКОЙ!!!
И съм преживял ОНАЯ банкова криза, в която нямаше закон за гарантиране на влоговете!!!
И правилната думичка е "временно блокирани" за гарантираните!
И други думички има! Лоялност:'га ядох баницата ми беше добре! Пък и винаги съм харесвал това, че няма такси, за разлика от другите супер алчни банки!
Когато де се уверя, че договора "не струва пукната пара", ТОГАВА ще ги изтегля (все пак моите са гарантирани) !
Но засега няма нещо, което да ме кара да мисля, че договора ми е развален!
Вече съм го писал: АКО исках можех да ги изтегля преди затварянето на банката, щото знаех че ще бъде затворена (още в понеделника)! И тогава не го направих!
Чудя се на администраторите, ЩО НЕ СА МЕ ИЗТРИЛИ ДО СЕГА, ЗА НЕУМЕСТЕН ЕЗИК!!!!!!!!!!!!!
Тука некъффф калашници размахва, простотии говори, а моя език бил "неуместен"!!!
Ебахти измисления комунистически форум!!!!!!!!Дремете ми на дедовия!!!
Евала! Мисля, че не остана човек във форума, който да не знае, че си бил наясно с бъдещите събития - Иван на ушенце ли ти го прошепна в понеделник: "Мой човек у петък ще затворим банката, ама ти ако си с топки дръпни си малко да живееш, а остналото остави". Жалко, че не каза на нас нелоялните и лакоми вложители, който сега имаме наглостта да търсим едни пари, които с години сме спестявали, че да си спасим паричките. Аз не знаех, че в банковия бизнес имало лоялност - има ИНТЕРЕС! И моят интерес се ограничава с Алеко и отвреме на време Пенчо
Коментар
-
Първоначално изпратено от jikev Разгледай мнениеИзпуснаха коня у ряката...
Язък за "банковата стабилност"...
За първи път след 1996-1997 г. мнозинството българи - 61 на сто споделят мнението, че страната се намира във финансова катастрофа. Това мнение доминира включително и сред привържениците на БСП. Подобна нагласа надхвърля казуса "КТБ" и говори за лесна експлозивност на масовите нагласи, в случай, че банковата система не бъде оздравена радикално, пише в съобщението на "Галъп"
Коментар
-
Изпуснаха коня у ряката...
Язък за "банковата стабилност"...
За първи път след 1996-1997 г. мнозинството българи - 61 на сто споделят мнението, че страната се намира във финансова катастрофа. Това мнение доминира включително и сред привържениците на БСП. Подобна нагласа надхвърля казуса "КТБ" и говори за лесна експлозивност на масовите нагласи, в случай, че банковата система не бъде оздравена радикално, пише в съобщението на "Галъп"
Коментар
-
Първоначално изпратено от 0ldman Разгледай мнениеАз! Ще си взема малко, след като минат опашките, а за останалото засега си имам договор! Докато имам ТОЯ договор, не възнамерявам да си тегля парите!
Имам предвид договора с КТБ, а не служебния с квесторите!
Я ме светнете, че не чета много тук и съм пропуснал инфо кога ще дават парите
Коментар
-
Първоначално изпратено от 0ldman Разгледай мнениеАз! Ще си взема малко, след като минат опашките, а за останалото засега си имам договор! Докато имам ТОЯ договор, не възнамерявам да си тегля парите!
И един съвет от мен - недей да теглиш и малко парички, че ще развалиш лихвата! Дръж всичко и даже може във вторник да внесеш още некой лев! От достоверен източник разбрах, че сега приемат влогове на 15% лихва - бягай човече към КТБ, че питомното ще избяга и после ще се редиш на опашки да внесеш парички на едва 10% лихва!
Коментар
-
Но можеби ти никога "потен вода не си пил"... така че няма как да ме разбереш.
Няма как да разбереш и тези хора, на които парите са им блокирани там. Аз съм бил в подобна ситуация и заради това знам какво е. Изпитал съм подобно нещо на свой гръб, макар и заради грешките на други.
Тоя договор за който говориш, вече не струва пукната пара. Отдавна минаха всякакви нормални срокове. От тук нататък всичко е ходене по мъките за тези хора. Дори да си вземат парите, ще им остане един такъв горчив вкус в устата.
Дано все пак хората си извадят правилните изводи, от цялата ситуация.
Според мен лично най голямата гавра беше когато Искров си отиде на почивка... това няма да го забравя... ако някой ден го срещна тоя човек на живо ще го заплюя. Просто едва ли има друг такъв боклук... как нашата земя е отгледала такъв изрод... и тоя ще ми го слагат директор на БНБ и ще ми го водят експерт. Ако ще 200 дипломи да има... той не е човек и не е Българин... той е някакъв безроден боклук. Трябваше веднага да го махнат, още щом се беше върнал от почивката... но те не го направиха.
Нищо добро не ни чака с такива хора по върховете.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнениеСпоко, банката ще я отворят. За къде бързате толкова? Нека първо да видим какви ще са данните от одита. Ще стане интересно, ако одиторите не открият големи липси.
Аз си мисля, че банката ще бъде оздравена от новото правителство. Все пак това е системна банка и е четвъртата по големина. Няма как да не бъде оздравена.
Някой каза, че предприятията в портфейла и формират приблизително 10% процента от българската икономика. Няма да я оставят.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Igrach Разгледай мнениеСамо не знам кой ще си остави парите в таз банка, пък било и оздравена!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Igrach Разгледай мнениеСамо не знам кой ще си остави парите в таз банка, пък било и оздравена!
Коментар
Коментар