Първоначално изпратено от Мариян Йорданов
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Корпоративна ТБ (6C9 / CORP) (архив до 17.10.2014 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от markovИПО-тата приключиха и за бъдещата възвръщаемост е най-важен фундамента. Според мен от търгуваните банки , Корпоративна е с най слаб фундамент.
п.п. Имам акции от други банки търгувани на БФБ , но мисля че мнението ми е обективно.
Не е препоръка.МНЕНИЕТО МИ (в никакъв случай) НЕ Е ПРЕПОРЪКА ЗА ПОКУПКА ИЛИ ПРОДАЖБА НА ЦЕННИ КНИЖА
Коментар
-
Франко не искам да те засягам... но съвсем хипотетично ... на колко човека мислиш им е приятно да четат въздухарско поучителните ти словоизлеяния .. не само по тази тема, а и по другите ... карай го по сбито , без разводнявания и най вече без изишни впускания в безмислени теми. Забележи кои са юнаците като тебе появили се във форума преди няколко месеца и натрупали по над 1000 мнениясъс сигурност няма да ти хареса да се асоцеираш с тях.
Успех ти желая.
Коментар
-
ИПО-тата приключиха и за бъдещата възвръщаемост е най-важен фундамента. Според мен от търгуваните банки , Корпоративна е с най слаб фундамент.
п.п. Имам акции от други банки търгувани на БФБ , но мисля че мнението ми е обективно.Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
-
Той франки пише навсякъде
Sto se otnasq za CORP nqma da pisha poveche tuk, zastoto nqmam akcii, no me drazni kogato nqkoi smeshnikkaze che CORP ima golemi perspektivi i che zad visokite ceni v momenta stoi stabilen fundament. Prichinata za rasteza na cenite na CORP sa korenno razlichni. . .
Ama vie ste golemi razbirachi taka che nqma kakvo da vi obqsnqvam . . .
Коментар
-
Първоначално изпратено от MichelangeloПървоначално изпратено от franky4fingersЕхх franky, franky, много кисело това грозде, мнооооого
Ne e preporuka
Коментар
-
Първоначално изпратено от franky4fingersЕхх franky, franky, много кисело това грозде, мнооооого
Ne e preporuka
Коментар
-
Да бе farnky, стига си злобял. Спомням си как още преди да я пуснат и в началото на емисията говореше абсолютно същите приказки. Но факт е, че дори от началната дата за търгуване CORP носи 2 пъти по-голяма доходност от BACB.
Остави хората да си се порадват да успешната инвестиция. Твойто мнение го чухме вече, нищо различно не казваш. А като толкова си харесваш BACB, има си тема за нея - пиши си там.
Все пак това ще се окаже ,най-вероятно, най-успешното IPO за тази година. Съмнява ме някое друго да донесе 50% за по-малко от месец.
Успехи на останалите... Аз съм от напусналите влака на гара 85
Коментар
-
Mnogo lichno priemash kritikite
Pozdravi na vsichki akcioneri v BACB:
http://www.youtube.com/watch?v=jWtHz0k0ExQ
Коментар
Коментар