IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Корпоративна ТБ (6C9 / CORP) (архив до 17.10.2014 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• франки, чукни леко грамофона, че вече цял месец едно и също повтаря. Как не ти омръзна не ми е ясно? Още повече, че доколкото си спомням, имаше един твой постинг, в който обясняваш как се надяваш цената да върне, че да си вземеш и май съжаляваше, че си пропуснал ИПО-то. Преживей го вече. Не сме слънца, че да огреем навсякъде. Аз Фазерлес от 30 кинта го следя и ме е яд, че го изпуснах, но не съм тръгнал да бълвам срещу него с цел да се самоуспокоя. Купувай си БАКБ и ни остави нас да си търгуваме с КОРП. Кво толкова?

Коментар

• Е, не Ти направо ме разби! Значи щом БАКБ е с по-голяма капитализация => е по-подценена Ами купувай БТК. Това по твоята логика е най-подценената компания на БФБ
      Tova ti go kazvash. Moqta logika dori ne se doblizava do napisanoto ot teb

Коментар

• Първоначално изпратено от franky4fingers
        Ne moze da se vadqt generalni izvodi samo po kapitalizaciite na dve kompanii. Zadai si vuprosa zasto e taka? Sled kato si otgovorish ste razberesh koq ot dvete banki e podcenena sprqmo drugata
        Е, не :-) Ти направо ме разби! Значи щом БАКБ е с по-голяма капитализация => е по-подценена :-) Ами купувай БТК. Това по твоята логика е най-подценената компания на БФБ :-)

Това за БТК не е препоръка!
        МНЕНИЕТО МИ (в никакъв случай) НЕ Е ПРЕПОРЪКА ЗА ПОКУПКА ИЛИ ПРОДАЖБА НА ЦЕННИ КНИЖА

Коментар

• Ne moze da se vadqt generalni izvodi samo po kapitalizaciite na dve kompanii. Zadai si vuprosa zasto e taka? Sled kato si otgovorish ste razberesh koq ot dvete banki e podcenena sprqmo drugata

Коментар

• Az tvurdq che BACB v momenta e po-eftina ot CORP. Poziciqta e mnogo po izgodna buy opportunity, otkolkoto CORP (edna nekonkurentna banka, investirasta osnovno v PR). Vseki sam reshava kade da investira parite si.

Ne e preporuka

Коментар

БАКБ и в момента е повече от два пъти по-скъпа от КТБ.

КТБ = 6 млн. акции
              БАКБ = 12,5 млн. акции

Цената на акция е сходна около 90лв.
              Insider, da ne si v mestnata bakaliq che smqtash taka price per share?
              Точно обратното Франки. Искам да кажа, че е много глупаво да кажеш, че БАКБ струва колкото КТБ защото видиш ли акциите им се търгуват по 90лв. броя. Капитализацията на БАКБ е повече от два пъти по-голяма от тази на КТБ. Това е!
              МНЕНИЕТО МИ (в никакъв случай) НЕ Е ПРЕПОРЪКА ЗА ПОКУПКА ИЛИ ПРОДАЖБА НА ЦЕННИ КНИЖА

Коментар

• БАКБ и в момента е повече от два пъти по-скъпа от КТБ.

КТБ = 6 млн. акции
                БАКБ = 12,5 млн. акции

Insider, da ne si v mestnata bakaliq che smqtash taka price per share?

Коментар

• Имах предвид цената на акция.

Коментар

• Първоначално изпратено от KOSTJUMAR
                    Първоначално изпратено от INSIDER-A
                    Незнам за 90-така ама ако сравним КТБ с останалите банки на БФБ, то и 100-така трябваше отдавна да е в историята ;-)

За справка БАКБ, ЦКБ, ПИБ и т.н.

Разбира се не е препоръка!
                    БАКБ ще е по-скъпа от КОРП за в бъдеще според мен. не е препоръка.
                    БАКБ и в момента е повече от два пъти по-скъпа от КТБ.

КТБ = 6 млн. акции
                    БАКБ = 12,5 млн. акции

Коментар

• Първоначално изпратено от INSIDER-A
                      Незнам за 90-така ама ако сравним КТБ с останалите банки на БФБ, то и 100-така трябваше отдавна да е в историята ;-)

За справка БАКБ, ЦКБ, ПИБ и т.н.

Разбира се не е препоръка!
                      БАКБ ще е по-скъпа от КОРП за в бъдеще според мен. не е препоръка.

Коментар

• Ти говориш в минало време, а аз в бъдеще
                        Ne si misli che budesteto za CORP ste e tolkova rozovo (v kratkosrochen plan da, no v dulgosrochen ne sam mnogo siguren). Viskoiqt rust na pechalbata ste e kolkoto da se izpulnqt prognozite (daze moze da e ednokratno qvlenie). Drugite banki sa pokazali postoqnstvo i stabilen rastez, CORP tepurva trqbva da se dokazva.

Vse pak vi pozelavam da udarite 100-tarkata

Коментар

Ами, че КТБ е най-нерентабилната?
                          Tova e fakt, a ne mnenie. Za spravka sravni profitability ratios na tezi banki.
                          Ти говориш в минало време, а аз в бъдеще ;-)

Коментар

• Ами, че КТБ е най-нерентабилната?
                            Tova e fakt, a ne mnenie. Za spravka sravni profitability ratios na tezi banki.

Коментар

Това пък как ти дойде на акъла???
                              Koe po-tochno?
                              Ами, че КТБ е най-нерентабилната?

Коментар

• Това пък как ти дойде на акъла???
                                Koe po-tochno?

Коментар

Working...
                                X