франки, чукни леко грамофона, че вече цял месец едно и също повтаря. Как не ти омръзна не ми е ясно? Още повече, че доколкото си спомням, имаше един твой постинг, в който обясняваш как се надяваш цената да върне, че да си вземеш и май съжаляваше, че си пропуснал ИПО-то. Преживей го вече. Не сме слънца, че да огреем навсякъде. Аз Фазерлес от 30 кинта го следя и ме е яд, че го изпуснах, но не съм тръгнал да бълвам срещу него с цел да се самоуспокоя. Купувай си БАКБ и ни остави нас да си търгуваме с КОРП. Кво толкова?
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Корпоративна ТБ (6C9 / CORP) (архив до 17.10.2014 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от franky4fingersNe moze da se vadqt generalni izvodi samo po kapitalizaciite na dve kompanii. Zadai si vuprosa zasto e taka? Sled kato si otgovorish ste razberesh koq ot dvete banki e podcenena sprqmo drugata
Това за БТК не е препоръка!МНЕНИЕТО МИ (в никакъв случай) НЕ Е ПРЕПОРЪКА ЗА ПОКУПКА ИЛИ ПРОДАЖБА НА ЦЕННИ КНИЖА
Коментар
-
Първоначално изпратено от franky4fingersБАКБ и в момента е повече от два пъти по-скъпа от КТБ.
КТБ = 6 млн. акции
БАКБ = 12,5 млн. акции
Цената на акция е сходна около 90лв.МНЕНИЕТО МИ (в никакъв случай) НЕ Е ПРЕПОРЪКА ЗА ПОКУПКА ИЛИ ПРОДАЖБА НА ЦЕННИ КНИЖА
Коментар
-
Първоначално изпратено от KOSTJUMARПървоначално изпратено от INSIDER-AНезнам за 90-така ама ако сравним КТБ с останалите банки на БФБ, то и 100-така трябваше отдавна да е в историята ;-)
За справка БАКБ, ЦКБ, ПИБ и т.н.
Разбира се не е препоръка!
КТБ = 6 млн. акции
БАКБ = 12,5 млн. акции
Цената на акция е сходна около 90лв.МНЕНИЕТО МИ (в никакъв случай) НЕ Е ПРЕПОРЪКА ЗА ПОКУПКА ИЛИ ПРОДАЖБА НА ЦЕННИ КНИЖА
Коментар
-
Ти говориш в минало време, а аз в бъдеще
Vse pak vi pozelavam da udarite 100-tarkata
Коментар
Коментар