If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Няма и как да си впечатлен - все пак на БФБ не е Софийска Стокова Борса и на нея се продават/купуват акции, а не вино и ракия Важното е да не се бъркат двете работи, щото или ще вкиснете виното, или ще ви боли глава
Първоначално изпратено от Левче
Мисля, че и в момента дружеството е надценено /капитализацията е 6,29 млн. лв./. Считам, че 2,5 лева е доста оптимистично - това означава капитализация 8,5 млн. лв. Прегледах отчетите, но не казано често не съм впечатлен.
Мисля, че и в момента дружеството е надценено /капитализацията е 6,29 млн. лв./. Считам, че 2,5 лева е доста оптимистично - това означава капитализация 8,5 млн. лв. Прегледах отчетите, но не казано често не съм впечатлен.
ще стане 2,50 не бойте се - нека да видим как е гроздето тая година.
Мисля че е време PR-a (ДВИ-то) на г-н Тодоров да се появи и да покаже съпричастност и даде разяснения, както това се прави във др. форуми за др. дружества. Не мислите ли че е така?
Не знам дали знаете, но за добрите резултати и добрия имидж на вината Тодоров през изминалите години допринесяше факта, че дружеството беше основен доставчик на всички посолства и търговски представителства на BG в чужбина - с гарантирано участие при всички приеми и коктейли. За съжаление, от началото на тази година загубиха този договор, затова и анонсираха фокус към вътрешния пазар, който освен, че вече е силно конкурентен, е и все пак ценово ориентиран.
Първоначално изпратено от Heraclitus
и аз се чудя, голямо плюене по тая акция! Сякаш няма по-зле от нея на БФБ.
е, има разбира ... МОСТС например този чуден дирижабъл!!!
не, сериозно - аз много исках да се включа в Тодороф, защото виждам, че собственикът има идеи и рано или късно ще ги реализира. Сега ще получава и субсидии, идеята с хотела не е лоша.
Просто цената беше ужасно висока и трябва време тук, така си мисля поне
не, сериозно - аз много исках да се включа в Тодороф, защото виждам, че собственикът има идеи и рано или късно ще ги реализира. Сега ще получава и субсидии, идеята с хотела не е лоша.
KU4ETO SI LAE kervana si minava -narodna pogovorka. PO VAJNOTO E 4E SE IZPULNJAVA PROGRAMATA I VINARSKATA IZBA RABOTI. ZA MENE TAZI AKCIJA E PODCENENA.
Айде колеги драпайте ще изплуваме полека лека няма как. Ей ги къде са 2-та лева на 10-20 стотинки от нас. Търпение само.
те се хванаха да стават ХОТЕЛИЕРИ кво чекаш от тях --- офрта за Нова година ли. Шампанско може би??????????????
ПОРЕДНИТЕ СМЕШНШЦИ.
Че какво лошо има всички винари, които са умни това правят. Бях във винарна Старосел това лято - там правят същото. И това не е измислено в БГ. Така, че ще поживеем ще видим.
А има много позиции, които са почвали бавно и полека и след това са дърпали здраво. И на тази ще й удари часа някоя година. И тогава ще си говорим за трицифрени проценти ръст.
Коментар