neka si misliat che vechno shte go d....me. No zabraviat edno mnogo vajno neshto. Maluk e fin.pazar u nas i imeto i dobrata reputacia ot izkluchitelno vajno znachenie za uspeha. Ima edin termin v reklamata Mund Propaganda. Ot usta na usta. Az lichno sum posuvetval niakoi priateli za Ebana i za men te veche ne sushtestvuvat kato kompania i bez tva ot mnogoooo otdavna. No az sushto shte napravia vsichko po silite mi, da razprostrania "dobri dumi" za tiah sred vsichki moi priateli, koito shte kajat na drugi i taka
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Енемона (E4A/ENM, ZNOA и E4AP)
Collapse
X
-
Никъде в документите по публичното предлагане не се споменава възможността Емитентът или Елана да извършват разпределение на акции по свое усмотрение.
Напротив - в т. ПЛАН ЗА РАЗПРЕДЕЛЕНИЕ НА ЦЕННИ КНИЖА изрично се подчертава, че всички участват на равни начала, което НЕ ПРЕДПОЛАГА различно разпределение.
Та (чисто теоретично) си мисля, ако има жалби срещу вписването на увеличението на капитала в съда/КФН кой ли ще бъде виновен?Настоящото мнение е лична прогноза и не представлява инвестиционен съвет или препоръка за покупка ил
Коментар
-
СЛЕД КАТО ТАКА СЕ ПОДИГРАХА С НАС И МЕН В ЧАСТНОСТ , СЛЕД КАТО МЕ ТРЕТИРАТ ВТОРА РЪКА И
АЗ СТАВАМ ВРАГ НА еЛАНА ! ТОВА НЕ Е БОРСА , ТОВА Е НЯКАКВА КЛИКА КОЯТО СЕ ГАВРИ С МЕН !
С ВСИЧКИ МОЙ УМЕНИЯ И СИЛИ ЩЕ БЪДА АНТИРЕКЛАМНО ЛИЦЕ НА
еЛАНА !
ЩЕ ПОМОЛЯ ПОЗНАТИ И ПРИЯТЕЛИ ДА БЪДАТ РЕЗЕРВИРАНИ КЪМ ТЯХ , ЩЕ ГИ ПОМОЛЯ ДА СИ МАХНАТ ПАРИТЕ ОТ ТЕХНИТЕ ФОНДОВЕ !
ДА БЪДЕ !Tova e BFB , zasega e taka !
Коментар
-
Първоначално изпратено от cobos4eЯсно и аз съм от срамливите. интересно обаче що аз не знам. може би защото съм от провинцията.
П.С. After, чак пък от най-верните не съм и можеби защото често си позволявам да ги плюя са ме закръглили надолу :-(Всеки може да спечели от борсата, но не всеки може да печели от борсата
Коментар
-
AfterDark
Първоначално изпратено от kifСрам ме е да кажа - макар, че много пъти съм го заявявал в този форум ;-)
ти си от верните фенове на е.ана ...
помним, помним ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от kifПървоначално изпратено от cobos4eзнаете ли вече дали сте придобили...... аз все още не.... срокът не беше ли днес..... а от утре плащането.....Не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа.
Коментар
-
Първоначално изпратено от cobos4eзнаете ли вече дали сте придобили...... аз все още не.... срокът не беше ли днес..... а от утре плащането.....
Фактс - ако ИПО-то беше само за легитимация щяха да го направят като CHIM, или най-малкото нямаше да го нагласят на Макса - тук се взе и максималната цена, и се уредиха "нашите" хора, и се показа за пореден път през последния месец - кой командва парада, а сутринта единственото което ти обясняваше, е че едва ли ще има презаписване ;-)Всеки може да спечели от борсата, но не всеки може да печели от борсата
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pateto KlateПървоначално изпратено от FactsПредупредих ви още сутринта. Какво ривети сига?
Не разбрахте ли откъде е планирано да дойде "печалбата" в това дружество? Казах ви че ще дойде от бюджета! Може да стане САМО ако хора във властта от които зависи това имат интерес!!!
Казах ви и още нещо. Тази емисия не е за пари. Тя е за легитимация!!! Чудно ли е тогава, че левчето на индивидуалния инвеститор Иванчо е по-евтино от левчето на институционалния инвеститор Стоянчо? Зад физическите или юридически лица "институционални" инвеститори стоят интересите на същите тези индивиди във властта, от които зависи алъш-вериша на предприятието! Тези хора искат да си легитимират бъдещите печалби и всички които им се мотат в краката само увеличават разходите им...
Не разбрахте ли че пазар има само тогава когато има равнопоставеност на участниците? На борсата има само едно мерило - парите! Привилегията да получиш да зависи САМО от количеството пари които си готов да платиш! Всички други привилегии основани на мъгляви критерии и псевдоправила за малоумници, целят озаконяване на подкупите! Легитимация на корупционните практики... Ето това са всички ИПО-та на фирми и фирмички чиято бъдеща дейност е свързана с държавни поръчки и бюджетни пари!
Стига сте ривали! Мисли се преди, а не след това.
Ти си или малоумен олигофрен или смотан келеш. Според мен си и двете по 50%
Коментар
Коментар