IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Енемона (E4A/ENM, ZNOA и E4AP)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Интересни са ми хората дето така смело влизат при това лакатушене на пазараSmile
    смерч, да ти кажа за мен е обяснимо тва смело влизане, знаеш целия пазар беше стресиран, както почти никога преди не е изпадал в такава паника да мята акциите като прокажени и да нема кой да купи тва Као на под 12 лв, монбат на 20, Хим на 9-10 и прочее, разбира се много мечкадари плачеха за тоя момент, може би ще плачат и за още ама ако ще реагират пак както в първия път - язък за моментите ще стане та мисълта ми беше че от тоя стрес народа е поприкътал кеша и следи яките позиции и първите смели бичета са като пружини наточени.
    Забелязаха, че Енемонката не ще да пада Мятат се на убавото смерч, не можеме да им се сърдим примерно и други причини може да си има, отчети наближават, всеки си има очаквания и прочее А убавите акции както знаеш не са толкова много, та сега концентрирания кеш вече не се лъже по IPO-тата за бързи спекулации ами се мъчи да се орентира към по-сериозните неща А и мениджърите знаеш дадоха прогноза за растеж най-много на Енемонката и то с убедителна преднина, нема да правиме реклама за тва и онова и т.н., а и да не ни притисне кфн-ното за манипулация нещо, тва само си мисла на какво може да се дължи тая обратна корекция при Енемонката

Коментар

• Първоначално изпратено от Пилоня
      И аз чакам тука като Смерч и Кольо на 16,50-17 лв.
      Комбина сме колеги. Тая акция ши са срути и ще купим много и после нагоре.
      Смерч, Кольо с вас съм! И батко Инокентий и Ламята, и Камилата 100% съм сигурен, че така щяха да направят.
      Много сме тука сме

Коментар

• И аз чакам тука като Смерч и Кольо на 16,50-17 лв.
        Комбина сме колеги. Тая акция ши са срути и ще купим много и после нагоре.
        Смерч, Кольо с вас съм! И батко Инокентий и Ламята, и Камилата 100% съм сигурен, че така щяха да направят.

Коментар

• Първоначално изпратено от Слънчев вятър
          ...Математиката е точна наука Smile
          смерч, интересни въпроси задаваш наистина
          незнам откъде ви дойде наум сравнение с Трейс, който след IPO-то се търгуваше на 3 ПЪТИ от стойността на IPO-то, ако питате мене - още тогава на границата на набалончването. Тука и Елана-мениджърите ви казаха че са оставили 20% за инвеститора явно не мога да смятам, но ми се струва, че 20% е много далече от 3 пъти не намирам за удачно да се сравняват нещата друг е въпроса за чакането, също чакам за акции разбира се
          голема работа е големата математика, смерч, цели пазари размества

А Ветре хич не ги сравнявам двете.Тя едната е марсианска акция не е за нас ние там не ги разбираме нещата.Ама тук малко се избърза с разтежа това казвам.Имам си достатъчно акции тук.Интересни са ми хората дето така смело влизат при това лакатушене на пазара

Коментар

• ...Математиката е точна наука Smile
            смерч, интересни въпроси задаваш наистина
            незнам откъде ви дойде наум сравнение с Трейс, който след IPO-то се търгуваше на 3 ПЪТИ от стойността на IPO-то, ако питате мене - още тогава на границата на набалончването. Тука и Елана-мениджърите ви казаха че са оставили 20% за инвеститора явно не мога да смятам, но ми се струва, че 20% е много далече от 3 пъти не намирам за удачно да се сравняват нещата друг е въпроса за чакането, също чакам за акции разбира се
            голема работа е големата математика, смерч, цели пазари размества

Коментар

• Първоначално изпратено от смерч
              Първоначално изпратено от Nikola
              Като изсипят до 19 пак ще си купя разбира се. Грую, ако искаш да ти кажа къде ще инвестирам след като продам ENM ще ти прятя първо една сметка в ПИБ-а да преведеш някой лев пък после ще говорим.

Ей Коле защо така еднакво мислим за тази Енемона бе човек.И аз я чакам изсипване на 19 и под нея цена.Опитът си е опит Няма излишен оптимизъм ,няма повлияване от масовото надъхване само точни сметки.Математиката е точна наука
              50 na 50
              Не е съвет за покупко-продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от Nikola
                Като изсипят до 19 пак ще си купя разбира се. Грую, ако искаш да ти кажа къде ще инвестирам след като продам ENM ще ти прятя първо една сметка в ПИБ-а да преведеш някой лев пък после ще говорим.

Ей Коле защо така еднакво мислим за тази Енемона бе човек.И аз я чакам изсипване на 19 и под нея цена.Опитът си е опит Няма излишен оптимизъм ,няма повлияване от масовото надъхване само точни сметки.Математиката е точна наука

Коментар

• в стила на клинчещите купувачи бихме могли да кажем че Пиба е още по-хубава на 7 лв.
                  убави са нещата принципно, а кога са и на убави цени - екстра

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев
                    Първоначално изпратено от Nikola
                    Ъхъ разбрах те - уека завоалирано се изказваш, ма нали съм си умничък и най-вече схватлив та те разбрах. Та за ПИБ-а, ми добре си се насочил, но тук единственото дет ще те спаси е някой да ги купи - не че няма мераклии, но докато не си оправят собственото гьолче, голяма банка тук няма да стъпи, а ако се надяваш на резултати - ми те горките нямат 5 стинки да се обръснат, пък и няма кой да им даде, та ще видим как ще тази година
                    Не е препоръка - нямам сметка в ПИБ (всъщност само картите им са добри, но и там дерат много)
                    Абе не знам колко си и схватливичък и какво си се досетил просто в ПИБ ми е сметката. ПИБ-а не е лоша банка на 8 лв.

Коментар

Ъхъ разбрах те - уека завоалирано се изказваш, ма нали съм си умничък и най-вече схватлив та те разбрах. Та за ПИБ-а, ми добре си се насочил, но тук единственото дет ще те спаси е някой да ги купи - не че няма мераклии, но докато не си оправят собственото гьолче, голяма банка тук няма да стъпи, а ако се надяваш на резултати - ми те горките нямат 5 стинки да се обръснат, пък и няма кой да им даде, та ще видим как ще тази година
                      Не е препоръка - нямам сметка в ПИБ (всъщност само картите им са добри, но и там дерат много)
                      Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• естествено, че всички чекат Коле и за 19 и за 18 и прочее даже и смерча чека, абе като гледаме днес темите - какво излява - най-отгоре дружествата ЕНЕ и ХДП - а по коя анкета беха дадени така нали помниш - на мениджърите, тея убави хора нема случайни съвпадения Коле, а си е верно че требва да се внимава с играта че после става - каква я мислехме, каква стана ей го и Динко - изгоре човека, за един разговор по телефона, мани, мани, требва да следиме изкъсо мача, да не стават големи поразии

Коментар

• Като изсипят до 19 пак ще си купя разбира се. Грую, ако искаш да ти кажа къде ще инвестирам след като продам ENM ще ти прятя първо една сметка в ПИБ-а да преведеш някой лев пък после ще говорим.

Коментар

• Груйо не се шашкай от нищото бе човек, Колето може да реши още да зареди, зависи от цените тва борсовите решения са най-изменчивите в последно време Груйо нека си разправат че бил надценен уж пазара, кога беше надценен скачахме - че не бил, сега се сетихме, че е бил споко, мача продължава, нема гаранция разбира се сичко е 50 на 50 тва таблиците показват че ще продават као на 20, монбат на 50 и там квото си се е получило по модела, обаче кога као беше 20 говореха за 28 така че чекаме да видим не видиш ли че всеки говори наобратно в последно време

Коментар

Аз лично оценявам акцията на 22 лв. Какво му е разколебаното на пазара? Или исакше да кажеш надценен пазар?
                              Ех, Кольо, Кольо, ми кат излезеш в сряда от Монката, де ще ги бутнеш кинтите - в Монбатя на Бобоков ли??? Зер той има данни до 2100 година как ще се развива пазара - требе да му се верва
                              Па може и у Оргата да се пробваш - ако си рода на шефа току-виж те зачислили на работа, няма да си единствения роднина без работа в дружеството
                              Може и в калта да пробваш - те ше изкопаят целите Балкани и после пак ще ги запълнят
                              Тук говорим за чиста откъм чуждестранно участие компания, в която няма хора купили под 16,80 в уникален бранш, който ще е най-бързо развиващия се в бъдеще, ма нали Монбатя има прогноза до 2100, пък тук нямаме - мъка, мъка....
                              Бе друго си е форекса, пък и купиш на 17, шиткаш на 18 и това е, к'вп ще чакаш големи печалби и дългосрочни инвестиции - ние да сме аматьори я, айде бе
                              Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от rozova pantera
                                Я ми кажи някаква е вероятността днес Darby да бият Tottenham?
                                Ne razbiram ot futbol. No ako se chudish kak shte swyrshat onezi angliiski kone - hwyrlqi zarowe, po-weroqtno e zarowete da poznaqt poweche ot men.
                                “In a world full of Uniteds, Citys and Rovers, there is only One Hotspur.”
                                -

Коментар

Working...
                                X