IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Енемона (E4A/ENM, ZNOA и E4AP)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Грую Груев
    Първоначално изпратено от Nikola
    Никой не ви казва, че падне под емисионната човека просто се опита да ви каже да не самонадъхвате. Борсата се качи 3% и вие веднага излезнахте от дупките. По-спокойно момчета. Всичко с времето си.
    Колец, кефиш ме бате (даже гласуваш, че не си селянин, но все пак това е фондова борса, а не форекс пазара и нивата на съпротива са отделни за всяка една акция - това 1200 само си го мечтаете и си рисувате камбанки, свещи, вълни и прочие неприложими за нашия пазар (поне не изцяло) теории. Нали вядяхте как се представи Мони в сряда по време на корекцията (нали и тука всички следим ханг сенг, ма забравихме, че чините са запразнили тяхната си нова година, та им требе кешец) - всичко надолу, опити да катурнат Монито, ма тя милата хич се не даде. Посниши се малко, та да може по-малките да и се вредят и пак се изстреля - затвори на нивата на предишния ден, а всички други бяха в корекция.
    Не я броите Монито в общия кюп - тя не е със старите к.рви, дет всички вече са ги минали и ако не предложат пълна програма вече не са интересни. Монито е млада парясница от новия бардак, при това елитна - всеки я иска, но не всеки е готов да плати цената й, пък и тя ги подпира - на циции не пуска
    Та така - аз отивам до Студентски, пък Вие дерзайте

Грую ами тя "Монито "затова сега фръцка задничето щото е нова и по нея се прихласват новобранчетата дето бързо им умекват колената.Старите Кримки знаят че всичко е пари и не се хващат за една цепка

Коментар

• На Смерчугата, Никола и оная шамандура, която се появи и ги подкрепя, мога да заявя, че онова, което смятат, че ще се случи, НЯМА ДА СЕ СЛУЧИ.
      Смерчи, винаги съм знаел, че не си наред, но сега вече съм твърдо убеден в това.

А кака Мони люшка и клати балкони.

Коментар

• Първоначално изпратено от Nikola
        Никой не ви казва, че падне под емисионната човека просто се опита да ви каже да не самонадъхвате. Борсата се качи 3% и вие веднага излезнахте от дупките. По-спокойно момчета. Всичко с времето си.
        Колец, кефиш ме бате (даже гласуваш, че не си селянин, но все пак това е фондова борса, а не форекс пазара и нивата на съпротива са отделни за всяка една акция - това 1200 само си го мечтаете и си рисувате камбанки, свещи, вълни и прочие неприложими за нашия пазар (поне не изцяло) теории. Нали вядяхте как се представи Мони в сряда по време на корекцията (нали и тука всички следим ханг сенг, ма забравихме, че чините са запразнили тяхната си нова година, та им требе кешец) - всичко надолу, опити да катурнат Монито, ма тя милата хич се не даде. Посниши се малко, та да може по-малките да и се вредят и пак се изстреля - затвори на нивата на предишния ден, а всички други бяха в корекция.
        Не я броите Монито в общия кюп - тя не е със старите к.рви, дет всички вече са ги минали и ако не предложат пълна програма вече не са интересни. Монито е млада парясница от новия бардак, при това елитна - всеки я иска, но не всеки е готов да плати цената й, пък и тя ги подпира - на циции не пуска
        Та така - аз отивам до Студентски, пък Вие дерзайте
        Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от смерч
          Искам още нещо да кажа на пичовете-надъхвачи.Точно от такива като вас съм направил много пари.Винаги съм ви вземал под внимание.Вие сте ми барометъра за излизане.Като станете много и навсякъде почнете да лаете съм нащрек да излизъм.Благодаря ви
          Ха така, кажи им го! Загубеняци. Само Смерч и Инокентий.

Коментар

• Първоначално изпратено от Пилоня
            Дааа, дааа със Смерч сме най-големите играчи и най-много ги разбираме нещата.
            Даже може и под емисионна да падне и тогава ще видите как се трупат пари.
            Смерч е най-голямата работа!

Коментар

• Кольо и Смерч, чакаме акцията да се срине, да видят те откъде изгрява слънцето.
              Кольо и Смерч, аз съм с вас!

Коментар

• Искам още нещо да кажа на пичовете-надъхвачи.Точно от такива като вас съм направил много пари.Винаги съм ви вземал под внимание.Вие сте ми барометъра за излизане.Като станете много и навсякъде почнете да лаете съм нащрек да излизъм.Благодаря ви

Коментар

• Първоначално изпратено от Nikola

Коле какво да им обесняваш на тия Само ще им гледам сеира на следващият трус ама тогава ще ги спукам от бъзик.Обещавам до края на април да им го припомнямАко мога и всеки ден

Коментар

• Никой не ви казва, че падне под емисионната човека просто се опита да ви каже да не самонадъхвате. Борсата се качи 3% и вие веднага излезнахте от дупките. По-спокойно момчета. Всичко с времето си.

Коментар

Първоначално изпратено от Пилоня

Мерси
                      Вече ти си моят съветник, каквото кажеш това ще правя.

Коментар

• Първоначално изпратено от Пилоня

Мерси

Коментар

• Дааа, дааа със Смерч сме най-големите играчи и най-много ги разбираме нещата.

Коментар

• Първоначално изпратено от Слънчев вятър
                            Интересни са ми хората дето така смело влизат при това лакатушене на пазараSmile
                            смерч, да ти кажа за мен е обяснимо тва смело влизане, знаеш целия пазар беше стресиран, както почти никога преди не е изпадал в такава паника да мята акциите като прокажени и да нема кой да купи тва Као на под 12 лв, монбат на 20, Хим на 9-10 и прочее, разбира се много мечкадари плачеха за тоя момент, може би ще плачат и за още ама ако ще реагират пак както в първия път - язък за моментите ще стане та мисълта ми беше че от тоя стрес народа е поприкътал кеша и следи яките позиции и първите смели бичета са като пружини наточени.
                            Забелязаха, че Енемонката не ще да пада Мятат се на убавото смерч, не можеме да им се сърдим примерно и други причини може да си има, отчети наближават, всеки си има очаквания и прочее А убавите акции както знаеш не са толкова много, та сега концентрирания кеш вече не се лъже по IPO-тата за бързи спекулации ами се мъчи да се орентира към по-сериозните неща А и мениджърите знаеш дадоха прогноза за растеж най-много на Енемонката и то с убедителна преднина, нема да правиме реклама за тва и онова и т.н., а и да не ни притисне кфн-ното за манипулация нещо, тва само си мисла на какво може да се дължи тая обратна корекция при Енемонката

Ветре всичко което казваш е истина.Има един момент само който искам да вметна и той е че и Монбат се държеше убийствено стабилно на спада,една паника и го акара на 20 лв че нещо още по-страшно нямаше купувачи.Това да ми го кажеше някой нямаше да го повярвам.Сега да ти кажа ли какво правя Стоя и им гледам сеира.Следващата паника която очаквам ще закара и "Монито" на емисионни стойности.И тогава пак ще има страх и изцъклени очи.Не че ще отидем до онези стойности които някой тук виждат защото якият съпорт ще е на 1200.Той ще е смазващ и ще ни оттласка от дъното,но за сега има още времеЗащо да бързам като нетърпелива новобранкаНие сме играчи бе ВетреИска се здрава дисциплина.Това е пътя към успеха

Коментар

И аз чакам тука като Смерч и Кольо на 16,50-17 лв.
                              Комбина сме колеги. Тая акция ши са срути и ще купим много и после нагоре.
                              Смерч, Кольо с вас съм! И батко Инокентий и Ламята, и Камилата 100% съм сигурен, че така щяха да направят.
                              Много сме тука сме
                              Дааа, най-добрите сред добрите. Смерч е най-голямата работа да знаете.
                              Тая Енемона няма да расте повече. Чакаме ме я на емисионна.

Коментар

• Заинтригувахте ме много, та не мога да стърпя да попитам - как ги правите тези работи със срутването и вдигането, да споделите някакво know-how по технологията и управлението на процеса, както и за времевата рамка

Това за балоните и сриването след това вече знаем как се прави (макар, че може и да нямаме възможност скоро да участваме отново), но обратния процес - първоначално срутване с последващо набалончване ще е нещо относително ново и интересно

И аз чакам тука .... на 16,50-17 лв .... Тая акция ши са срути и ще купим много и после нагоре ...

Коментар

Working...
                                X