Първоначално изпратено от съни(тя)
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ТБ Първа инвестиционна банка (5F4 / FIB) - архив до 08.09.11
Collapse
Заключена.
X
X
-
He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.
-
Първоначално изпратено от netware5....
Но ето това нововъведениме ме смущава дълбоко и е на път да разклати за първи път вярата ми в ПИБ като клиент и вече като акционер:
...
• Като допълнителна мярка за повишаване сигурността на вашето банкиране ви молим от 4 юли 2007 г. да заявявате писмено имената на всички нови получатели на плащания, които ще извършвате чрез Виртуалния банков клон Това може да направите във всеки удобен за вас клон на Първа инвестиционна банка.
И какво значи да се заявяват писмено бъдещите контрагенти по сметките, за да има сигурност...
Иначе....ще ни правят обратни запитвания ли....уффф, нямам думи...
Досега бях свикнала в рамките на минута да се осчетоводи превода и толкова...
Коментар
-
Проблемите във фронт офисите започнаха при голямото разрастване на банката. Всичко по-кадърно биваше изтегляно на по-отговорни позиции и образувалият се вакуум беше много трудно да бъде запълнен. Всички по-свестни служители, които познавах преди 5-7 години, са сега на високи постове. Например, човекът, който ми отпусна ипотечния кредит сега е директор "Клонова мрежа". Това са типичните грешки на растежа и са много досадни. Явно не смогваха да обучават новопостъпващите и се стигаше до куриозни ситуации. Навремето спечели приза "Банка на клиента", но сега ще е много трудно да го направят. Трябва просто да намалят текучеството във фронт офисите и да наблегнат на обучението - само любезност не стигаНаправо се побърквам, когато някое младо и хубаво момиче се разкъсва от любезност и желание да ми свърши работа, но си личи, че умствения му багаж и обучението не достигат
. В офиса на Драган Цанков вече се съм запомнил кои са кадърните и гледам при тях да седна, но понякога не успявам и попадам на уникални екземпляри, които още се обучават. Но за всичко това все пак съм оптимист - клоновата мрежа няма да расте безкрайно и рано или късно ще стабилизират фронт офисите.
Но ето това нововъведениме ме смущава дълбоко и е на път да разклати за първи път вярата ми в ПИБ като клиент и вече като акционер:
Уважаеми клиенти на Виртуалния банков клон,
Колкото и да е трудно в днешно време, ние от Първа инвестиционна банка постоянно се стремим да подобряваме нивото на сигурност.
За да повишим максимално сигурността на банкирането ви през Виртуалния банков клон, ви молим:
• До 24 юли 2007 г. да се регистрирате и получите универсален електронен подпис. С него ще получите по-висока степен на сигурност на услугите, които ползвате чрез Виртуалния банков клон. Можете да го направите безплатно във всеки клон на банката. В случай че не желаете да ползвате универсалния електронен подпис, банката не гарантира сигурността на вашите средства, управлявани през Виртуалния банков клон.
• Като допълнителна мярка за повишаване сигурността на вашето банкиране ви молим от 4 юли 2007 г. да заявявате писмено имената на всички нови получатели на плащания, които ще извършвате чрез Виртуалния банков клон Това може да направите във всеки удобен за вас клон на Първа инвестиционна банка.
Предварително молим да ни извините за причиненото неудобство, но сигурността в банкирането е наш основен приоритет.
От ръководството на Първа инвестиционна банка
He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.
Коментар
-
Първоначално изпратено от arokhТая русата девойка верно е много зле. Отивам да подписвам договор за овърдрафт. Обадиха ми се сутринта, че всичко е готово и да отивам. Казвам и аз на девойчето, а тя започва да ми вади празни документи да попълвам. Казвам и че да подписвам идвам а тя ми се сопва, що не съм и казал отначало. После ми казва, че не било готово и "висяло" в системата. Викна по-стара колежка и тя и обясни, че ще виси докато натисне ОК.
Някой от управата на банката ако чете - УВОЛНЕТЕ Я ТАЯ!!!!
Коментар
-
:-) :-) :-) Много ме забавляват вметките Ви, но нека кажа нещо.
Госпожа Георгиева е дама от класа, на която само мога да целуна ръка (ако ми позволи...) Тя е завършен професионалист, а за качествата и като жена ...не съм достоен да говоря - всички сте я виждали!
А що се отнася до момичетата на фрон офисите в ПИБ, в някои случаи сте прави. Да, има момичета които са с необосновано високо самочувствие и гледат на клиента като на досадно задължение, а не като на човек, обгрижването и интелигентното флиртуване с който може да направи възможна кръстосаната продажба на повече от една банкови услуги, както и като на източника на техните заплати.
Доста от тях не се чувстват като "ловци", които да направят голяма лична колекция от солидни и престижни клиенти, а такава колекция дава самочувствие - повярвайте ми. Разбира се тези от тях които осъзнаят този факт не след дълго ще бъдат забелязани и....вече няма да са фронт офис, а ще тръгнат по йерархичната стълбица в банката - нагоре и само нагоре.
Нали съм прав госпожо Георгиева? :-)
Горе написаното е субективното ми мнение и не ангажира никого! :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от justpassingbyПървоначално изпратено от НЕСТОРТая русата девойка - покани я на вечеря бе колега , по-ще имаш полза от нея по този начин.) Takiva rusi pod put i nad put, tursi se nesto ruso i inteligentno, tazi kombinazia e mnogo rjadka ...
Коментар
-
masovo front personala e nekompetenten po vsichki banki - zastoto sluvitelite poluchavat po malko ot kolkoto kasierka v hranitelen magazin.
Na golemite bossove ne im puka ot tekuchestvoto na personala zastoto znajat che vse ste namerjat njakoi toku sto zavarshila studentka i ste ja pusnat za 400-500 kinta da pravi "nesto si"
Taja cena mi se vigda malko niska - ne e li sranno ?
Коментар
-
=
Кажете нещо за шефката Мая
Тези на гишетата са само за красота к`во искате да ви работи момичето.
А колкото до голямата кака мисля че се справя много добре и се получи приято ИПО.
От тук нататък накъде ?
Грешен въпрос то е ясно накъде но каква ще е скороста ?
Не е препоръкаНе е препоръка за покупко-продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от justpassingbyПървоначално изпратено от НЕСТОРТая русата девойка - покани я на вечеря бе колега , по-ще имаш полза от нея по този начин.) Takiva rusi pod put i nad put, tursi se nesto ruso i inteligentno, tazi kombinazia e mnogo rjadka ...
Коментар
-
Ako njah na mjastoto na nachalnika i, bih i razkazal igrata za takova losho i nekompetentno otnoshenie kum klientite. V edin ot regionalnite ofisi na Bulbanki kasierkata mi se mucheshe da se pravi na interesna, no v tupotata si se prezaka i mu dade s njakolko leva poveche ot lihvi)
Mnogo nekompetenten personal ima po bankite ...
Коментар
-
Тая русата девойка верно е много зле. Отивам да подписвам договор за овърдрафт. Обадиха ми се сутринта, че всичко е готово и да отивам. Казвам и аз на девойчето, а тя започва да ми вади празни документи да попълвам. Казвам и че да подписвам идвам а тя ми се сопва, що не съм и казал отначало. После ми казва, че не било готово и "висяло" в системата. Викна по-стара колежка и тя и обясни, че ще виси докато натисне ОК.
Някой от управата на банката ако чете - УВОЛНЕТЕ Я ТАЯ!!!!
Коментар
Коментар