IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ТБ Първа инвестиционна банка (5F4 / FIB) - архив до 08.09.11

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• 20-те К паднаха, пътят към 14 е свободен..:-)

Коментар

• какво ми се случи в ПИБ

аз малко се притесних от тая история с електорното банкиране, та отидох до моя клон да видя какво става. говорих с банката...май се оказва, че има няколко балъци дето са им хакнали компа и източили парички ...
      та това, което се опитвам да кажа е че банката се опитва да ни защити с този електронен подпис. верно че е кофти но ми казаха че тези мерки са временни и заявяването на получателите ще отпадне след 3 седмици.
      еми, взех си електронен подпис...какво да правя :-) БЕЗПЛАТНО Е

Коментар

• красота

Коментар

• :-) :-)

Коментар

• PIB a ne Playboy pls greshen forum ....

Hm. Az maj popadnah v niakakav dating forum ili neshto podobno. Misleh si che tuka se govori za pari ..... to viarno che customer service e ot goliamo znachenie ama chak puk da obsagdame sluzhitelkite ot FO po otdelno i v detajli ..... ako iskate da pomolim adminite da pusnat i pool za predpochitan metod za epilacia .....
            Търговец е човек, който може да те прати да въврвиш по дяволите по такъв наин, че да чакаш пътуванет

Коментар

• Първоначално изпратено от fut
              mnogo go naduhte toia balun be
              Ти пък намери.. При толкова разноцветни балони, точно пък най-добрата банка на борсата ни ли намери да наречеш балон

Коментар

• още може не се страхувайте

Коментар

• Mnogo e za tezi koito nqmat may!

Коментар

• mnogo go naduhte toia balun be
                    Too many people are thinking of security instead of opportunity. They seem to be more afraid of life

Коментар

• Ех че скромни обеми се връткат тука

Коментар

• Може би неразбориите във фронт офисите им ще се уредят един ден , въпрос на време.
                        Все пак погледнато по-фундаментално банката се развива и се е развивала доста агресивно , наблюдавал съм я доста време.
                        До сега само заради бившите и чуждестранни акционери не се е листнала на борсата , а това си е закъснение.
                        Аз лично като инвеститор тук виждам доста голям потенциал за печалба на акциите и . Не забравяйте , че все пак ПИБ е най-качествената банка на борсата ни , а това рано или късно ще бъде забелязано от големите играчи и съответно ще се отрази в цената на акциите и.
                        Сегашните нива, според скромното ми мнение са все още голяма промоция. Не бих желал да прогнозирам бъдещи цени, защото вече згреших яко в прогнозата си за EUBG, но тука да се влезе в позиция е доста далновидно.

Е, нали знаете , че всеки решава сам за себе си и страда или печели от резултатите на своите решения.

Коментар

• Цитата най-вероятно е взет от пиратски сайт мимикрирал FIB сайта.
                          Просто за пореден път някой опитен пират се заема със FIB. Крайно време е да потърсят полицията

Уважаеми клиенти на Виртуалния банков клон,

Колкото и да е трудно в днешно време, ние от Първа инвестиционна банка постоянно се стремим да подобряваме нивото на сигурност.

За да повишим максимално сигурността на банкирането ви през Виртуалния банков клон, ви молим:

• До 24 юли 2007 г. да се регистрирате и получите универсален електронен подпис. С него ще получите по-висока степен на сигурност на услугите, които ползвате чрез Виртуалния банков клон. Можете да го направите безплатно във всеки клон на банката. В случай че не желаете да ползвате универсалния електронен подпис, банката не гарантира сигурността на вашите средства, управлявани през Виртуалния банков клон.

• Като допълнителна мярка за повишаване сигурността на вашето банкиране ви молим от 4 юли 2007 г. да заявявате писмено имената на всички нови получатели на плащания, които ще извършвате чрез Виртуалния банков клон Това може да направите във всеки удобен за вас клон на Първа инвестиционна банка.

Предварително молим да ни извините за причиненото неудобство, но сигурността в банкирането е наш основен приоритет.

От ръководството на Първа инвестиционна банка

Коментар

• Първоначално изпратено от НЕСТОР
                            Колега netware5, това, което си пейстнал , ами то не е за вярване.
                            Не знам кой луд само заради това ще си изкара електронен подпис.
                            Аз лично ползвам електронно банкиране с тан кодове и ми е много удобно. Това на ПИБ наистина ми се вижда адски нескопосано, дано шефовете им четат тука, че да вземат мерки, защото да си изградят електронно банкиране е доста по-трудно от колкото да се справят с некомпетентността на " русото девойче " .

П.П. Ех да беше в Пловдив , щях да я взема за бизнессекретарка.
                            Не е работата в електронния подпис! Това е бял кахър! Виж другото безумие, просто не мога да повярвам, че е възможно човешки мозък да го роди! Днес говорих с един приятел, който има няколко фирми с голям оборот, който е фен на ПИБ и клиент от самото и създаване. Като чу за "заявяването на получателите" направо каза, че ще си закрие всички сметки и ще иде в друга банка. Аз сигурно ще направя същото. И акциите ще си продам, щото такава банка няма да прокопса! Просто не мога да повярвам! Все се надявам, че е шега или някой тъпан се е развихрил без да пита по-нагоре! Иначе сегашното им е-банкиране на мен ми харесва Може би щото съм свикнал с него от години - ПИБ бяха първите с такава услуга и аз веднага се закачих навремето.
                            He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

Коментар

• Колега netware5, това, което си пейстнал , ами то не е за вярване.
                              Не знам кой луд само заради това ще си изкара електронен подпис.
                              Аз лично ползвам електронно банкиране с тан кодове и ми е много удобно. Това на ПИБ наистина ми се вижда адски нескопосано, дано шефовете им четат тука, че да вземат мерки, защото да си изградят електронно банкиране е доста по-трудно от колкото да се справят с некомпетентността на " русото девойче " .

П.П. Ех да беше в Пловдив , щях да я взема за бизнессекретарка.

Коментар

• С признание на клиентите се сдобива Първа Инвестиционна Банка
                                http://money.ibox.bg/news/id_1412553756

Коментар

Working...
                                X