IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ТБ Първа инвестиционна банка (5F4 / FIB) - архив до 08.09.11

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Казвам ти фактите. Иначе в ПИБ - централа си движа тези неща. Не мисля, че трябва да се притесняваш за инвестицията си в ПИБ поне на този етап. А иначе мен ме пускат навсякъде въпреки селското ми излъчване.

Коментар

• Първоначално изпратено от Nikola
      Абе пробвай колко време ще ти излезне защото овърдрафта се взима от място което имам кредитна карта с 20 000 лв лимит. Сещай се сам. Явно процеса е много тромав.
      Коле, е те тука ме разби! Ако това е вярно, направо се замислям за инвестицията си (имам акции) и за нервите си (клиент съм). Това положение ми се струва абсолютно ненормално. Да не би нещо да си попаднал на някой от куците офиси ? Има такива и всички ги знаем кои са.... Аз на ОСА бая мислех да им задавам въпроси за тъпотията при обслужване, ама нещо ми се видяха много самоуверени и нагли тия от УС и реших да не правя скандали. Иначе имаше един колега акционер, който бая се заяде с тях. трябваше да дойдеш, и селяни пускаха ......

Едно ме утешава - след като ПИБ печели няколко пъти вече приза "банка на клиента", представяш ли си какво е по другите банки..... Ама то аз май съм прекалено взискателен...
      He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

Коментар

• Първоначално изпратено от INSIDER-A
        Коле, гъвкави са ПИБаджиите ;-) Пробвал съм ги
        Знам, именно заради това се поочудих. То това беше по-скоро трикче с valuation насоченост. Благодаря ви момчета за отговорите.

Коментар

• Коле, гъвкави са ПИБаджиите ;-) Пробвал съм ги
          МНЕНИЕТО МИ (в никакъв случай) НЕ Е ПРЕПОРЪКА ЗА ПОКУПКА ИЛИ ПРОДАЖБА НА ЦЕННИ КНИЖА

Коментар

• Първоначално изпратено от netware5
            Коле, зависи доколко си "познат" на банката.

Например аз за 500 лева овердрафт няма да чакам (най-много 24 часа чисто техническо време за да може да се подпишат съответните хора). Да, ама аз съм клиент на банката от 10 години, заплатата ми се получава там от 8 години, имал съм там ипотечен кредит (изплатен с рефинансиране от друга банка), имам 2 кредитни карти, и абсолютно ЧИСТО кредитно досие.

Ако обаче си бай Пешо от Долно нанагорнище, с адресна регистрация в София от три месеца, започнал работа като зидаро-мазач във "Виж ми окото" ООД със заплата ако щеш и 1000 лева.... можеш и повече от седмица да чакаш....
            Абе пробвай колко време ще ти излезне защото овърдрафта се взима от място което имам кредитна карта с 20 000 лв лимит. Сещай се сам. Явно процеса е много тромав. Кога сте ги вадили тези овърдрафти? 2007?

Коментар

• В ПИБ имам кредитна карта с по-голям овърдрафт. Одобрението дойде след 10 минути. Картата след 7 дни.

Никакви проблеми. За мен ПИБ е класи над другите в това отношение.
              (клиент съм на 5 банки и съм работил в 1)

Първоначално изпратено от netware5
              Коле, зависи доколко си "познат" на банката.

Например аз за 500 лева овердрафт няма да чакам (най-много 24 часа чисто техническо време за да може да се подпишат съответните хора). Да, ама аз съм клиент на банката от 10 години, заплатата ми се получава там от 8 години, имал съм там ипотечен кредит (изплатен с рефинансиране от друга банка), имам 2 кредитни карти, и абсолютно ЧИСТО кредитно досие.

Ако обаче си бай Пешо от Долно нанагорнище, с адресна регистрация в София от три месеца, започнал работа като зидаро-мазач във "Виж ми окото" ООД със заплата ако щеш и 1000 лева.... можеш и повече от седмица да чакаш....

Коментар

• Коле, зависи доколко си "познат" на банката.

He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

Коментар

• Първоначално изпратено от batko
                  Никола, максимум седмица при условие, че си внесъл всички документи! Може да те мотат много, ако случиш на хора!
                  В ПИБ се чака близо 3 седмици.....

Коментар

• Никола, максимум седмица при условие, че си внесъл всички документи! Може да те мотат много, ако случиш на хора!

Коментар

• Колко според вас е нормално да се чака одобрение по овърдафт от 500 лв?

Коментар

• Все пак по добре от 2-4%

Първоначално изпратено от ATILA
                        Мноооого щедри, тез банкери!

13.2% инфлация на годишна база.... Реално е по-висока....

И те имат добрината да ми вземат парите срещу обещание за лихва от 7.5%!

Не мерси!

Ще се пръсна от плюскане, пиене и к.рви! Но едма стотинка няма да им дам!

Това е моето становище!

Коментар

• ПИБ с 11 офиса в Албания до края на годината
                          07 Април 2008 | 11:31
                          Божидар Тодоров получи лиценз от Националната банка на Албания за поста главен изпълнителен директор на Първа инвестиционна банка-Албания. Божидар Тодоров работи от 12 години в банковия сектор, 7 от които в Първа инвестиционна банка, България.

ПИБ-Албания получи пълен банков лиценз през юни 2007 г. След получаването му финансовата институция откри три нови клона в градовете Фиер, Корча и Тирана. До края на тази година ще отворят врати още три офиса в Тирана, Берат и Шкодер. С тях общият брой на офисите на ПИБ-Албания ще стане 11.

ПИБ-Албания е дъщерно дружество на българската Първа инвестиционна банка. Банката предлага на своите клиенти банкови продукти и услуги, успешно реализирани от Първа инвестиционна банка в България и адаптирани към особеностите на албанския пазар.

Според стратегическия план за развитие, ПИБ Албания ще се фокусира върху кредитиране както на физически лица, така и на малки и средни предприятия. През годината банката ще стартира предлагането на нови продукти в сферата на депозитите, ипотечните кредити, както и на кредитни и дебитни карти.

Банката ще продължи да предлага широк пакет от финансови и консултантски услуги на български и на албански компании с бизнес в двете държави.

Коментар

• ssss, пословично е в този форум по когото се плюе да видим цените на акциите му скоропостижно нагоре.

Успех на акционерите тука!

Коментар

• Първоначално изпратено от Alee
                              "OББ Промоция: всички нови клиени открили срочен депозит в лева със срок 90 дни през периода 25 февруари - 31 май 2008 година получават лихва 7,50% на годишна база."

http://www.ubb.bg/Service.aspx?Servi...2&ServiceID=80

И ОББ ли ще фалира вече, та са пуснали такъв депозит? Само питам.
                              Хайде отговорете на човека де!
                              Извинете, забравих че тука се плюе единствено по ПИБ

Коментар

• Мноооого щедри, тез банкери!

13.2% инфлация на годишна база.... Реално е по-висока....

И те имат добрината да ми вземат парите срещу обещание за лихва от 7.5%!

Не мерси!

Ще се пръсна от плюскане, пиене и к.рви! Но едма стотинка няма да им дам!

Това е моето становище!

Коментар

Working...
                                X