Нивото във форума падна до невиждани дълбини. Мисля, че ми е време за бенефис.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ТБ Първа инвестиционна банка (5F4 / FIB) - архив до 08.09.11
Collapse
Заключена.
X
X
-
Anton Chigurh
-
Първоначално изпратено от netware5И като си помисля, че Императорът е влязъл в някакъв спор с него в темата за оптимизма..... Ех, Ваше Императорско Величество - не знаете с кой си имате работа...
А на бас, че ще си смени ника!
Хм... а Императора той някакъв гений ли се явява тук? Че като му чета и на него бисерите!
Коментар
-
Мисля че Julius е достоен да влезе във вечната класация на Инвестора заедно с оня пич с "двудневния тренд"Баси, оправи ми настроението за днес. И като си помисля, че Императорът е влязъл в някакъв спор с него в темата за оптимизма..... Ех, Ваше Императорско Величество - не знаете с кой си имате работа...
А на бас, че ще си смени ника!He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.
Коментар
-
Тук му е мястото на момчето: Бисери и вицове"The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko
Коментар
-
Anton Chigurh
Защо се занимавате с лудите? Развалихте темата.
Коментар
-
[/quote]"10милиарда евро външно кредитиране в банковия сектор,което 60% е отишло в поддържане на един огромен балон..........
не чети данните в БНБ,че банките са задлъжняли външно с 5,5 милиарда.тва не е верно-двойно повече са,защото голяма част от финансирането идва в бг във вид на депозити,които не се броят за заеми.тва нема да ви го кажат другаде-тайна е.
сети се ,че тези депозити са гарантирани от фонда за депозитите,който е 316 милиона евро........
сещаш ли се ква буря иде?чуждите банки не са толкоз тъпи,колкото си мислите-финансират си дъщерните дружества в бг ,като използват фонда и държавата като гаранция за инвестициите си. "
Асенчо, ти батковото си поредното кухо парче, което ръси мозък от Америка, и си мисли, че глупости написани от Америка звучат компетентно и достоверно.
Да разбираме ли, че чуждите банки-майки финансират дъщерните си дружества под формата на депозити, и тези депозити са гарантирани от фонда? Това ли е твоето твърдение паленце?
Едва ли някои те взема насериозно, освен двама трима наплашени и некомпетентни наивника.
Коментар
-
Първоначално изпратено от maximilianАсен е доста апокалиптичен, но това е най-тежкият възможен сценарии...надявам се да се размине...
Коментар
Коментар