IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ТБ Първа инвестиционна банка (5F4 / FIB) - архив до 08.09.11

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Нивото във форума падна до невиждани дълбини. Мисля, че ми е време за бенефис.

Коментар

• Първоначално изпратено от netware5
      И като си помисля, че Императорът е влязъл в някакъв спор с него в темата за оптимизма..... Ех, Ваше Императорско Величество - не знаете с кой си имате работа...

А на бас, че ще си смени ника!
      Не си познал... ако мислиш че заради някаква грешка... или пък че мнението на някой, който не ме познава има някаква стойност за мен!

Хм... а Императора той някакъв гений ли се явява тук? Че като му чета и на него бисерите!

Коментар

• Мисля че Julius е достоен да влезе във вечната класация на Инвестора заедно с оня пич с "двудневния тренд" Баси, оправи ми настроението за днес. И като си помисля, че Императорът е влязъл в някакъв спор с него в темата за оптимизма..... Ех, Ваше Императорско Величество - не знаете с кой си имате работа...

А на бас, че ще си смени ника!
        He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

Коментар

• Тук му е мястото на момчето: Бисери и вицове
          "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• Мдааа... липсва ми една иконка!

Коментар

• Е тука ако се зачетат малко от КФН-то могат да съберат бая пара от глоби, направо държавата ще си покрие дефицитът по текущата сметка

Ама ПИЧЪТ е упорит и продължава няма такъв цирк!!!!

Коментар

• ... на 31.03 си уволниха ЦЯЛОТО ръководство за действията му през 2007...

E това прости кърти.
                Браво бре Julius, ти си титан. Поклон пред теб.

Коментар

• Първоначално изпратено от Julius
                  ... на 31.03 си уволниха ЦЯЛОТО ръководство за действията му през 2007...
                  ???
                  He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

Коментар

• ...

Коментар

• Шеф на клон на ПИБ е шеф на БСП - донякъде има право Асенчо. Дано е само тук и случайно съвпадението..[/img]

Коментар

• Защо се занимавате с лудите? Развалихте темата.

Коментар

• [/quote]"10милиарда евро външно кредитиране в банковия сектор,което 60% е отишло в поддържане на един огромен балон..........
                          не чети данните в БНБ,че банките са задлъжняли външно с 5,5 милиарда.тва не е верно-двойно повече са,защото голяма част от финансирането идва в бг във вид на депозити,които не се броят за заеми.тва нема да ви го кажат другаде-тайна е.
                          сети се ,че тези депозити са гарантирани от фонда за депозитите,който е 316 милиона евро........
                          сещаш ли се ква буря иде?чуждите банки не са толкоз тъпи,колкото си мислите-финансират си дъщерните дружества в бг ,като използват фонда и държавата като гаранция за инвестициите си. "

Асенчо, ти батковото си поредното кухо парче, което ръси мозък от Америка, и си мисли, че глупости написани от Америка звучат компетентно и достоверно.
                          Да разбираме ли, че чуждите банки-майки финансират дъщерните си дружества под формата на депозити, и тези депозити са гарантирани от фонда? Това ли е твоето твърдение паленце?
                          Едва ли някои те взема насериозно, освен двама трима наплашени и некомпетентни наивника.

Коментар

• Тц .. в природата няма вакуум и дори и това, което той казва да се случи , а то е доста вероятно , просто ще ги замени друг. Това са готови клиенти и готов пазар. Та "армагедон" няма да има определено!

Фирмените ми сметки са в ПИБ, по мои си причини

Коментар

• Първоначално изпратено от maximilian
                              Асен е доста апокалиптичен, но това е най-тежкият възможен сценарии...надявам се да се размине...
                              estestveno ,che s tova "strelqne" ne moje da ne uluchi nikade, estestveno che moje da falira vsqka banka ,moje utre da ni napadnat i izvanzemni ili iran da ni tresnat s atomna bomba !!! No nie sme tuk i sega i dokato bankovata sistema izglejda mnogo stabilna tova koeto toi govori sa palni gluposti !

Коментар

• Асен е доста апокалиптичен, но това е най-тежкият възможен сценарии...надявам се да се размине...
                                Не е препоръка!

Коментар

Working...
                                X