Първоначално изпратено от tandem
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Еврохолд България АД (4EH / EUBG) - архив до 08.09.11
Collapse
Заключена.
X
X
-
Продадените акции за 5 минути надвишават среднодневния оборот по тази позиция и това не значително количество?
Във този напрегнат момент всяко действие трябва според мен трябва да се прецизира.
Немога да се съглася ама НИКОГА че ти ако искаш да купиш 30000 акции на определена цена няма да ме посъветстваш да изчакам а не да ги продавам ДЕМОНСТРАТИВНО през главата ти.
Това тук случилото се има и ще има според мен ЛОШО въздействие
НЕ е препоръка за покупка и продажба на акции.АЗ ИМАМ ама за какво ги....
Коментар
-
nevermind
pi4ove, vie komentirate, sqkash za purvi put nau4avate, 4e na borsa se turguva, t.e. kupuva i prodava!
napravo stavate za smqh!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от tandemПървоначално изпратено от korkХакинен,моля те потвърди,че това е клиент на Еврофинанс,а не е мажоритаря,защото явно хората тук си мислят,че мажоритаря е толкова глупав,че да разпродава!
Тук на мен пък друго ми е интресно,как хората си търсят повод да се панират.Не виждате ли какво става на пара бе хора,не можете ли да разграничите поведението на едни субекти и поведението на други.
Ако някой има дори и капка съмнение,че това количество от продадените на пазарна не е на клиент,а на мажоритаря,то направо да си продава акциите и да отива другаде да инвестира.
Би ли ми казал някой разумна причина,повтарям разумна,опсредник който управлява активи за над 500 милиона,да разпродава мижави количества на пазарна от акциете на мажоритарния си собственик?
tandem,моите уважения,но това количество въобще не може да се каже,че е сериозно и кой е казал,че намеренията му се разминават.Просто има хора които са притиснати по един или друг начин от различни обстоятелства и поради ликвидността на тази позиция,хората си продават акциите на добрите дружества,за да оправят проблемите с лошит такива.
Все пак,мисля,че това нещо което стана е доста добре,защото наистина мажоритаря,пощата и райфата ясно показаха,че под 5 лева е илюзия да пада Еврохолд.Който има неща над раменете си,ще разбере,който няма,няма да разбере
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex MasterА така... скарай им се на лигльовците... Приискало им се да пичелят... Ега ти и навлеците!
Поздрави !We have no money, therefor we shall have to think...
Коментар
-
Първоначално изпратено от BattleRoyalимам акции, не е препоръка за търговия, а е препоръка срещу лигавщиниСедерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от tandemМоите уважения ама тези клиенти все пак не продадоха една торба орехи ами много сериозно количество акции.Защо намеренията на мажоритаря се РАЗМИНАВАТ диаметрално с тези на явно един СЕРИОЗЕН КЛИЕНТ ей това не мога да разбера
За днес примерно прозаична причина е Захариев - къде е оловото къде е застраховането, но корелация понякога има
ПС за да не ги продадеш като пакет, също трябва да има основателна причина, нали
Коментар
-
Е що такава паника ? Метеорит ли пада какво ?!?!? Евро-финанс си имат клиенти и те понякога купуват респективно продават за тяхна сметка. Това че 108 е продал не значи че мажоритар продава. Това че 108 купува не значи че мажоритар купува. И въобще - 108 са дали клетва да крепят акцията или какво ?!?! Ако някой си е купил тук акции с надеждата че 108 ще идва на бял кон всеки път и ще харчи парите на инвестиралите в Еврохолд за да върви срещу пазара и да крепи акцията мисля е в заблуда. Надявам се тук да не стане като със Зърнени храни - да се набутаме да стабилизираме на някакви нива които пазара не приема и после да се леят сълзи щото вместо за смислени неща са дали пари да вървят срещу пазара. Акцията е достатъчно добра и може да поема удари както се видя и сега, няма нужда гола пехота (пари) срещу картечниците (пазара) заради идеята. 108 си знаят работата и много добре и финно подбутват когато трябва - това че имат големи клиенти освен да ни радва че генерират комисионни които са бъдещи печалби, няма какво да ни мъчи. И в крайна сметка - това детска градина ли е или борса ?!?! "Моля другарко 108 а пък те пак продадоха 30 Т на пазарна аааааа !!! Помагайтееее !!!"
Ай стегнете се малко - това си е най - добрия холдинг на БФБ какво повече искате ?!?!
Кат не ви изнася да ви подпират цените - ей ги банките с кеф ше ви земат парите за 5-7 % на година.
Аман от рев и сополи...
п.п. имам акции, не е препоръка за търговия, а е препоръка срещу лигавщиниWe have no money, therefor we shall have to think...
Коментар
-
Първоначално изпратено от tandemМоите уважения ама тези клиенти все пак не продадоха една торба орехи ами много сериозно количество акции.Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от the investorКобосите регистрирани през Еврофинанс, не се ли показват като кобоси?
А, че е ясно, че е бил клиент е така, ама все пак питам как Хакинен да го потвърди?
И аз мога да кажа,със 100% сигурност,мче продажбата е осъществена от клиент на Еврофинанс.
И тук е мястото да отправя адмирациите си към Еврофинанс и Еврохолд въобще,защото показват,че наистина е опрадано доверието което сме им гласували.Мисля,че са единици тези позиции,при които можем да набюдаваме такова действие от страна на мажоритаря.А пък не зная въобще такъв бид по друга някоя позиция да има в този момент.
А за Хакинен,просто помисли защо той може да го потвърди,и сам ще се досетиш
Коментар
-
Първоначално изпратено от korkПървоначално изпратено от korkАми сегааааа
Ясно ли е вече на всички кой купува и кой продава!!!
Ами този с тези 33Т дето ги изсипа сега да се замисли малко,защо не се обади на мажоритаря да си ги продаде на по-висока цена, като толкова спешно му трябваха пари.
Бида от 30Т е страхотен и ясно показва,че акцията няма да пада под 5 лева.
Това заедно с бида на пощата/още 10Т/ трябва да покаже на всички които чакат цена под 5 лева,че ще има да чакат мноооого дълго време,чак при евентуален сплит!
Коментар
-
Първоначално изпратено от korkХакинен,моля те потвърди,че това е клиент на Еврофинанс,а не е мажоритаря,защото явно хората тук си мислят,че мажоритаря е толкова глупав,че да разпродава!
Коментар
-
Първоначално изпратено от prodigalБоримечка, виж че пича се е изказал по всички ликвидни позиции тези два дена., като рефренът е: "нямам акции, искам да придобия, не е препоръка ..
карай да е само той
иначе другите кухи лейки като факушка, мони чейнджа и форекс калфата просто не им обръщам отдавна внимание ...
Коментар
Коментар