IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Еврохолд България АД (4EH / EUBG) - архив до 08.09.11

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• 15

Коментар

• 15

Коментар

• 12

Коментар

• nyakavi predpolozheniya za dekemvri 2007 ? EUBG ?

Коментар

• masa04, тихомълком събираме кеш за злоупотреби.

Коментар

• Какво замлъкнахте момчета и момичета. Няма нищо страншно.

Коментар

• Здравей Корк, радвам се, че си тука

Наистина е добра новина листването на Етропал. Друго си е пазара да си каже думата за стойността му.

Поздрави

П.С Някой знае ли повече за този ВЕЦ, не че е кой знае какво, но темата ме вълнува по-принцип.

Коментар

• КФН потвърди проспекта на Евролийз ауто
                  10.10.2007 16:20

Днес надзорът е потвърдил и проспект за вторично публично предлагане на облигации, издадени от Евролийз ауто АД. Емисията е в размер на 5 000 броя обикновени, обезпечени облигации с номинална стойност от 1000 евро всяка, с плаваща лихва в размер на 3-месечен EURIBOR+надбавка от 2,75% годишно, но не по-малко от 6%.

Плащанията са на всеки три месеца, а срокът на облигационния заем е 5 години като дата на издаване на емисията е 16 април 2007 г.

С дял от 53,34% в капитала на Евролийз Ауто АД е Еврохолд България АД, а с дял от 13,33% е Евроинс АД.

Коментар

• SAAB е на Генерал Моторс, а SAAB Aviation си е независима компания и не би трябвало да се очаква иначе стратегически мислещия мениджмънт на Холдинга да има нещо общо с тази новина!!!

Виж - ако успеят да продадат 500-600(AERO) SAAB-а 2008 ще е постижение!!

Първоначално изпратено от zfree
                    По Канал 1 чух нещо за Георги Първанов, шведския крал и евентуална покупка от България на изтребители Грипен (правят ги SAAB) - някой чувал ли е нещо за това? Възможно ли е, и би ли имал еврохолд нещо общо с това?

Не е препоръка, а въпрос ...

Коментар

• Първоначално изпратено от prodigal
                      През 2006 година са произвели 300 хиляди броя диализатори, а за 2007г. година ще произведат 1 милион .

За 2007г. година прогнозират ръст на приходите от 70% до над 17 милиона, което за мен е консервативно .

Май няма да е сух хляб

Както винаги prodigal, ,много точни наблюдения върху холдинга,и по точно върху този нешлифован диамант Етропал поздравления за което!

И за хляба си много прав,няма да е сух,по-скоро ми се струва,че и масло може да има,а защо не и хайвер

пс
                      имам странното чувство,че търговията днес тук ще е коренно различна от вчерашната(вероятно някой хора ще направят бързи калкулации за размера на презаписа при листването на Етропал и едва ли ще видят нещо по различно от това,как днешните ценови нива на акциите на ЕУБГ ще са като мираж след два месеца,може би ще си направят и бърза калкулация колко вече струва Формопласт,или Евроинс,или пък ей така ще им хрумне,че май е време за някоя новинка от холдинга),но все пак да видим какво ще отсъди цар пазар

послеписа ми си е лично мое мнение/съмнение/и нека не се счита за препоръка за покупка или продажба на акции.

Коментар

• Първоначално изпратено от НЕСТОР
                        A, Kork добре дошъл приятелю. Честно казано , беше скучно без твоите постинги, радвам се че отново ще участваш във форума.
                        Добре заварил приятелю Нестор.Благодаря за добрите думи!
                        Ами още не съм съвсем свободен,но се надявам тези дни да се поосвободя и тогава бих могъл да се включа по активно в дискусиите,засега се включвам само постфактум,но и това е нещо

А по въпроса за скуката,то е ясно,че позициите в които сме съакционери(особенно тази) не предполагат такава,по скоро обратното

Искренно ти желая успех!

Коментар

• Ще ги застрахова Евроинс и ще ги ремонтира Каргоекспрес.

Коментар

• По Канал 1 чух нещо за Георги Първанов, шведския крал и евентуална покупка от България на изтребители Грипен (правят ги SAAB) - някой чувал ли е нещо за това? Възможно ли е, и би ли имал еврохолд нещо общо с това?

Не е препоръка, а въпрос ...

Коментар

• Първоначално изпратено от чичо Личо
                              Позитива кешират днес.
                              И те май са се настроили вече за Трейса
                              Днес Карол продадоха около 13 000 акции на Еврохолд.

Коментар

• Първоначално изпратено от prodigal
                                През 2006 година са произвели 300 хиляди броя диализатори, а за 2007г. година ще произведат 1 милион .

За 2007г. година прогнозират ръст на приходите от 70% до над 17 милиона, което за мен е консервативно .

Май няма да е сух хляб
                                Че да съм рекъл, че е сух

Коментар

Working...
                                X