15
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Еврохолд България АД (4EH / EUBG) - архив до 08.09.11
Collapse
Заключена.
X
X
-
КФН потвърди проспекта на Евролийз ауто
10.10.2007 16:20
Днес надзорът е потвърдил и проспект за вторично публично предлагане на облигации, издадени от Евролийз ауто АД. Емисията е в размер на 5 000 броя обикновени, обезпечени облигации с номинална стойност от 1000 евро всяка, с плаваща лихва в размер на 3-месечен EURIBOR+надбавка от 2,75% годишно, но не по-малко от 6%.
Плащанията са на всеки три месеца, а срокът на облигационния заем е 5 години като дата на издаване на емисията е 16 април 2007 г.
С дял от 53,34% в капитала на Евролийз Ауто АД е Еврохолд България АД, а с дял от 13,33% е Евроинс АД.
Коментар
-
SAAB е на Генерал Моторс, а SAAB Aviation си е независима компания и не би трябвало да се очаква иначе стратегически мислещия мениджмънт на Холдинга да има нещо общо с тази новина!!!
Виж - ако успеят да продадат 500-600(AERO) SAAB-а 2008 ще е постижение!!
Първоначално изпратено от zfreeПо Канал 1 чух нещо за Георги Първанов, шведския крал и евентуална покупка от България на изтребители Грипен (правят ги SAAB) - някой чувал ли е нещо за това? Възможно ли е, и би ли имал еврохолд нещо общо с това?
Не е препоръка, а въпрос ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от prodigalПрез 2006 година са произвели 300 хиляди броя диализатори, а за 2007г. година ще произведат 1 милион
.
За 2007г. година прогнозират ръст на приходите от 70% до над 17 милиона, което за мен е консервативно.
Май няма да е сух хляб
Както винаги prodigal, ,много точни наблюдения върху холдинга,и по точно върху този нешлифован диамант Етропалпоздравления за което!
И за хляба си много прав,няма да е сух,по-скоро ми се струва,че и масло може да има,а защо не и хайвер
пс
имам странното чувство,че търговията днес тук ще е коренно различна от вчерашната(вероятно някой хора ще направят бързи калкулации за размера на презаписа при листването на Етропал и едва ли ще видят нещо по различно от това,как днешните ценови нива на акциите на ЕУБГ ще са като мираж след два месеца,може би ще си направят и бърза калкулация колко вече струва Формопласт,или Евроинс,или пък ей така ще им хрумне,че май е време за някоя новинка от холдинга),но все пак да видим какво ще отсъди цар пазар
послеписа ми си е лично мое мнение/съмнение/и нека не се счита за препоръка за покупка или продажба на акции.
Коментар
-
Първоначално изпратено от НЕСТОРA, Kork добре дошъл приятелю. Честно казано , беше скучно без твоите постинги, радвам се че отново ще участваш във форума.
Ами още не съм съвсем свободен,но се надявам тези дни да се поосвободя и тогава бих могъл да се включа по активно в дискусиите,засега се включвам само постфактум,но и това е нещо
А по въпроса за скуката,то е ясно,че позициите в които сме съакционери(особенно тази) не предполагат такава,по скоро обратното
Искренно ти желая успех!
Коментар
Коментар