If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Еврохолд България АД (4EH / EUBG) - архив до 08.09.11
В БФБ-София АД е постъпила следната информация от Еврохолд България АД-София /EUBG/:
На 08.10.2007 г. Етропал АД, част от Еврохолд България АД, внесе проспект за вторично публично предлагане на ценни книжа в КФН.
След регистрирането на емисията за търговия на БФБ, Еврохолд България АД възнамерява да намали участието си в Етропал чрез продажба на част от притежаваните от него акции, но при запазване на мажоритарното си участие в средносрочен план.
Привет на всички приятели съакционери в тази любима моя позиция.
Много неща са се случили докато отсъствах от форума,и ще ги коментирам скоро,но сега само да споделя,че правя малка "козметична" промяна в прогнозата си за цената на ЕУБГ към 31 януари 2008 година.Преди около 2 месеца бе 10 лева,сега вече е 13 лева.
успех колеги и нали знаете,тук най-доброто предстои!
нека горното не се счита за препоръка за покупко продажба на акции,то изразява само личното ми мнение и нищо повече
Moshito написа:
Ами като е въздух под налягане тоя еврохолд, ще продават я. Един приятел през април ми каза таргета не еврофинанс тук за края на годината 5 лева, а вие се забравихте бе
qvno ne sledih dobre koi kakvo e pisal cenata daje e po niska ot ochakvaniqta no vchko sas vremeto si
nee preporaka
Ами като е въздух под налягане тоя еврохолд, ще продават я. Един приятел през април ми каза таргета не еврофинанс тук за края на годината 5 лева, а вие се забравихте бе
твоя приятел има какво да учи
правата съм ги купувал по 1 стотинка и не мисля да продавам
Коментар