If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ama si и ти един мажоритар, не е за разправяне Хората са ти написали, че цената която очакват може и да е 4 лв. Ти какво искаш да пише, преди да е финализирана сделката ?
То и аз бих очаквал цена за апартамента си 5000 Евро на квадрат... Но очакванията са различни от реалността.
Мнението не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа.
Къде пише, че са купени за 4 лева??? Може и за 50 стотинки да съм ги взел...
А това, че още не съм ги взел е друга тема....
Ama si и ти един мажоритар, не е за разправяне Хората са ти написали, че цената която очакват може и да е 4 лв. Ти какво искаш да пише, преди да е финализирана сделката ?
Хубаво за еларг, но и там още не е приключило. А и има доста разлики. Първо това не е ликвидация, само някакъв договор за придобиване на неизвестна цена. Пуснаха информацията, вероятно за да се надуе с очакванията на прокопиев и никаква гаранция за цената, нито за оценката на бизнеса и т.н. Второ - при еларг цената беше 60 стинки, когато се реши за ликвидация. а до собствения капитал имаше 3 пъти и нещо. Тук от вече понапомпената цена има няма още 30% ...
То и при ЕЛАРГ имаше "невярващи", ама кво стана?
Не е препоръка.
Хубаво за еларг, но и там още не е приключило. А и има доста разлики. Първо това не е ликвидация, само някакъв договор за придобиване на неизвестна цена. Пуснаха информацията, вероятно за да се надуе с очакванията на прокопиев и никаква гаранция за цената, нито за оценката на бизнеса и т.н. Второ - при еларг цената беше 60 стинки, когато се реши за ликвидация. а до собствения капитал имаше 3 пъти и нещо. Тук от вече понапомпената цена има няма още 30% ...
Коментар