IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Софарма имоти АДСИЦ (SFI)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
    искаш да кажеш, че всички спекуланти сте се нахакали в някаква многогодишна "ракета" ли !?
    На БФБ няма спекуланти, още по-малко в СФИ! Тук пиъра/ бенчмарка и т.н. е депозита . На всеки въпрос отговаряш с въпрос и става смешен диалога ни поради твоята "хитрост"
    П.П. Не си вярвай толкова много, тов ще те погуби, а според мен вече те е погубило
    Last edited by 15%; 09.02.2016, 01:26.
    Пътека се прави камък по камък!

Коментар

• Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение
      Прецакано, надявам се да се заяждаш, а не да си толкова ограничено
      искаш да кажеш, че всички спекуланти сте се нахакали в някаква многогодишна "ракета" ли !?
      Не е препоръка... !!!
      "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
        Ако продадеш, то какво ще си купиш? Няма какво... не и на БФБ.
        няма как да вземеш алианц на бфб. следователно каквото и да си вземеш, все ще бутнеш софикс нагоре при тази умряла ликвидност, е защо да се буташ на шамарите на дакс тоггава !??
        Не е препоръка... !!!

Коментар

е тя и атера може да даде повече от лихвата, и дори и мцх - също
          Прецакано, надявам се да се заяждаш, а не да си толкова ограничено

Коментар

Без да имам каквито и да претенции, според мен лихви по депозити повече от 2-3% в следващите 5 год. не е реално да се очакват. Готов съм да се обзаложа, че СФИ ще предоставя в пъти по-голяма доходност през този период. Виж, ако искаш да станеш милионерка от борси е друг въпрос . Знаеш за лостовете, къси-дълги и т.н.
            е тя и атера може да даде повече от лихвата, и дори и мцх - също
            Не е препоръка... !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнение
              на колко очаквате увеличението тази година?
              4.7лв. предполагам

Коментар

• Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнение
                на колко очаквате увеличението тази година?
                Очаквам 4.88 до началото на юни и увеличение на 4.60
                Горното е докато зяпах звездите
                По въпроса за схемите...ясно,че всичко в което не участвам е гешефт и схема.
                А за тези,които имат тук, схемата е простичка:който играе-пИчели.
                Публиката има избор-може да дюдюка или да аплодира,и реакцията и не зависи от големината на портфейла,а може би от нивото на серотонин в кръвта и дали харесва лисицата на Екзюпери.
                Всеки има своя път,важно е да е в мир със себе си.

Продавах малко последната седмица,но все още имам доста - някой да не приеме числата на сериозно

Коментар

просто казано - не виждам особен смисъл в държането на хартиите - за мен вече ръста е (ИЗ)консумиран успешно - това би трябвало да радва притежателите на картони (а не да ги прави тъжни) - но уви - както знаем - човешката алчност е пословична - (the greed is eternal според Падре например - въпроса е хамлетовски - да продам или да не !!? А според мен - отговора е ясен - нищо не расте вечно - все някога идва времето за д-р КашЕ)))
                  Най-добре би било (и най разумно) да отговоря с "въпрос" - "докога мислите че ще растете" или нещо подобно (от рода "а дали няма позиции, които биха направили повече за същото време" !?!) ...Е разбира се - надеждата за профит остава в дивидента !! Ако това ви задоволява - всичко е наред !!!
                  Ако продадеш, то какво ще си купиш? Няма какво... не и на БФБ.
                  Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

да, дори недей да ламтиш изобщо!
                    Но... проблем - хората ламтят! Мечтаят, жадуват, Искат (още)! Имат тайни надежди (за повече от лихвата, и то след постоянен растеж от година и повече...)- разбира се - взъможно е, но докога! Един път стомна за вода, два пъти стомна и т.н. - според поговорката
                    Без да имам каквито и да претенции, според мен лихви по депозити повече от 2-3% в следващите 5 год. не е реално да се очакват. Готов съм да се обзаложа, че СФИ ще предоставя в пъти по-голяма доходност през този период. Виж, ако искаш да станеш милионерка от борси е друг въпрос . Знаеш за лостовете, къси-дълги и т.н.

Коментар

Най-просто казано - алчността е порок, недей да ламтиш за много
                      да, дори недей да ламтиш изобщо!
                      Но... проблем - хората ламтят! Мечтаят, жадуват, Искат (още)! Имат тайни надежди (за повече от лихвата, и то след постоянен растеж от година и повече...)- разбира се - взъможно е, но докога! Един път стомна за вода, два пъти стомна и т.н. - според поговорката
                      Не е препоръка... !!!

Коментар

просто казано - не виждам особен смисъл в държането на хартиите - за мен вече ръста е (ИЗ)консумиран успешно - това би трябвало да радва притежателите на картони (а не да ги прави тъжни) - но уви - както знаем - човешката алчност е пословична - (the greed is eternal според Падре например - въпроса е хамлетовски - да продам или да не !!? А според мен - отговора е ясен - нищо не расте вечно - все някога идва времето за д-р КашЕ)))
                        Най-добре би било (и най разумно) да отговоря с "въпрос" - "докога мислите че ще растете" или нещо подобно (от рода "а дали няма позиции, които биха направили повече за същото време" !?!) ...Е разбира се - надеждата за профит остава в дивидента !! Ако това ви задоволява - всичко е наред !!!
                        Най-просто казано - алчността е порок, недей да ламтиш за много
                        Когато депозитите са на равнище от 1%, то доходност от 5-7% е прилична. Да дам и пример: някой е блъскал цял живот и е спестил 600 000 лв. Същия човек е вкарал тези пари на депозит за 1% лихва и разчита да живее с лихвите. Тогава аз си задавам въпроса дали е по-лесно да изкараш 600 000 лв. или да изкараш 100 000 и да взимаш 6% лихва? Според теб кое е по-лесно?

Коментар

Виждам че си на градус, но все пак ми е любопитно дали наистина смяташ СФИ за схема или просто "имаш зъб" на "Чичото" и плюеш наред?
                          Не е препоръка... !!!

Коментар

казваш. че много добре хакционерите изплащате чичовитъе схеми - нямам против- надявам се да изплатите колкото може по-бързо, но същевременно - това което е по-важно - надявам се (макар че се съмнявам) чичето да не измисли нови инвестиционни схеми (и забележете, че го казвам за ваше "добро" )
                            Виждам че си на градус, но все пак ми е любопитно дали наистина смяташ СФИ за схема или просто "имаш зъб" на "Чичото" и плюеш наред?

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
                              кредита бе 37млн, а декември 2015 вече гледам 30млн(по спомен), като нищо края на 2016 ще наближим 24-5 млн. Не виждам никаква схема - всичко е ясно, работещо и видимо! Още 3-4години и кредита ще е смешен , а цените на увеличението с нищо не ощетяват влезлите по-рано!
                              Поздрави - имам малко!
                              казваш. че много добре хакционерите изплащате чичовитъе схеми - нямам против- надявам се да изплатите колкото може по-бързо, но същевременно - това което е по-важно - надявам се (макар че се съмнявам) чичето да не измисли нови инвестиционни схеми (и забележете, че го казвам за ваше "добро" )
                              Не е препоръка... !!!

Коментар

• Щеше дa е схемa или можеше дa си помислиш зa тaкaвa в случaй, че те зaдължaвaт дa оползотворявaч прaвaтa, тоест дa си похaрчиш дивидентa. В моментa единствено ти дaвaт възможност или дa ги зaпишеш или дa си вземеш дивидентa и сa си остaнеш със същия брой aкции в мaлко по-голям "бaсейн".

Коментар

Working...
                                X