IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Софарма имоти АДСИЦ (SFI)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
    кредита бе 37млн, а декември 2015 вече гледам 30млн(по спомен), като нищо края на 2016 ще наближим 24-5 млн. Не виждам никаква схема - всичко е ясно, работещо и видимо! Още 3-4години и кредита ще е смешен , а цените на увеличението с нищо не ощетяват влезлите по-рано!
    Поздрави - имам малко!
    и аз малко имам
    но ако виждах схема - нямаше да влизам
    каква е схемата ако можеш да обясниш с цифри!!!
    или по-добре не се хаби....

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
      всяка година ви вземат дивидента за хартии. Според булсон - попаднали сте в инвестиционната схема. Не виждам за какво се чудите
      кредита бе 37млн, а декември 2015 вече гледам 30млн(по спомен), като нищо края на 2016 ще наближим 24-5 млн. Не виждам никаква схема - всичко е ясно, работещо и видимо! Още 3-4години и кредита ще е смешен , а цените на увеличението с нищо не ощетяват влезлите по-рано!
      Поздрави - имам малко!

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
        всяка година ви вземат дивидента за хартии. Според булсон - попаднали сте в инвестиционната схема. Не виждам за какво се чудите
        Много ме кефиш.
        Ще ти подаря няколко акции от тези

Коментар

• Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнение
          на колко очаквате увеличението тази година?
          Питате се дали да излизате ли вече от схемата !? - рано или късно и този въпрос щеше да изникне !!! )))))))
          Не е препоръка... !!!
          "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• на колко очаквате увеличението тази година?
            destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby

Коментар

по мои спомени целта ти беше 10% на година, нали?

пп, благодаря orchis
              много полезни таблици и данин даваш, чета ги с интерес
              нямам цел за доходността, целта ми е да купувам активи, които по мое виждане са добри и перспективни

Коментар

• Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнение
                Тук беше ясно, че след всички промени в бизнеса и напълването на обектите с клиенти акцията щеше да поскъпне. Видя се размера на дивидента.
                Полето на сигурност тук беше прекалено голямо и нямаше нужда от тъник сметки кое, как и кога. По принцип тези тънки сметки не излизат точни и няма нужда да се правят.
                Купуваш и прибираш дивидента, бизнеса е констуиран точно.
                За мен доходите от акцията са отлични, надвишаващи моите очаквания и изисквания.
                по мои спомени целта ти беше 10% на година, нали?

пп, благодаря orchis
                destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby

Коментар

...
                  Поздравления за усилията. Полезно четиво.

Коментар

• Тук беше ясно, че след всички промени в бизнеса и напълването на обектите с клиенти акцията щеше да поскъпне. Видя се размера на дивидента.
                    Полето на сигурност тук беше прекалено голямо и нямаше нужда от тъник сметки кое, как и кога. По принцип тези тънки сметки не излизат точни и няма нужда да се правят.
                    Купуваш и прибираш дивидента, бизнеса е констуиран точно.
                    За мен доходите от акцията са отлични, надвишаващи моите очаквания и изисквания.

Коментар

• Такам направих малко сметки отностно цените на увеличението на капитала, дивидента и движението на цените около някои събития и достигнах до интересни резултати:

-цените са в лев на акция
                      -взети са най-високите цени от търговските сесии
                      -дивидентът за 2016 може да се промени
                      -2014, проспект отказан и цена на увеличение променена на 2.87
                      -първият ден без дивидент през 2013 би трябвало да е 6 юли, но съм взел 4 юли защото тогава е регистриран спада
                      -може да съм допуснал грешки
                      -не е препоръка за попупко-продажба на ценни книжа

лично за мен изводите са следните за последните три години:
                      -цената на увеличението е сравнително близо до нивата около седмица и месец преди обявяването, -14 до +16 стотинки последните три години
                      -цената на увеличението+дивидента е редовно по-висока от цената преди обявяването на увеличението, до +8 до +43 стотинки, т.е. не е добре да се продава в периода между деня, в който стане ясна цената на увеличението и деня, до който се начислява дивидент. това е защото след правото на дивидент, цената близо до тази на увеличението
                      -може в дните без право на дивидент да има възможност за правене на малко пари заради разликата с цената на увеличение на капитала, до +7 стотинки в първия ден,което си е пак 1.5% при текущите цени това си е колкото годишен депозит

Коментар

• Абе Бръзият мишок си е бая скъпичък веч - манете вий.

При Имотаджийското дори 5-5.2 кинта ще е адекватна цена.
                        Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

забелязвам интересна зависимост - като BullsonBSE плюе по някоя компания, акциите и започват да се качват

иначе май съм го виждал само в темата на цкб да казва добри думи
                          Той хвърля камъни само по хубавите дружества, а яловите го кефят!

Коментар

забелязвам интересна зависимост - като BullsonBSE плюе по някоя компания, акциите и започват да се качват

иначе май съм го виждал само в темата на цкб да казва добри думи

Коментар

• Първоначално изпратено от BullsonBSE Разгледай мнение
                              Не ти ли стига дето извози толкова народ в АТЕРА и Трейдинга, ами и в СФИ сега и Спийди
                              какво съм направил???????????
                              в Адванса имам 1 акция и никога съм нямал повече
                              в Софарма трейдинг никога не съм продавал

Коментар

• Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
                                Винаги си избирам нива за вход и изход
                                Изходът на 5лв ли е?

Коментар

Working...
                                X