IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Софарма имоти АДСИЦ (SFI)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнение
    тази година пък ми е интересно колко ще е цената след като качат новите акции на платформите

моята прогноза е за цена под 4 лв. ................... не е препоръка...
    ми супер
    там дивидентната ще е такава че ще се изкефя
    не е препоръка
    имам

Коментар

• Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнение

тази година пък интересното е, че

тази година пък ми е интересно колко ще е цената след като качат новите акции на платформите

моята прогноза е за цена под 4 лв. ................... не е препоръка...

Коментар

• Gooooooooo Towers.

Коментар

цветовете не са съвсем същите

пп мисля, че 2015 се изсилиха, по-скоро трябваше на 3.70

тази година пък интересното е, че имаше голямо раздвижване между 1 месец и 1 седмица преди уведомлението - цели 30 стотинки, преди е било до 10

- Винаги съм търсил баланса , не съм се страхувал първи да атакувам щом целта е открита !
          За мен пък тази година ми е "изсилващата" , верно че на този гладен и свит пазар, кога му покажеш харна стока тълпата губи ориентация , но всеки с отговорностите си!
          СД го чухме и видяхме, ще дочакаме и КФН да се произнесе. За мен окопа е готов

Коментар

• Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение
            Много ми станаха задълженията към теб - само с благодарности няма да се размина
            цветовете не са съвсем същите

пп мисля, че 2015 се изсилиха, по-скоро трябваше на 3.70

тази година пък интересното е, че имаше голямо раздвижване между 1 месец и 1 седмица преди уведомлението - цели 30 стотинки, преди е било до 10

Last edited by Black and white cat-foot; 25.04.2016, 17:53.
            destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby

Коментар

да де но аз говоря за excel файла нищо де, ако на някой му се заминава може да попълни един наново

Много ми станаха задълженията към теб - само с благодарности няма да се размина

Коментар

• Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение
                -Върни се ~ на 11стр. назад - 30.03.2016, 11:38 и си в таблицата си !
                да де но аз говоря за excel файла нищо де, ако на някой му се заминава може да попълни един наново
                destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby

Коментар

така е, тънките сметки могат да струват скъпо.

пп. не мога да намеря таблицата къде съм я сейвнал да я допълня

-Върни се ~ на 11стр. назад - 30.03.2016, 11:38 и си в таблицата си !

Коментар

ще ти я пратя довечера

Коментар

• Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнение
                      Все си мисля, че ако се съсредоточавам върху стотинките, ще изпусна много по-големи неща. Тук не стана ли така, че много сметки се правят за едно увеличение. Какво толкова му смятате?

Коментар

• Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнение
                        Все си мисля, че ако се съсредоточавам върху стотинките, ще изпусна много по-големи неща. Тук не стана ли така, че много сметки се правят за едно увеличение. Какво толкова му смятате?
                        Е тук вече не съм съгласен с теб!
                        Аз все си мисля, че винаги трябва да се смята (и то много добре), когато става въпрос за пари.

Коментар

• Все си мисля, че ако се съсредоточавам върху стотинките, ще изпусна много по-големи неща. Тук не стана ли така, че много сметки се правят за едно увеличение. Какво толкова му смятате?

Коментар

• Хахааа, стресирахте ли се ?

Van Basten, - Записал съм го - "изказвам мнение" без препоръки, защо търсиш препоръки/аргументи/. Аз отговарям само за собствените си действия и често ги показвам, за да не будят съмнения и раздумки.
                            - Бях от първите които пълниха с цената на горе и предвидих пътя до петицата от 2,40/70 - просто твоите аргументи /EBITDA/ бяха в разгръщане и подем, а сега са точно в линията на пазара/ - /!
                            2.) При нива на годишни дивиденти от около 0,30 лв./акция, ; - И задължителна перспектива поне още 7-8год. с прилагане на същите "техничарски" увеличения на капитал за набиране на средства за да се изплащат задълженията. С две думи , нямаме разширение на бизнеса и засега тъпчем на място.
                            - Не / Пандата Ви беше направил една разбивка/, дълга си е над 2лв./акц.и той не спада всяка година прогресивно!. Заетостта е усвоена, а разходите по поддръжка+амортизация и те ще си казват думата прогресивно.

Това с "Ако мога да направя аналогия с IPO-то на ЦСКА," - няма да го коментирам, защото от самото начало и тук бе казано, а аз го споделям напълно ;- си е Публична НАБИРАТЕЛНА сметка за помощ !

-oslo- "КФН няма отношение към цената ако е над балансовата, ако искат и милион да я сложат, това си е тяхна работа
                            все едно нямаше увеличения на Доверие, банките, или Евроинс над пазарна "

Те са регулаторния орган - там се одобряват предложенията!

- Моето мнение/оценка/ по горе не е определяща, а лична ! Следователно не е и препоръка за споделяне !

Коментар

• Първоначално изпратено от Felbuzz Разгледай мнение
                              мене ми стана интересно защо ще набират с милион повече от плащанията по главницата в размер на 4.5 милиона и предполагам е или постепенно да се изчистят задълженията към свързани лица или да предплащат заема
                              остава да не се изчистят задълженията към свързани, а те да опростят...
                              знаеш че в последните години свързани лица финансираха недостига
                              може би чрез авансово плащане на наеми, или не са си взимали дивидентите, точно в момента не може да кажа как
                              така че всичко е в рамките на преизпълнението
                              само не мога да оценя случая с Пикадили, но той е компенсиран от по-ниските лихви, поради отрицателния Юрибор, предполагам
                              абе со фар со гуд според мен
                              но да кажа че имам акции и не е препоръка
                              Last edited by oslo; 23.04.2016, 19:31.

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
                                +++
                                E браво - поздравления инта !!! Иска ми се да виждаме още повече адекватни мнения, съобразени с реалността, а не само ъпове от типа в множеството "тук ми е пенсията", "всеки свободен кеш ще набия тук понеже си нямам хал хабер какво друго да направя" и т.н/ Поздравления за инта !!! Но да не забряваме, че чичата, с елана си сервилничат !!! а елана и кфн също и какво излиза - ще видим накрая Дано кфн са адекватни и да умеят да пресмятат, защото безкрайно растяща капитализация не същесвува, още повече ако е базирана на сравнително константна във времето вече печалба (евентуално модифицирана с инфлацията) и т.н
                                .
                                -1
                                мнението на Инта е ....

Коментар

Working...
                                X