IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Софарма имоти АДСИЦ (SFI)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Ей много по поддържате това балонче
    Bulls on BSE

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
      ... сборището?
      ???
      Къдье ва ?
      Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Добре дошъл, драги - ще пъкнеш ли на сборището?
        Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Вече съм един от вас От няколко години не бях купувал АДСИЦ, но реших да вкарам някой лев тук. Пък и дивидентната доходност не е лоша

Мнението не е препоръка за търговия.

Коментар

• Първоначално изпратено от RAFAL Разгледай мнение
            Благодаря Ви приятели - само здраве, спокойствие и много успехи желая на вас и хората около Вас
            Честит рожден ден
            destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby

Коментар

• Благодаря Ви приятели - само здраве, спокойствие и много успехи желая на вас и хората около Вас

Коментар

• Честит Рожден ден и от мен на Рафал.

А вчера - да - единствените неща на зелено на пазарите бяха Софарма Имоти и Русия.

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
                  какво става- пазара пада, а тук не мърдаме?
                  на къде искаш да мърдаш?

Коментар

• Честит рожден деееннн!!!!!!!!!

Коментар

• какво става- пазара пада, а тук не мърдаме?

п.п. ЧРД на Рафал. Да си жив и здрав!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от BullsonBSE Разгледай мнение
                        Днес може и да я надуят тази акция. ДФ продават ЦКБ и купуват тук по малко.
                        Дали ще има кой да им се върже
                        Мнда.
                        С илядоидвеста лЕ, яко влизат ...
                        Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Първоначално изпратено от BullsonBSE Разгледай мнение
                          Днес може и да я надуят тази акция. ДФ продават ЦКБ и купуват тук по малко.

Това го разбрахме и ДА, може и да поскъпне! Ще го имаме предвид!

Коментар

• Днес може и да я надуят тази акция. ДФ продават ЦКБ и купуват тук по малко.
                            Bulls on BSE

Коментар

• Много е хубава, но не си падам по sinful investing
                              destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby

Коментар

• Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнение
                                Е сметките тогава са си били за тогава. Ако не греша, за Q1 2013, 14 и 15 печалбата е 0.9млн, 1.3млн и 1.6млн т.е. оценката в момента е много по-различна в сравнение с преди две години
                                Естествено - но и предвиждането важно е.

В моментът Имотаджийското ми е петата по могъщество `артия - след Трейдингът, Атерата, Жабокът и Жабешкото облизвация.

Апропо - замисляте ли се, че жабешките акции и облизвации са де факто частни валути, обезпечени със злато - нещо уникално поне за нашият пазар?

Коментар

Working...
                                X