IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Софарма имоти АДСИЦ (SFI)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
    Не става въпрос за големина, но за сгодност.

Не е извратено да инвестираш и другаде - ти защо не сториш това? Не е ного разумно всичко да туряш тук - в държава управлявана от Картофоглавият.
    Той тури навън, ама и на него му го туриха

Тонка, сега да не ми се ядосаш

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
      щом си преценил, че си твърде голям за бфб и че навън може да удвоиш ти желая успех в новото начинание!
      Не става въпрос за големина, но за сгодност.

Не е извратено да инвестираш и другаде - ти защо не сториш това? Не е ного разумно всичко да туряш тук - в държава управлявана от Картофоглавият.
      Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

Мислиш, че това дори не е било началото? Ами че то ако си прав, какво ще стане? - Пръвата си инвестиция навън (в Allianz) направих при дивидентна доходност по-добра от тази в Трейдингът.
        Ако ти се окажеш прав - и стане спад ного по-голям от тоя досега - не се учудвай, ако догодина цифричката на табелката ми за гласуване в Трейдингът е с едно "1" по-малко.
        щом си преценил, че си твърде голям за бфб и че навън може да удвоиш ти желая успех в новото начинание!

Коментар

ох миличкия, чакай чакай - той спада на запад още не е почнал!!!
          Мислиш, че това дори не е било началото? Ами че то ако си прав, какво ще стане? - Пръвата си инвестиция навън (в Allianz) направих при дивидентна доходност по-добра от тази в Трейдингът.
          Ако ти се окажеш прав - и стане спад ного по-голям от тоя досега - не се учудвай, ако догодина цифричката на табелката ми за гласуване в Трейдингът е с едно "1" по-малко.

Коментар

• Първоначално изпратено от BullsonBSE Разгледай мнение
            Как е балончето? Надувате ли Номер две сте засега, само Спийди ви води
            Много лошо ще се падне тук, просто е неизбежно.
            Не е вярно.

Мишокът - 1.05 кинта дивидент - цена на акция - около 36 кинта.

Имотаджийското: дивидент 27 стинки - 4.10 кинта цена.

Ако сравняваме повърхностно, Имотаджийското трябваше да струва точно 9 кинта. Колко процента дивидентна доходност сега: около 6.5% нали?

Небалон - все още.

Коментар

• А дивидента догодина зависи само от това какво увеличение ще има на капитала със записване на каса на нови акции, иначе нали знаете, че секва работата?
              Bulls on BSE

Коментар

• Как е балончето? Надувате ли Номер две сте засега, само Спийди ви води
                Много лошо ще се падне тук, просто е неизбежно.
                Bulls on BSE

Коментар

• Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнение
                  дано дано, не бих отказал и това
                  Май вече стигнах 20% днес след като СФИ се върна на 4.10
                  destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby

Коментар

• Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнение
                    Портфейлът ми е малък, на мен 20% ми стигат
                    дано дано, не бих отказал и това

Коментар

• Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнение
                      при цена 4лв дивидента през следващите години ще бъде 6,5-7,5%
                      ако цената се покачи - ще го мисля тогава
                      нали знаете, че не гоня небесата - 9-12% на година ми стигат вече
                      то каквото беше - беше
                      Портфейлът ми е малък, на мен 20% ми стигат
                      destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby

Коментар

Бе мани го Софиксът - той не е мерило.
                        Апропо - от настоящата световна борсова криза, ние сигурно бяхме най-малко ударени.
                        ох миличкия, чакай чакай - той спада на запад още не е почнал!!!

Коментар

няма нужда от коментар!

Бе мани го Софиксът - той не е мерило.
                          Апропо - от настоящата световна борсова криза, ние сигурно бяхме най-малко ударени.

Коментар

• Първоначално изпратено от Felbuzz Разгледай мнение
                            тигър, цаца, някакво животно е не чакай всеки ден, мързи ме, ако се накумя ще пусна нещо, пусни ти каквото направи ония ден, нали смята
                            е сега- не се бъзикай със старото!
                            аз не съм стажувал в Елана и ПФБК.
                            Аз казвам Таргет 80стинки/всичко под 50ст е супер промоция - тва е!
                            Догодина дивидент 0,022лв, 2017 3-4ст, 2018 ПОВЕЧЕ!!!

Коментар

ей браво бе! Ти голям тигър ще излезеш!!!
                              Какво ги мислиш наемите - слагай минимума(за всеки случай) 8Евро/квадрат при 75% заетост.
                              Айде моля те всеки ден проверявам за труда ти - може и на лични!
                              Поздрави!
                              тигър, цаца, някакво животно е не чакай всеки ден, мързи ме, ако се накумя ще пусна нещо, пусни ти каквото направи ония ден, нали смята

Коментар

• при цена 4лв дивидента през следващите години ще бъде 6,5-7,5%
                                ако цената се покачи - ще го мисля тогава
                                нали знаете, че не гоня небесата - 9-12% на година ми стигат вече
                                то каквото беше - беше

Коментар

Working...
                                X