IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Софарма имоти АДСИЦ (SFI)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнение
    първите печелят!

Коментар

• http://www.capital.bg/biznes/imoti/2..._za_22_mln_lv/

за информация

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
        и това е загуба на време, въпреки че сега агитката тук се насъбра
        за теб може да е
        за други да не е

Коментар

т.н. избушеняци може и да направят повече, но лично аз няма как там да сложа повечко парички
          някои колеги - може би
          и това е загуба на време, въпреки че сега агитката тук се насъбра
          Не е препоръка... !!!
          "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
            30% за 3 години според мен не е перспектива. 10% на година (я има - я не) Мисля че батешките избушеняци може да направят по-голям отскок от дъното... но пък са си избушеняци.
            т.н. избушеняци може и да направят повече, но лично аз няма как там да сложа повечко парички
            някои колеги - може би

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
              мда, тук улисани от ръстовете на земеделската земя и имотната криза май последните 5-6 години позабравихме че и НИ могат да поскъпват и наемите също!
              Един ръст на наемите на офиси клас А в следващите 3-5години с едни 20-30% може да подобри значително сметките тук
              30% за 3 години според мен не е перспектива. 10% на година (я има - я не) Мисля че батешките избушеняци може да направят по-голям отскок от дъното... но пък са си избушеняци.
              Не е препоръка... !!!
              "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

мисля че грешиш , в статията на Капитл са изброени затварящите, не видях "Лъчезар Станчев".
                Кои магазини затварят

- Коста Лулчев, София
                - Редута, София
                - Костенски водопад, София
                - Рикардо Викарини, София
                - Изгрев, София
                - Антон Чехов, София
                - Кораб планина, София
                - Козяк, София
                - Методи Андонов, София
                - Стоян Чомаков, София
                - Сити парк, София
                - Христо Белчев, София
                - НДК, София
                - Патриарх Евтимий, София
                - Солунска, София
                - Стрелбище, София
                - Чаталджа, Варна
                - Ян Палах, Варна
                - Владиславово, Варна
                - Велико Търново
                - Бургас
                destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby

Коментар

• Първоначално изпратено от Blackhat Разгледай мнение
                  Пикадилито май хлопва кепенци ?
                  мисля че грешиш , в статията на Капитл са изброени затварящите, не видях "Лъчезар Станчев".

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
                    Ти може би ( умий си очите ), ама другарчетата ти ....
                    Няма нужда от коментари - само 2 думички са достатъчни- агрофинанс и еларг.
                    Всеки прави инвестиционни грешки - по-добре от "инвестиции" в кухи свръзани дружества. Според теб, ако ПОД Алианц е имал 1% инвестирани активи в Еларгът (надали са били повече) с колко точно са ощетени осигуряваните лица?

Бе що не си направим тема за Allianz - а оспамваме Имотаджийското тема?
                    Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
                      Ного сме си готини.
                      Ти може би ( умий си очите ), ама другарчетата ти ....
                      Няма нужда от коментари - само 2 думички са достатъчни- агрофинанс и еларг.

Коментар

• Пикадилито май хлопва кепенци ?

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
                          Tолкова по зле за немците, аз не бих си ги купил гледайки нивото на бг братчедите...
                          Ного сме си готини.

Коментар

• Хм, дали ще се вдигнат наемите - при положение, че има сериозно мутрозапушване на пазарът на офисимоти?
                            Софарма става все по-могъща - това е вярно, ама нали си има и земеделска земя (след вливането на Севтополисът) - където се сеят бабешки зъби?

Коментар

мда, тук улисани от ръстовете на земеделската земя и имотната криза май последните 5-6 години позабравихме че и НИ могат да поскъпват и наемите също!
                              Един ръст на наемите на офиси клас А в следващите 3-5години с едни 20-30% може да подобри значително сметките тук
                              да, това и чакам
                              отиваме там, където има перспектива

Коментар

На темата - Софарма имоти ще се превърне в очите на много инвеститори като компания с добро бъдеще. Има резерви и то не малки във всичко, включително и в приходите.

Коментар

Working...
                                X