Първоначално изпратено от fortiss
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Софарма имоти АДСИЦ (SFI)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеи това е загуба на време, въпреки че сега агитката тук се насъбра
за други да не е
Коментар
-
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнениет.н. избушеняци може и да направят повече, но лично аз няма как там да сложа повечко парички
някои колеги - може биНе е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение30% за 3 години според мен не е перспектива. 10% на година (я има - я не) Мисля че батешките избушеняци може да направят по-голям отскок от дъното... но пък са си избушеняци.
някои колеги - може би
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениемда, тук улисани от ръстовете на земеделската земя и имотната криза май последните 5-6 години позабравихме че и НИ могат да поскъпват и наемите също!
Един ръст на наемите на офиси клас А в следващите 3-5години с едни 20-30% може да подобри значително сметките тукНе е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениемисля че грешиш, в статията на Капитл са изброени затварящите, не видях "Лъчезар Станчев".
- Коста Лулчев, София
- Редута, София
- Костенски водопад, София
- Рикардо Викарини, София
- Изгрев, София
- Антон Чехов, София
- Кораб планина, София
- Козяк, София
- Методи Андонов, София
- Стоян Чомаков, София
- Сити парк, София
- Христо Белчев, София
- НДК, София
- Патриарх Евтимий, София
- Солунска, София
- Стрелбище, София
- Чаталджа, Варна
- Ян Палах, Варна
- Владиславово, Варна
- Велико Търново
- Бургасdestroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
Коментар
-
Първоначално изпратено от Blackhat Разгледай мнениеПикадилито май хлопва кепенци ?, в статията на Капитл са изброени затварящите, не видях "Лъчезар Станчев".
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеТи може би ( умий си очите), ама другарчетата ти ....
Няма нужда от коментари - само 2 думички са достатъчни- агрофинанс и еларг.
Бе що не си направим тема за Allianz - а оспамваме Имотаджийското тема?Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеНого сме си готини.), ама другарчетата ти ....
Няма нужда от коментари - само 2 думички са достатъчни- агрофинанс и еларг.
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеTолкова по зле за немците, аз не бих си ги купил гледайки нивото на бг братчедите...Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Хм, дали ще се вдигнат наемите - при положение, че има сериозно мутрозапушване на пазарът на офисимоти?
Софарма става все по-могъща - това е вярно, ама нали си има и земеделска земя (след вливането на Севтополисът) - където се сеят бабешки зъби?Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениемда, тук улисани от ръстовете на земеделската земя и имотната криза май последните 5-6 години позабравихме че и НИ могат да поскъпват и наемите също!
Един ръст на наемите на офиси клас А в следващите 3-5години с едни 20-30% може да подобри значително сметките тук
отиваме там, където има перспектива
Коментар
-
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнениеНа темата - Софарма имоти ще се превърне в очите на много инвеститори като компания с добро бъдеще. Има резерви и то не малки във всичко, включително и в приходите.
Един ръст на наемите на офиси клас А в следващите 3-5години с едни 20-30% може да подобри значително сметките тук
Коментар
Коментар