If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Корпорация за технологии и иновации Съединение (5T3 / KRS)
Вие си говорете, ама май май Популярна каса 95 ни е хвърлила око
12 Февруари 2008 11:02 брой 100 цена 4.302 купува COB продава 184
Ей таз сделчица. Аз не видях кога се въведоха 100-те бройки та те. Пък и не продадоха ведвага на другите на 4.301 та са ми ясни ))
Както и да е тоз консолидиран започва да ми става все по интересен пък и незабравяйте, че ИП "Популярна каса 95" е друго дъщерно дружество на корпорацията и кой по добре от тях ще знае дали си струваме ))
Времето ще покаже.
Не е препоръка.
Аладинчо да не стане като ЗММ - Пазарджик да продаваш на ниското пак.
Ооо там съм на печалба около 20%.
Аладинчо знае повече отколкото казва за тук ще си седи в лошата Корпорация
Ей таз сделчица. Аз не видях кога се въведоха 100-те бройки та те. Пък и не продадоха ведвага на другите на 4.301 та са ми ясни ))
Както и да е тоз консолидиран започва да ми става все по интересен пък и незабравяйте, че ИП "Популярна каса 95" е друго дъщерно дружество на корпорацията и кой по добре от тях ще знае дали си струваме ))
Времето ще покаже.
Не е препоръка.
Аладинчо да не стане като ЗММ - Пазарджик да продаваш на ниското пак.
НЕД-ко цената като я гледам и на туй КРС са поду и ша каже бумммммм мисла си аз.А ти ако си се нахапал на 4 лв донахапи се и на 5 има кой да продава.Много продаачи искат да се оттърват виждам азМа да знаеш туй не е препоръка.
Коментар