IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Корпорация за технологии и иновации Съединение (5T3 / KRS)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Ташунко със сапа
    Никой не пише за мършавото КРС
    Така е така е засега КРС-то е мършаво. Но с добро хранене тукувиж понадебелее

Междодругото след вторник си дадох сметка, че тоя пазар е все още много слаб а и инвеститорите са яко плашливи
    Затова и стратегията се промени. Аз исках аламинут ама уви аламинут явно не става. Сега целите са по 10 ст на ден. Бавно но славно. Явно бързата работа стана срам за мойстора.

Ох как само искам тоз консолидиран да излезе преждевременно.

Успех

Не е препоръка.
    Не е препоръка.

Коментар

• Никой не пише за мършавото КРС

Коментар

• Какво още го обсъждате тоз боклук.Нищо не им работи като хората че да го харесвате.

Коментар

• Но какво могат да продадат, за какво продаване говориш rozzi - продукция от някоя от фабриките или разпродават фабриките !!!???

Коментар

• Звънете в предприятията и питайте какво произвеждат и какво могат да ви продадат и ще разберете хала . Не препоръка за покупка или продажба .

Коментар

• Основния фактор, който движи сега цената са новите капитализации както във основното дружесто така и във дъщерните. При две от дъщерните вече наблюдавахме многомилионни увеличения на капитала.

В тази връзка предлагам да си направим анкета:

Как мислите ще бъдат ли отразени в предстоящия неодитиран консолидиран баланс към четвъртото тримесечие на KRS новите капитализации на дъщерните дружества ZMMPZ и OPTIC.

Отговори:
              Да в пълния си размер.
              Да но не в пълния си размер.
              Не.
              Не е препоръка.

Коментар

Няма ли желаещи да пазарят.Какво става замислехте се а?Трябваше до 7 лв да ви я закарат и хубаво да се набутате Цял Пловдив им знае на туй КРС предприятията на какъв хал са.С Химко поне спекула правят.Не е препоръка!!!
                Дам трябваше на 7 ще има споразумения за сега ))

Дано дано дано

Не е препоръка.
                Не е препоръка.

Коментар

• Първоначално изпратено от metala
                  Първоначално изпратено от Ташунко със сапа

Имам таргет от мнения.След това нов ник
                  ташунко без сапа?или само сапа?

Сапа по е оригинално

Коментар

ташунко без сапа?или само сапа?

Коментар

• Няма ли желаещи да пазарят.Какво става замислехте се а?Трябваше до 7 лв да ви я закарат и хубаво да се набутате Цял Пловдив им знае на туй КРС предприятията на какъв хал са.С Химко поне спекула правят.Не е препоръка!!!

Коментар

Първоначално изпратено от Ned
                        НЕД -ко цената като я гледам и на туй КРС са поду и ша каже бумммммм мисла си аз.А ти ако си се нахапал на 4 лв донахапи се и на 5 има кой да продава.Много продаачи искат да се оттърват виждам азМа да знаеш туй не е препоръка.
                        Ти мен не ме мисли, аз нямам репа,заеми и не съм притеснен за инвестициите, си мога да изчакам постигането на целите си по всички позиции, в които инвестирам!
                        А ти давай по-бързо, щото до петък трябва да ги навъртиш 1000 мнения, ако междувременно не си смениш ник-а с някой друг индиански!

Така и предполагах!

Коментар

• Първоначално изпратено от Ned
                          НЕД -ко цената като я гледам и на туй КРС са поду и ша каже бумммммм мисла си аз.А ти ако си се нахапал на 4 лв донахапи се и на 5 има кой да продава.Много продаачи искат да се оттърват виждам азМа да знаеш туй не е препоръка.
                          Ти мен не ме мисли, аз нямам репа,заеми и не съм притеснен за инвестициите, си мога да изчакам постигането на целите си по всички позиции, в които инвестирам!
                          А ти давай по-бързо, щото до петък трябва да ги навъртиш 1000 мнения, ако междувременно не си смениш ник-а с някой друг индиански!

Коментар

Коментар

Първоначално изпратено от Aladdin
                              Вие си говорете, ама май май Популярна каса 95 ни е хвърлила око

12 Февруари 2008 11:02 брой 100 цена 4.302 купува COB продава 184

Ей таз сделчица. Аз не видях кога се въведоха 100-те бройки та те. Пък и не продадоха ведвага на другите на 4.301 та са ми ясни ))

Както и да е тоз консолидиран започва да ми става все по интересен пък и незабравяйте, че ИП "Популярна каса 95" е друго дъщерно дружество на корпорацията и кой по добре от тях ще знае дали си струваме ))

Времето ще покаже.

Не е препоръка.

Аладинчо да не стане като ЗММ - Пазарджик да продаваш на ниското пак.
                              Ооо там съм на печалба около 20%.
                              Аладинчо знае повече отколкото казва за тук ще си седи в лошата Корпорация

Не е препоръка.

Добре че поне там си на печалба.хората направиха 150% ти 20 %.Сигурно ги занули вече в Енемона на 20.80.
                              ENM, HDPAT, MOSTS и TRACE в момента не ме интересуват те сега са главно за спекулантите. Горе долу ми е ясно кога къде трябва да се влезе. Спекула 10% нещо не ми е по вкуса предпочитам по 100% и нагоре затова ще си седя в гадната корпорация пък и тя предимно ми е на около 3

А колкото до сегашната цена тя горе долу е гарантирана само от преоценките в неконсолидирания.

А ако консолидирания покаже това което очаквам ще обсъдим пак въпроса: Кой ще е вече Хита на Сезона?

Успех

Не е препоръка.
                              Не е препоръка.

Коментар

• Първоначално изпратено от Aladdin
                                Вие си говорете, ама май май Популярна каса 95 ни е хвърлила око

12 Февруари 2008 11:02 брой 100 цена 4.302 купува COB продава 184

Ей таз сделчица. Аз не видях кога се въведоха 100-те бройки та те. Пък и не продадоха ведвага на другите на 4.301 та са ми ясни ))

Както и да е тоз консолидиран започва да ми става все по интересен пък и незабравяйте, че ИП "Популярна каса 95" е друго дъщерно дружество на корпорацията и кой по добре от тях ще знае дали си струваме ))

Времето ще покаже.

Не е препоръка.

Аладинчо да не стане като ЗММ - Пазарджик да продаваш на ниското пак.
                                Ооо там съм на печалба около 20%.
                                Аладинчо знае повече отколкото казва за тук ще си седи в лошата Корпорация

Не е препоръка.

Добре че поне там си на печалба.хората направиха 150% ти 20 %.Сигурно ги занули вече в Енемона на 20.80.

Коментар

Working...
                                X