Първоначално изпратено от Facts
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Монбат (5MB / MONBAT) Архив 1
Collapse
Заключена.
X
X
-
Моля, да не ме нападате. Това все пак е решение на УС.
Идеята на УС да се предложи разпределянето на дивидент в размер най - малко 20 % от стойността на печалбата през следващите години. Така сме обявявали и така сме отговаряли на въпросите ви. Отговорът на въпросът, който преди няколко дни зададохте в тази връзка беше - става дума за следващите години.
В никакъв случай не се подиграваме с инвеститорите /акционерите/ - УС ще предложи през следващите години такъв размер на дивидента.
За 2006 г., която е отминала - не е коментирано.
Коментар
-
Първоначално изпратено от PonchoПървоначално изпратено от Даниела Пеева6. Приемане на решение за разпределение на печалбата на дружеството, реализирана през 2006г.; проект за решение – ОС приема решение за разпределение на печалбата, реализирана от дружеството за 2006 г., като целия размер на печалбата да бъде отнесен във фонд „Резервен” и да не бъде разпределян дивидент на акционерите;
-дружествата които са изчерпали възможността си да растът
-нямат ясна представа как да вложат печалбата си за да им донесат повече приходи в бъдеще
-мажоритаря иска да ползва печалбата си за нещо друго.
Аз тук очаквам сериозен ръст на приходите и печалбата за 2007 г, както и напредък по инвестициите в Сърбия и Румъния, а който иска дивиденти да си купи БулгартабакПък и ИПО беше преди няколко месеца и тъкмо Монбат събраха средства за инвестиции, най-глупаво е сега да разпределят част от тях за дивиденти.
Радвам се че Общото събрание е скоро, това ще предизвика раздвижване по позицията със сигурност.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Han KrumПървоначално изпратено от devilsРъководството има намерение да предложи на общото събрание на дружеството 20% от нетната печалба да бъде разпределена като дивидент. Това сте го написали и в сайта ! Какво става, едно е намерението да се даде, друго е даването така ли?. Не, че толкова ме грее дивидента, по скоро реагирам заради принципа ! Обяснете ?He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.
Коментар
-
Първоначално изпратено от СтенлиДнес обаче виждаме, че всъщност това което обявихте като информация не се потвърди. На какво се дължи разминаването?
А всички излъгани камилчета нека да имат обица на ухото - щом се появи официално наето лице в някой форум, то е за да се отиграе топката от предстоящите негативни коментари.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Han KrumПървоначално изпратено от devilsРъководството има намерение да предложи на общото събрание на дружеството 20% от нетната печалба да бъде разпределена като дивидент. Това сте го написали и в сайта ! Какво става, едно е намерението да се даде, друго е даването така ли?. Не, че толкова ме грее дивидента, по скоро реагирам заради принципа ! Обяснете ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от devilsРъководството има намерение да предложи на общото събрание на дружеството 20% от нетната печалба да бъде разпределена като дивидент. Това сте го написали и в сайта ! Какво става, едно е намерението да се даде, друго е даването така ли?. Не, че толкова ме грее дивидента, по скоро реагирам заради принципа ! Обяснете ?
Коментар
-
Оран Гутан
Абе по чаша вино за акционерите, туй ще да е дивидента.
Коментар
-
Ръководството има намерение да предложи на общото събрание на дружеството 20% от нетната печалба да бъде разпределена като дивидент. Това сте го написали и в сайта ! Какво става, едно е намерението да се даде, друго е даването така ли?. Не, че толкова ме грее дивидента, по скоро реагирам заради принципа ! Обяснете ?
Коментар
Коментар