IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Монбат (5MB / MONBAT) Архив 1

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Facts
    Първоначално изпратено от Стенли
    Днес обаче виждаме, че всъщност това което обявихте като информация не се потвърди. На какво се дължи разминаването?
    Обикновено "разминаването" се дължи на лакомията на хората от управата.

А всички излъгани камилчета нека да имат обица на ухото - щом се появи официално наето лице в някой форум, то е за да се отиграе топката от предстоящите негативни коментари.
    Точно и аз се чудех какъв е подтекста с излизането на ДВИ във форума, а то имало такъв, за жалост...

Коментар

• Моля, да не ме нападате. Това все пак е решение на УС.
      Идеята на УС да се предложи разпределянето на дивидент в размер най - малко 20 % от стойността на печалбата през следващите години. Така сме обявявали и така сме отговаряли на въпросите ви. Отговорът на въпросът, който преди няколко дни зададохте в тази връзка беше - става дума за следващите години.
      В никакъв случай не се подиграваме с инвеститорите /акционерите/ - УС ще предложи през следващите години такъв размер на дивидента.
      За 2006 г., която е отминала - не е коментирано.

Коментар

• Първоначално изпратено от Poncho
        Първоначално изпратено от Даниела Пеева
        6. Приемане на решение за разпределение на печалбата на дружеството, реализирана през 2006г.; проект за решение – ОС приема решение за разпределение на печалбата, реализирана от дружеството за 2006 г., като целия размер на печалбата да бъде отнесен във фонд „Резервен” и да не бъде разпределян дивидент на акционерите;
        ???????????????????????????
        Идеално, на мен дивидент не ми трябва. Дивидент обикновенно дават:
        -дружествата които са изчерпали възможността си да растът
        -нямат ясна представа как да вложат печалбата си за да им донесат повече приходи в бъдеще
        -мажоритаря иска да ползва печалбата си за нещо друго.
        Аз тук очаквам сериозен ръст на приходите и печалбата за 2007 г, както и напредък по инвестициите в Сърбия и Румъния, а който иска дивиденти да си купи Булгартабак Пък и ИПО беше преди няколко месеца и тъкмо Монбат събраха средства за инвестиции, най-глупаво е сега да разпределят част от тях за дивиденти.

Радвам се че Общото събрание е скоро, това ще предизвика раздвижване по позицията със сигурност.

Коментар

• Ами като гледам как си скубите косите за 6-7ст. чак човек да се чуди да се смее ли да плаче ли. Е аз определено се смея....:lol: :lol: :lol:

Коментар

• С тоя дивидент тотално се изложихте. Започвам да разбирам, защо чужденците избягаха толкова рано след ИПО-то.

Коментар

• Първоначално изпратено от Han Krum
              Първоначално изпратено от devils
              Ръководството има намерение да предложи на общото събрание на дружеството 20% от нетната печалба да бъде разпределена като дивидент. Това сте го написали и в сайта ! Какво става, едно е намерението да се даде, друго е даването така ли?. Не, че толкова ме грее дивидента, по скоро реагирам заради принципа ! Обяснете ?
              А колко е нетната печалба около 0.32-0.34 лв, т.е. очакваше се 6-7ст. Разлика никаква, само дето принципа е важен, нали така....
              Съгласен съм. Принципът е важен. Обявили са го официално, а сега изведнъж се отмятат! Мда-а-а, кофти.... Това е голям гаф, който руши крехкото доверие на инвеститорите....
              He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

Коментар

• Първоначално изпратено от Стенли
                Днес обаче виждаме, че всъщност това което обявихте като информация не се потвърди. На какво се дължи разминаването?
                Обикновено "разминаването" се дължи на лакомията на хората от управата.

А всички излъгани камилчета нека да имат обица на ухото - щом се появи официално наето лице в някой форум, то е за да се отиграе топката от предстоящите негативни коментари.

Коментар

• Първоначално изпратено от Han Krum
                  Първоначално изпратено от devils
                  Ръководството има намерение да предложи на общото събрание на дружеството 20% от нетната печалба да бъде разпределена като дивидент. Това сте го написали и в сайта ! Какво става, едно е намерението да се даде, друго е даването така ли?. Не, че толкова ме грее дивидента, по скоро реагирам заради принципа ! Обяснете ?
                  А колко е нетната печалба около 0.32-0.34 лв, т.е. очакваше се 6-7ст. Разлика никаква, само дето принципа е важен, нали така....
                  Е-е ,пак ли се появи бе човек ? Нямаш ли си друга работа !

Коментар

• Първоначално изпратено от devils

Коментар

• Абе по чаша вино за акционерите, туй ще да е дивидента.

Коментар

• Ръководството има намерение да предложи на общото събрание на дружеството 20% от нетната печалба да бъде разпределена като дивидент. Това сте го написали и в сайта ! Какво става, едно е намерението да се даде, друго е даването така ли?. Не, че толкова ме грее дивидента, по скоро реагирам заради принципа ! Обяснете ?

Коментар

• Първоначално изпратено от Brain
                          Т. 6 аз ли не я разбрах или действително се подигравате с инвеститорите?
                          Много правилно си я разбрал т.6 ;-)
                          МНЕНИЕТО МИ (в никакъв случай) НЕ Е ПРЕПОРЪКА ЗА ПОКУПКА ИЛИ ПРОДАЖБА НА ЦЕННИ КНИЖА

Коментар

• [quote="Даниела Пеева"]
                            6. Какъв е прогрозираният дивидент за следващите години?
                            УС ще предлага най-малко 20 % от печалбата за разпределяне на дивидент

??????????????????????????????????
                            мненията ми не са препоръка за покупко-продажба!

Коментар

• Г-жо Пеева, следните думи ги написахте преди няколко дни: "УС ще предлага най-малко 20 % от печалбата за разпределяне на дивидент "

Коментар

• Т. 6 аз ли не я разбрах или действително се подигравате с инвеститорите?

Коментар

Working...
                                X