IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Монбат (5MB / MONBAT) Архив 1

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Тук резки стартове досега не е имало, за да говорим че времето им било минало. Именно затова казах, че може би точно сега ще бъде момента за излитане.

Коментар

• Лошото е, че при резкия ръст в последните два месеца, в тази позиция се вляха много от парите на новобранците (да ме извиняват за шеговития жаргон). А те горките все още не са се научили да стискат здраво... така,че за сега веротно застой... Но ако все пак се пробие съпротивата 31-33, то спирка 40 е на една крачка... Пожелавам го на акционерите... Успехи!

Коментар

• Тук времето на резките стартове мина, profix Да ме прощават играчите, ама тука въпроса е дали актуализираните прогнози на мениджмънта ще съумеят да задържат мотивацията на инвеститорите (защото спекулантите отдавна излязоха оттук) Досега актиализациите на мениджърските прогнози действаха като един вечен двигател, но големия въпрос е дали не се е свършила парата

Коментар

• Първоначално изпратено от profix
          Тук по всяка вероятност ще има такъв рязък старт нагоре, че на песимистите ще им се завие свят
          Тук по-скоро трябва да се следят не отчетите, а кога излизат прогнозите на мениджмънта. Май те взеха да влияят повече на цената.

Коментар

• Тук по всяка вероятност ще има такъв рязък старт нагоре, че на песимистите ще им се завие свят

Коментар

• Къде се загубихте всички! Айде в петък сутринта ще видим накъде ще се ходи , отчета на Монбат ще е излязъл, трейсиянците ще са се изтрейсили! Не е препоръка!

Коментар

• Първоначално изпратено от atanas76
                Първоначално изпратено от tottenham
                Първоначално изпратено от atanas76
                Много вдигнахте таргета тука бе. При тази цена и актуализираната прогноза за 2007 от 16.7млн. П/Е си остава височко 36. И все пак е по-добро от елхима. Там ми излезе 41.8 при прогнзната им печалба за годината. Ще наваксваме ли?
                Nase mislish ceh P/E =36 e visochko ili moje oshte nagore ?
                Ima li niakakvo pravilo,da kajem ako cenata na Monbat e 40lv.to kakva triabva da e pechalbata,shte sam ti blagodaren , ako me "svetnesh"po temata
                Много си е добре даже,пък и кой съм аз да се бъркам в работата на пазара. Ние просто трябва да се съобразяваме с него. Просто стигнах до извода че следващата година трябва да има ръст от 30-40% на печалбата спрямо текущите нива за да оправдае цената в момента а пускането на Старт смятам ще оправдае тези очаквания. Значи акцията все още не е надценена и то без да включвам рециклиращите заводи които трябва още да подобрят печалбата.
                ами щом така смяташ да те зарадвам тогава, че още в презентацията си от началото на годината мениджмънта обяви очаквания за 58% ръст на печалбата през 2008 г. спрямо 2007 г. А на 15 ноември очакваме актуализиране на тези прогнози. Всеки сам да си гради очаквания в каква посока ще е то при така развилата се бизнес-конюнктура за Монбат през т.г.

Коментар

• Първоначално изпратено от tottenham
                  Първоначално изпратено от atanas76
                  Много вдигнахте таргета тука бе. При тази цена и актуализираната прогноза за 2007 от 16.7млн. П/Е си остава височко 36. И все пак е по-добро от елхима. Там ми излезе 41.8 при прогнзната им печалба за годината. Ще наваксваме ли?
                  Ima li niakakvo pravilo,da kajem ako cenata na Monbat e 40lv.to kakva triabva da e pechalbata,shte sam ti blagodaren , ako me "svetnesh"po temata
                  Много си е добре даже,пък и кой съм аз да се бъркам в работата на пазара. Ние просто трябва да се съобразяваме с него. Просто стигнах до извода че следващата година трябва да има ръст от 30-40% на печалбата спрямо текущите нива за да оправдае цената в момента а пускането на Старт смятам ще оправдае тези очаквания. Значи акцията все още не е надценена и то без да включвам рециклиращите заводи които трябва още да подобрят печалбата.

Коментар

• Цените в момента са добри, но покрай IPO-то в Петък сигурно няма да има търсене.

Лично нение. Имам акции. Не е препоръка за изкупушане на всички поръчки "продава"

Коментар

• Първоначално изпратено от atanas76

Коментар

• Много вдигнахте таргета тука бе. При тази цена и актуализираната прогноза за 2007 от 16.7млн. П/Е си остава височко 36. И все пак е по-добро от елхима. Там ми излезе 41.8 при прогнзната им печалба за годината. Ще наваксваме ли?

Коментар

• Тя бурята ве4е дойде с от4ета на "ЕЛХИМ". ПРЕДСТАВЯМ си какво 6те е при МОНБАТ.Айде успехи и от мен.....а и сьм ви казал: под 40.00 все е промо...

не е препорька

Коментар

• Айде честит първи сняг на всички .... ей сега ще видите вие "КОН БОБ ЯДЕ ЛИ?". Това е ... започва реалната буря при търговията с акумулатори ... поздрави от мен на Батя и дон Емилио ... и на всички фенове тук!
                            Айде със здраве, отивам да пийна едно-две ... ;-)

Коментар

• Мдаа, Елхим-а ме изненада! Щом и те се справят добре при тези цени на оловото...., май ще коригирам пак нагоре таргета си за Монбат

Коментар

• Видяхте ли какъв е отчетът за деветмесечието на ELHIM http://www.investor.bg/?id=56175 , а питам се тогава на Монбат какъв ли ще да е? (Не е препоръка за покупко-продажба на ценни книжа!)

Коментар

Working...
                                X