Тук резки стартове досега не е имало, за да говорим че времето им било минало. Именно затова казах, че може би точно сега ще бъде момента за излитане.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Монбат (5MB / MONBAT) Архив 1
Collapse
Заключена.
X
X
-
Лошото е, че при резкия ръст в последните два месеца, в тази позиция се вляха много от парите на новобранците (да ме извиняват за шеговития жаргон). А те горките все още не са се научили да стискат здраво... така,че за сега веротно застой... Но ако все пак се пробие съпротивата 31-33, то спирка 40 е на една крачка... Пожелавам го на акционерите... Успехи!
Коментар
-
Тук времето на резките стартове мина, profixДа ме прощават играчите, ама тука въпроса е дали актуализираните прогнози на мениджмънта ще съумеят да задържат мотивацията на инвеститорите (защото спекулантите отдавна излязоха оттук)
Досега актиализациите на мениджърските прогнози действаха като един вечен двигател, но големия въпрос е дали не се е свършила парата
Коментар
-
Първоначално изпратено от atanas76Първоначално изпратено от tottenhamПървоначално изпратено от atanas76Много вдигнахте таргета тука бе. При тази цена и актуализираната прогноза за 2007 от 16.7млн. П/Е си остава височко 36. И все пак е по-добро от елхима. Там ми излезе 41.8 при прогнзната им печалба за годината. Ще наваксваме ли?
Ima li niakakvo pravilo,da kajem ako cenata na Monbat e 40lv.to kakva triabva da e pechalbata,shte sam ti blagodaren , ako me "svetnesh"po temata
Коментар
-
Първоначално изпратено от tottenhamПървоначално изпратено от atanas76Много вдигнахте таргета тука бе. При тази цена и актуализираната прогноза за 2007 от 16.7млн. П/Е си остава височко 36. И все пак е по-добро от елхима. Там ми излезе 41.8 при прогнзната им печалба за годината. Ще наваксваме ли?
Ima li niakakvo pravilo,da kajem ako cenata na Monbat e 40lv.to kakva triabva da e pechalbata,shte sam ti blagodaren , ako me "svetnesh"po temata
Коментар
-
Първоначално изпратено от atanas76Много вдигнахте таргета тука бе. При тази цена и актуализираната прогноза за 2007 от 16.7млн. П/Е си остава височко 36. И все пак е по-добро от елхима. Там ми излезе 41.8 при прогнзната им печалба за годината. Ще наваксваме ли?
Коментар
-
Видяхте ли какъв е отчетът за деветмесечието на ELHIM http://www.investor.bg/?id=56175 , а питам се тогава на Монбат какъв ли ще да е?(Не е препоръка за покупко-продажба на ценни книжа!)
Коментар
Коментар