IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Монбат (5MB / MONBAT) Архив 1

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Батя
    Първоначално изпратено от blah blah
    Монбат е много по-труден за подпиране от Фазерлес или някоя друга по-нисколиквидна акция. Е, има там някакви оферти в дъната...
    Пич, нали не вярваш че с оферти на дъната се поддържа висока цена при една акция
    Повечето от тези оферти са мои
    Не, те служат за успокоение на уплашени спекуланти и им нашепват: "Купувачи винаги ще има, винаги ще има..."

Коментар

• Скоро ще усетим приятен гъдел

Коментар

• Първоначално изпратено от blah blah
        Монбат е много по-труден за подпиране от Фазерлес или някоя друга по-нисколиквидна акция. Е, има там някакви оферти в дъната...
        Пич, нали не вярваш че с оферти на дъната се поддържа висока цена при една акция
        Повечето от тези оферти са мои

Коментар

• Ситуацията я виждам така: на 26 повишение, на 31 повишение, на 16 ноември пак повишение! В никакъв случай не е препоръка!!!

Коментар

• Монбат е много по-труден за подпиране от Фазерлес или някоя друга по-нисколиквидна акция. Е, има там някакви оферти в дъната...

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя
              абе франки егати сравнението дето прасна
              колко фондове имали от едното и колко от другото
              че те мащабите са несъпоставими бе братле
              а колко фонда имат от Вратица АД?
              дадох ти конкретен пример какво значи подпиране
              Батя,все повече се убеждавам,че тук е пълно с хора продали тази златна акция на 20-22-25 лева и сега само гледат и се облизват.
              Всъщност ще продължат да се облизват и след 25 -и.

Успех Батя.....и не им се връзвай.

Не е препоръка защото имам доста Батки

Коментар

• абе франки егати сравнението дето прасна
                колко фондове имали от едното и колко от другото
                че те мащабите са несъпоставими бе братле
                а колко фонда имат от Вратица АД?
                дадох ти конкретен пример какво значи подпиране

Коментар

• Batq proveri kolko fonda imat MONBAT i kolko imat FZLES

Monbat go krepqt mnogo poveche ot fzles.

Коментар

• Първоначално изпратено от Valuator
                    Прав си Батя, вече нямам акции - преди около 10-на дни писах, че съм излязъл, защото за тази година имах предимно спекулативен интерес и съм много доволен от досегашния performance на акцията

Също така писах, че оттук нататък гледам на Монбат като инвестиционно решение, за което очаквам да видя влиянието на повишените цени на оловото в Q3 и годишния отчет, както и актуализираните прогнози за 2008.

Не си прав, че позитивно развитие на акцията ще ме изненада неприятно - напротив, може пак да се включа Кавам само, че е резките скокове нагоре са малко вероятни, защото цената многократно изпреварва фундамента А иначе има доста фондове, които нямат интерес цената да пада под 29-30 и подпират цената - та за това смятам, че консолидацията е най-вероятния сценарии
                    Ами приятелю ако изчакаш резултатите може да се окаже че си закъснял с влизането. Нали знаеш че се купува преди новината. Въпроса е да съумееш да си направиш собствен анализ каква новина се очаква (в какви рамки ще са прогнозите и каква цена ще оправдаят). Второ говориш за фондове които подпирали. Аз пък си мисля че са инвеститори които искат да напълнят изгодно и конкуренцията между тях не позволи цената да падне. Просто ниво от 29 лв. се стори атрактивно на много купувачи наведнъж. Ето и днес ПИБ си купува на 31 лв. за собствена сметка! Подпиране се прави като при Фазерлес - с минимални бройки се държи височка цена без да се желае да се купи количество (знаеш ли колко пъти предлагах на Капман пакет от 500 бр. Фазерлес на 350 лв. при положение че на пазара купуваха дребни бройки на 360, но пакета ми не го взимаха).
                    Така че това тук си е глад за качествени акции от една от най-перспективните компании на БФБ!

Коментар

• Valuator, аз съм тук от 6,95 лв. и нямам никакво намерение да излизам.
                      А тези така наречени резки скокове, за които ти говориш, изобщо не са резки, защото веднага след това цената веднага се коригираше леко надолу.
                      А сега смятам, че цената в най-скоро време ще потегли нагоре и ще видим нови върхове

Коментар

• Не мога да се оплача, дон емилио - нито от липса на компетентност, нито от липса на добри резултати Ти имаш да казваш нещо по темата Монбат, или простото заяждане ти е стил Щото иначе от две седмици се случва онова, за което говоря - танци в диапазона 29.5 - 31.5

Коментар

• [quote="Valuator"]Прав си Батя, вече нямам акции - преди около 10-на дни писах, че съм излязъл, защото за тази година имах предимно спекулативен интерес и съм много доволен от досегашния performance на акцията

Също така писах, че оттук нататък гледам на Монбат като инвестиционно решение, за което очаквам да видя влиянието на повишените цени на оловото в Q3 и годишния отчет, както и актуализираните прогнози за 2008.

Не си прав, че позитивно развитие на акцията ще ме изненада неприятно - напротив, може пак да се включа Кавам само, че е резките скокове нагоре са малко вероятни, защото цената многократно изпреварва фундамента А иначе има доста фондове, които нямат интерес цената да пада под 29-30 и подпират цената - та за това смятам, че консолидацията е най-вероятния сценарии

RAZBIRA4........SI VILUATOR.....RAZBIRA4

Коментар

• Прав си Батя, вече нямам акции - преди около 10-на дни писах, че съм излязъл, защото за тази година имах предимно спекулативен интерес и съм много доволен от досегашния performance на акцията

Коментар

• Valuator, явно нямаш акции тук и мисля че ще бъдеш неприятно изненадан от развитието до края на годината
                              ivan_will, отчета излиза на 30-ти (справка корп. календар на сайта на компанията)

Коментар

• Не съм злоблив и не те нападам, ама имам чувството, че си отскоро тук - за последните три месеца при Монбат имаше поне четири резки up-а -> от 15 на 18-19, от 18 на 22-23, от 22 на 26-28 и от 28 на 32-34. Не ми се ще да се правя на пророк, но се радвай, ако консолидира на тези нива до годишния отчет

Първоначално изпратено от profix
                                Тук резки стартове досега не е имало, за да говорим че времето им било минало. Именно затова казах, че може би точно сега ще бъде момента за излитане.

Коментар

Working...
                                X